Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabriellavanessa

stmívání

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte kolik dílů bude mít sága stmívání.
    Někde jsem četla,že to bude stmívání,nový měsíc a zatmění.Je to pravda?
  • Re: song

Ahoj. Jmenuje se Bella´s Lullaby. Je na youtube.cz. Je tam několik verzí. Krátká z filmu, ta je i s orchestrem a pak delší- 4 minuty-jen klavír.
  • zuza-nyje

užasnýý

moooc krásnýýý nejlepší film co znám...a robík je taky upe božííí *14* *14*
  • úžasný

mocko krásnej film... už jsem ho viděla snad stokrát *1* *14*
  • avrilka.14

Re: písničky-knížky

Ahojky prosímtě byla bys tak hodná a poslala mi na mail 4.díl Rozbřesk??nikde to nemůže sehnat moc moc prosíím můj mail je lucik.27@seznam.cz
  • martina7

Re: Re: Re: písničky-knížky

Hej poslala bys mi peosíím písničku jak Edward saje Belle jed??? Moc prosim a dííky :D:D *4*
  • kikinecka.kikisek

Re: pomocc!!

ahoj film newm kde stahnout s titulkama ale ty titulky si muzes stahnout na www.uloz.to a pak je musis dat do stejny slozky k tomu filmu ........... *4* *4*
  • intoska

Re: Re: trapky

mimochodem....myslím se píše s tvrdým Y
  • intoska

Re: Re: trapky

Proboha neblbněte prostě někomu se ten film líbí a jinému ne!nemusíte si tu hnedka vzkazovat,že jste trapky a já nevím co jiného!Diskuse není od toho,abyste se tu uráželi a nadávali si!tak laskavě napište jak se vám ten film líbil nebo nelíbil.
  • intoska

stmívání

Nevím kdo vymyslel,že by to měl být horor,nic hrůzostrašného tam není,je to vyloženě romantika.Ten film je celkem v pohodě,ale netvrdím že je to nejlepší film století nebo nej film na světě....Je určený holkám tak okolo 13,14 let....Chvilkama je ten děj nežáživný,drhne to....,ale některé momenty jsou zase docela vtipné(přivedl sis svačinku?) *3* soundtrack je vážně dobrý *4*
  • iwettka

Re: Re: písničky-knížky

a copak by jsi chtěla poslat,a opsala jsi si to dobře...tak mi napiš svůj e-mail...pa
  • Re: písničky-knížky

ahojky zkoušela jsme ti napsat mail ale piše mi to že došlo chyba přijemce tak newim pls poslala bys mi to
  • iwettka

písničky-knížky

Ahojky lidičky,mě hodně lideček poslalo věci který sem scháněla tak vám chci nabídnout kdyby jste někdo scháněl knižku tak mám všechny 4 díly v e-mailu, a i 12 kapitol-půlnoční slunce-z pohledu Edwarda, a taky mám asi 16 písniček z filmu tak mi napište vzkazík nebo email-můj- Ivettka.89@seznam.cz a já vám to rqada pošlu... a stmívání je ovšem supeeerrr! *3*
  • Re: pomocc!!!!!

ahoj, tady máte několik odkazů. kde to stáhnete i s titulkama, je to v celkem slušný kvalitě *4*
    http://www.wareznet.cz/viewtopic. php?f=17&t=195356&hilit=twilight
  • ferrerrka

Re: Re: edward

ja ne:)pak uz me zacla pekne stvat:):).)
  • pomocc!!

prosííím pošlete mi stránku kde stáhnu stmívání s českýma titulkamapls.
  • pomocc!!!!!

ahojky všichni nemohl by mi někdo poslat stránku kde bych mohla stáhnout Stmívání s českýma titulkama mocinnkkyyy děkujuu *4*
  • Re: HELP!

ahojky nevim jak ho vypálit ale nemohl/a bys mi poslat odkaz na stránku kde si ho stáh/la kdyžtak to pošli na můj e-mail tina221@seznam.cz mociinky děkujjjuuu *4*
  • elik.cmelik

Re: edward

já teda ano!!!!!
  • edward

to jo a hned po nem je taky peknej jacob
    a vubec otazka fandime belle *7* asi ne *13* nebo jo *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit