-
superrrr
Stmívání je nej film na světě a knížky ty sou úplně božíííí *14* a nej je EDWARD *14* *14* *14* -
stmivani
joooooooooooooooooooooooooooooooo stmivani je nejlepsi hlavne edward *4* -
Nej nej nej
Tak tohle je nejlepší filmík století *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A komu se to nelibí at mi pr... políbí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
písničky
kdyby někdo chtěl ještě nějakou písničku ze stmívání,tak mi napište na email xlolkax@seznam.cz ráda pošlu... -
song
ahojte, nemáte někdo tu písničku, kterou hraje Edward Belle na piano? mohl by někdo poslat prosím. . .wiki856@seznam.cz děkuju moc *4* -
Re: Re: Re: Písničky
Napiš mi na icq(452632397)...přes mail se to posílá hrozně pomalu... *9* -
Re: Re: Písničky
Prosímtě nemohla by si mi je poslat taky??? *7* *9* *4* -
Re: Prosíííííím
mám a ráda pošlu... *3* -
Re: Písničky
pošlu pošlu... *3* -
Re: Re: Re: písnička
Jj...pošlu ti to... *3* -
Re: Re: Re: Twilight
má to být úplně poslední díl -
Re: OK
Ahojky jestli by jsi chtěla tak já mám rozbřesk....:-) -
Písničky
ahojky....prosím nemohl by jste mi někdo poslat písničky z filmu Stmívání budu vděčná za každou ....moc děkuju můj email je Ivettka.89@seznam.cz mějte se *3* -
Prosíííííím
Ahojky prosim vás nemáte někdo tu písničku jak je uplně na konci jak tam odchází ta Victorie??? Prosím pošlete na můj mail: Zuzulinka1994@seznam.cz budu hrozně vděčná ....děkuju *3* *4* -
Re: Re: Twilight
tak to taky doufám a nevíš jestli to Půlnočním sluncem skončí nebo budou napsány nějaké další díly? -
Re: Re: Re: Akutní problém
ahá tak teď jsem opravdu zjistila že kniha vyjde až 25.března *9* *9* Omlouvám se! -
Re: Re: písnička
ahojky mohla bych tě poprosit také o ty písně....můj email je:Ivettka.89@seznam.cz předem moc děkuju pa *3* -
Re: Re: Akutní problém
né kniha už oficiálně vyšla!!!!11.února! *14* -
Re: Twilight
Ahoj,kniha ještě není dopsaná! *9* Stephanie Mayerova musela psaní Midnight sun přerušit! *9* Pár již napsaných kapitol uniklo na veřejnost! *13* *9* *9* Stephanie řekla že teď nemůže pokračovat a odložila dopsání knihy na neurčito! *9* Doufejme že se brzy odhodlá v dalším psaní pokračovat *9* *3* -
Twilight
Ahoj, nevíte kdy u nás má vyjít Půlnoční slunce (Midnight sun) v češtině? a jestli má kniha nějaké další díly, nebo jsou ňějaké v plánu?