Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jitkasa

Re: Re: help :-))

JJ díky už sem si to stahla a titulky už mam taky zprovoznění a díky mocky :-) a nevíš ještě jak to vypálim na dvd i s těma titulkama ?? Nebo neví to tady někdo ??

Prosím vas mam tady pár otázek:Bude v dalších dílech porád bella s edwardem nebo ne? A jestli ani na youtube v trileru sem videla ze asi budou mít dítě jo? a Jacob on bude chtit zabít edwarda nebo edward Jacoba???a mužete mi nekdo napsat vsechny díli po porade i ten breaking down bo co to......osobně si myslím jak sem tak koukala na trilery že to už spíš budou horory....Stmívání mi jako horor moc nepříjde ae to ostatní ano...mno už se těším až uvídím všecky..... *14* *14* *14* *14*
  • ♥Stmívání-4ever♥

http://www.video-film.cz/filmy-onli ne/stmivani-titulky/
    Tady na té stránce je to s titulkama a celkem slušná kvalita.....a anglicky je to stejnak lepsi nez cesky bych rekla jen kdyz ctete titulky ....a nevíte kdy budou davat premieru v sumperskym kině Oko???četla sem ze v lednu ae ja nwm napiste pls....Jinak ten film miluju proste nejlepsi jenom ten dej toho filmu....edward je sladkej uz aji jak hral v harry potterovy Cerdika byl úžasnej *14* A brutální písnička k tomu filmu *Paramore-Decode*Tu poslouchám už poslední měsíc pořád dokola.....A nevíte ty dalsí díly budo taky u nás v kimě žhe??Twilight-4ever *14* *14* *14*
  • edwardcullen12

.............

hele lidisky nevite jak se jmenuje ta pisnicka jak edward hraje na piano belle?kdyztak mi ji poslete na e-mail EdwardCullen12@seznam.cz *15*
  • martina7

Re: Re: Milujuuu

Coo??? Poraďte ... Pls
  • Re: Milujuuu

no film sjem si stáhla už dávno normálně z torentu ;) takz ten film miluju a o knížkách ani nemlvuím .. fatk super už se těšíma na 4 díl v unoru *14*
  • Zbožňuju!

Hej nejvíc mě dostal tento film, musím na to pořád myslet, jsem posedlá!! *14* *14*
  • Re: Milujuuu

nááááááááááááááááá ááááááááááááááááá
  • martina7

Milujuuu

Hej jo bomba film ale nemozu ho najit cesky a nebo aspon s ceskema titulkama jo a ty herce tam obsadili uplne nejlip jak mohli proste Emment a Jasper uplne bomba a o Edwardovi a Belle ani nemluvim .. Prostě super a knizka se cte uplne sama no nemam pravdu ??? Joa kdybyste nekdo mmeli ty stranky me to totiz v tom avi nejde tak kdybyste nekdommeli neco jineho tak se mi ozvete dikky moc :D
  • isabell

super film

Tak jsem na Twilight byla včera popáté, vzala jsem i maminku, která z toho byla také úplně vedle a to dokazuje, že to není film výhradně pro teenagery.. *1*
  • knihy

po návratu z kina jsem si rychle sehnala pokračování-nový měsíc a zatmění- knížky jsem zhltla za necelých pět dnů...všem doporučuju :D *14*
  • super filmiik

caaaauky lidi, máte recht, tenhle film je fakt supráááckej, už jsem přečetla i všechny díly a knihy taky nejsou k zahozeníí, tak doporučuju přečííst, jsou i na netu ty knížky přeložený... takže paradička *1*
  • marie1995

Super filmíkk

Tajto je úlně super filmíkkk!!!! *3* *4* *4* *3* *4*
  • andyytisdale

Nádhernej film!!!

Tenhle film byl naprosto úžasnej!!!!
    Byl vážně nádhernej,herce obsadili skvěle,hudba i děj byli perfekní!!!
    lepší film jsem neviděla :) *14* *14* *14*
  • kiki.nnka

Re: Achhchchchchchcachchachchachchachcc h!!!

Souhlas:)
  • kiki.nnka

Re: help :-))

http://uloz.to/1086053/twilight-dob ra-kvalita.avi
    En bez titulků...musíš si je stáhnout...
  • pozrite si to

Ludia nasla som stranku kde sa to da pozriet http://www.pozeraj.eu/movie-name-st mivani-sumrak-twilight.html
    *3*
  • Re: Re: knižky

wow, dekuju moc!!
  • zanessa123

Achhchchchchchcachchachchachchachcc h!!!

No takže Stmívání....

Jako první byl můj NEJ film HSM 3 ale oproti tomuhle je to kravina! Miluju Stmívání a Edward je tak tak ale tak krásnej!!! Na něj ani na film nemohu přestat myslet! Tolik mě to zaujalo že sjem přemýšlela...a dospěla jsem k tomu že si najdu podezřelého hezkýho kluka a nechám aby mě zachránil...ale Edwardovi se podle mě nevyrovná ani sám Zac Efron! *13* Na konci když Edward vysává z Belly jed...když jsem viděla ten jeho pohled...věděl že nemůže ale potřeboval se napít! Je to jako když jíte čokoládu...já žeru žeru a vím že budu tlustá jak vůj ale stejně ji jím protože mi chutná! To stejné prožíval on! Díval se na ni tak utrápěně! Takže: MILUJU STMÍVÁNÍ A EDWARDA! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • :-)

to jeupa bombastikej filmík *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit