Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: stmívání

dvojka me nabavila vubec,toci se to tam kolem Jacoba a Belly, Edvard tam neni skoro vubec zjevi se az na konci knizky.nyni ctu trojku a zatim me to bavi tak uvidim co z toho vyleze
  • isabell

Re: NeW MoOn

Myslím, že v čj by to mělo vyjít až 11.února *3*
  • NeW MoOn

nuu.. upe nejvic se tesim na New Moon.. i dyz nevim na co .. vzhledem k tomu ze tam edward je tak malo.. uz sem precetla vsecky 3 dily.. a ted nemam co delat.. neska sem si prohlizela Breaking down v ajině.. ma to něco přes 700 stran :D.. jouuu :D.. nevite nekdo kdy to vyjde v cestine ? .. pisnete mi pls na mejla klara.steflova@seznam.cz .. what if i'm not superhero ?.. what if i'm bad guy ? ... ... and so lion fell in love with lamb ... what a stupid lamb... what a sick masochistic lion ... :D.. uz mlcim :D
  • Re: Re: Nejuzasnejsi filmik na svete!!!

no v new moon si edwarda moc neuzijeme ale 3 a 4 stoji za to *3* *4* *14*
  • Re: k Twilight

jj moc kwasny ted ctu rozbresk a uplne nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *15*
  • lotanax

krása

no ten film je vážně úžasnej chtěla jsem jít na to v kině ale nestihla jsem to a u nás to dávaj až v únoru tak jsem to prostě nemohla vydržet a musela se na to kouknout na internetu...nejlepší film jakej jsem kdy viděla *14* *14*
  • isabell

stále super

Tak film jsem v kině zatím shlédla 4x a stále se mi líbí *4*
  • lentilka77

ůžasný

Dnes jsem ten film shlédla a musím říct že se mi moc líbil *1* Opravdu ůžasný filmík a ůžasný příběh *1* Mno A Ten Edward Je oparavdu ůžasnej herec ty jeho pohledy no ůžasný prostě *14* Doporučuju všem *5*
  • Twilight

Upíři moye parketa :o) prostě nééééj filmeček viděla jsem zatím jen doma v blbý kvalitě chcu jít na to do kina ae sama nechci a kámoši nemaju čas -.- best film co sem zatím viděla. :) *14*
  • Krááásnýýý

Jako upe nejvíc mě dostal! dneska sem ho sice viděla poprví, ale...Já nemám ráda slaďáky typu "a žili šťastě a do smrti" Ale tendle film je fakt naprosto úžasnej a nejvíc ten kukuč Edwarda *1* Jedním slovem krááása:)
  • Upa uza filmik

Ahojky lidi.tenhle film je strasne kraaaaaasnej nevi te nekdo jestli neni na nekteri strance a muze se na nje koukat online???DYztak diky moc *5* *3*
  • Nej ..!!

Tohle je tn nej film sem úplně do něj zblázněná!!!chtěla bych taky upíra *4* *4* *3* *3* *3* *1* *1* *14*
  • karan

Krááááása

Ted jsem se na něho dodívala.Můžu říct, že je to nejkrásnější film, který jsem kdy viděla.Na konci mi tekly slzičky *1* .Fakt kráásný. *14*
  • Neeeeej film!!!

Na ten film už jsem se nemohla dočkat a takz mě vůbec nezklamal, byl to jeden z nejkrásnějšéch filmů, co jsme kdy viděla. Líbil se mi fakt moc. Na konci mi dokonce tekly slzy a ještě když Bella málem umřela. PRostě krása a ta láska co k sobě cítili..jéé:))nejlepší film!!<3
  • stmívání

no ty voee....NEJLEPŠÍÍ film snááát!!!už sem na tom byla 2x v kině a šla bych znováá...no prostě nejvííc peckáá těším se na pokračovááníí *14* *14*
  • Re: stmívání

2 a 3 je pokracovani:D
  • nikutka

Film - Twilight....

Byla sem na tom včera..a musím uznat že to byl ten nejlepší a nejromantičtější film který sem kdy viděla.. upe klasnej... chtela bych videt znovuuuuuuuuuu:) *8*
  • stmívání

hele lidičky knížka stmívání je stejná jako film a co dvojka a trojka? to je pokračování nebo zase jinej příběh? *7*
  • pajuska87

Re: Nejuzasnejsi filmik na svete!!!

No jo máš pravdu *3* ,už čtu i 2.díl Nový měsíc,je to zatím takový smutný,ale uvidíme jak se to vyvine
  • maia.xx

Nejuzasnejsi filmik na svete!!!

Nejdriv sem myslela ze na to nepujdu, ale jak sem se pozdejc presvedcila byla by to hrozna chyba!Ten film je stokrak, tisickrat lepsi nez cela ta saga o harrym Potterovi. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit