Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martina7

Re: .

Hej kdybys mi mohla poslat stranku s presne vyhledanym stmíváním tak mi ju pls posli budu ti moc vdecna .. Nikde to totiz nemozu stahnout viis :D Diiky moc *14*
  • ajulina

.

film se da stahnout na ulozto.cz.....fakt husty stranky mam film stahli a ted si ho zrovna vypaluju.... *5*
  • iwettka

Re: rozbřesk

ahoj a nemohl by jsi mi ho poslat na email? můj email Ivettka.89@seznam.cz.....plosím moc
  • iwettka

Rozbřesk

Ahojky nemohl by mi někdo z vás poslat na email-Rozbřesk....moc prosím....můj e-mail Ivettka.89@seznam.cz ....předem moc děkuji...
  • Film

Ahoj prosim vas moc moc kdybyste mi mohl kdokoliv poslat film stmivani na email: jana.lutkova@seznam.cz nebo stranku kde to jde stahnout tak byste byli skveli,prosim prosim dekuju *3* *4* *14* *4*
  • Re: Re: knihy

Prosím prosím, mohl bys mi je taky poslat? Byla bych moc ráda. . .wiki856@seznam.cz
  • Re: Re: Další díly

NO JASNE!!! ze vahas *14* moc moc dekuju
  • Re: Další díly

Ja mam prvni dil chces???
  • vandasek

Jablko a Twilight

hele lidi co má stmívání společného s tím jablkem? *7*
  • Re: Re: Re: Re: knihy

No dám ti maila 78renca@seznam.cz a fakt strašně moc děkuju
  • Filmecek stmivani

Ahoj prosim vas lidi nevite nekdo kde bych mohla najit film stmivani ke stazeni?nikde to nemzu najit napiste mi prosim co nejvice stranek nebo i pres programy treba.diky moc:) *4*
  • elik.cmelik

Re: Re: Re: knihy

Ale musím mi na sebe dát nějakej kontakt! *4*
  • Re: Re: knihy

Tak to bych byla fakt strašně moc ráda.Děkuju mocinky *1*
  • Re: Re: Ukolébavka

Ahojj prosím poslala bys mi ho na mail děkuju *4* na email manasovmisa@seznam.cz
  • stridnelly

Re: Ukolébavka

jo mam... *1*
  • stridnelly

Re: rozbřesk

jn, taky mě to zklamalo.. ale happy end? jak pro koho *1* *1* *1*
  • stridnelly

Já se zblázním

tohlento je naprosto dokonalý... jak film tak knížky... a Edward Cullen,ach bože...dokonalost sama.. holky, lituju nás všech komu se líbí Rob Pattinson *3* *14* *14* *1*
  • Další díly

AHOJTE LIDIČKY,MOC RÁDA BYCH SI PŘEČETLA VŠECHNY KNÍŽKY NAVAZUJÍCÍ NA TWILIGHT. . .NEMÁTE TO NĚKDO STAŽENÝ?NEBO SI JE BUDU MUSET KOUPIT V KNIHKUPECTVÍ?KDYBY NĚKDO NÁHODOU MĚL A MOHL POSLAT NA MAIL WIKI856@SEZNAM.CZ,BUDU MOC MOC HAPPY. . .THX *14*
  • Love

Úplně fakt dokonalost sama o sobě.. *14* to je snad nejhezčí film co sem viděla a musim říct,že knihy nečtu ale do tohodle jsem se pustila *14* Když to vidím tak se na mě hrnou úplně Emoce je to supeer *14*
  • Súmrak

Súmrak je vážne úžasný film a nikomu by to nešlo spolu tak krásne ako Edwardovi a Belle. *14* Vážne skvelý film, v ktorom sa ani poriadne nedá predvídať dej. Robert Pattinson je tam ešte krajší ako v normále. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit