Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • abigail113

Re: Re: Re: twilight

Já jsem film stáhla přes torrent na www.isohunt.com Je to celkem rychlý, spolehlivý a žádný omezení jako na uloz.to
  • Re: Akutní problém

Oficiálně kniha vyjde 25. března...mrkni se na www.egmont.cz... *3*
  • veronickaa

Akutní problém

Ahojky všichni,mm takovej menší dotaz,už vyšla u nás kniha Rozbřesk?každej mi totiž říká něco jinýho tak by mě zajímalo jak to teda je.. *7*
  • elik.cmelik

Re: OK

Ahojky všechny klidně pošlu napiš ae nějakej kontakt *4*
  • elik.cmelik

Re: Stmívání

Ahojky natáčet se začne oficiálně v březnu *4*
  • Re: písnička

Ráda ti to pošlu... *3*
  • avrilka.14

písnička

Ahojky,prosím vás mohl by mi někdo poslat na mail tu písničku jak EDWARD nese BELLU na ten konec,aby jí ukázal kdo je??A ještě tu jak EDWARD otevírá BELLE ty dveře od auta před škoula jak tam na ně všichni čumí??Strašně mooc vás prosíím mě to totiž nejde stáhnout *4* můj mail je:lucik.27@seznam.cz *4* děkuju předem..jinak TWILIGHT FOREVER *14* *14*
  • Re: Stmívání

Ted v létě ale premiéru u nás bude mít asi až v listopadu
  • Re: the best

Nevím co s vám na tom líbí když je to blbej film a hraje tam ten slizoun!Je to prostě blbej americkej film a ten komu se líbí je tupoun a nevím proč jste všichni z něho pokadění!A nauč se psát ty chytrouši!
  • Stmívání

Prosím vás nevíte někdo kdy se bude natáčet 2. díl Stmívání????????? Budu vám moc vděčná když mi to někdo napíšete.
  • Stmívání

Prosím vás nevíte někdo kdy se bude natáčet 2. díl Stmívání????????? Budu vám moc vděčná když mi to někdo napíšete.
  • písnička

Ahojky, myslím že se jmenuje EYES ON FIRE od BLUE FOUNDATION. *4* *3*
  • avrilka.14

HELP ME!!!!

Ahoj,hele nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička jak tam Bella čeká na parkovišti na Edwarda,ale on nepřijde??Mooc vás prosímm můžete mi to někdo na psat?? *4* *4*
  • OK

AHOJTE LIDIČKY,MOC RÁDA BYCH SI PŘEČETLA VŠECHNY KNÍŽKY NAVAZUJÍCÍ NA TWILIGHT. nemohli byste mi poslat na mail .dik
  • nik011

the best

je to mrte film, mrte herci uplne nejlepsi no comment ,no nejlepsi tam je stejne Robík *14* *14* *14* *14*
  • nik011

Re: Jo

kdyz se ti to nelibi tak bud ticho laskave a neurazej!!di se koukat na krtecka..
  • twilight

Náhodou americký filmy jsou fajn a tenhle je z nich nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *3*
  • Jo

Nechápu jak můžete být všichni z toho filmu pach !! Když je to kravina jak všechny ostatní americký filmy...teda kromě výjimek!! *8*
  • Re: Re: Re: Re: film..

Stmívání je první z tetralogie knih, dalíš je Nový měsíc, pak Zatmění, nejnovější Rozbřesk (můj nejoblíbenější :o)). Všechny jdou stáhnout na netu. Pak ještě prosáklo na net prvních 12 kapitol Půlnočního slunce, cože je Stmívání z pohledu Edwarda. Ale asi zůstane nedokončen.
  • Re: HELP!

zkus program Convertxtodvd, mě funguje bez problémů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit