Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Kniha vs. Film

taky jsme si dneska cetla novy mesic,uz se tesim az to budou hrat v kine..nemuzu se dockat,ale asi si budu muset vzit vic kapesniku!! *9* kdyz jsem to cetla a on se tam sni loucil a rek ji ze uz se nikdy neuvidi tak jsem mela slzy na krajicku *9* *9*
  • stmívani

Ahoj vcera jsem vyrazila po dlouhej dobe do kina a vybrala jsem si filmik Stmivani,lepsi filmik jak tenhle jsem snad nevidela,kdydne bych sedela v kine od rana do vecera a koukala bych porad na ten filmik...a hlavne Edward je tam uplne k nakousnutiiiii *14* *14*
  • Re: úúúúúúúúúúúúúžaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

naprosto nesouhlasim, je to špatně prostříhaný a na knížku to samozřejmě absolutně nemá
  • Re: Kniha vs. Film

hned jak sem viděla film sem si sehnala knížky a když sem přečetla první tři česky tak sem si sehnala Breaking dawn aspoň anglicky a to je taky dokonalý :) škoda že už je konec :(
  • nic

hey mate pravdu..........byla sem na tom v kine a vubec mi to nepripada jako romantickej horor,jako romantickej jo ae jhoror no nevm..........ae i tak *8* *14*
  • ferrerrka

Re: Kniha vs. Film

jj ja uz sem na konci stretiho dilu takze Zatmeni...:):):)je to husty..hrozne dobre se to cte:)taky je mi lito ze v tom druhym dilu moc hrat nebude...ze ji opusti a skoro celou knizku tam neni,ale za toten treti dil stoji za to:)i kdyz to teda nechci nastvat fanynky jacoba takze mi holky prominte,ale obcas i v tom druhym dilu ale hlavne v tom tretim je to peknej debil..chapu ze tu Bellu miluje ale je na ni hnusnej,porad ji stvat proti edwardovi a tim vedet ze ji zranuje..porad ji presvedcovat ze je lepsi nez on..mno je to muj nazor ale docela me v ty knizce vytaci:):):)nevim jak vy,ale budu rada kdyz sem taky hodite svuj nazor:)
  • Re: Re: Milujuuu

z čeho sis to stáhla..?
  • twilight

Stmívání..tka to je upa božííí film..sice sem ještě nečetla knížky..ale právě se na to chystám až budou v knihovně...ten film sem vyděla v angličtině s českýma titulkama..a upa super..už se těším až na to půjdu od kina....asi si říkátě proč na to pljdu když už sme to viděla..protože je to prostě upa božíí film s nejlepšíma hercama:-* *3* *4* ..a Nový měsíc..to bude taky dosti dobrej fuilm..co sem viděla jen ukázky..tak bomba!...už se těším!
  • elio

Re: Knihy..

jo ty knihy jsou super ..me se vic edwart libi v ty knizce nez v tom flmu....ja sem na tech knizkach taky tak zavisla ...a tesim se na 3 dil...novy mesic..hm dobry akorat me docela nastval ten jacob...ja si mislim ze bi jse s tebou dobre kecalo....hm...tak odepis *1* *1* *3*
  • nik011

twilight

je to uplne nej film na kterej sem kdy videlaaaaaaaaaaa *14* *4*
  • Tw

jako suprově tam obsadili Rosalii.vubec sem nepoznala ze je to nikki reed *3*
  • Kniha vs. Film

jelikoz sem videla film dřív nez sem celta knihu tak ted si alespon uz predstavuju tváře v tý knize ted ctu nový měsíc a je skoda ze tam edvard moc nehraje a je smutný jak jí nazacátku opustí jen tak z niceho nic to jsem docela koukala *9*
  • marketa11

film

CHtěla bych se zeptat jestli nevíte kde bych mohla zkouknout tenhle film.
  • martina7

Re: Re: Re: Re: Milujuuu

Já nevím mě to nefunguje tam tam se objevi nejaky napis a nejde to sputit ... Porať .. Joa díky za snahu *14*
  • Stmívání.........:-*

Kniha-------*14*upa supr-miluju ji.......:-*A další díly---to nemá chybu.....hlavně NOVÝ MĚSÍC.......Vůbec bych netušila,že Jacob by mohl být vlkodlak.....proszě pecka knihy..........A film Stmívání?????.....no co k tomu dodat....akorát mě trochu zklamalo obsazení ve filmu......Tak třeba Victoria má mít podle knihy rudé vlasy,Emmet má mít kudrnaté........ale jinak se mi to zdá celkem v poho.....Ale knize se stejně film nevyrovná....Ale jinak super podíváná.....:-*
  • capinda

úúúúúúúúúúúúúžaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

mno lidi uplne s vama souhlasim....je to ten nej filmik jakej sem kdy videla....edward,bella,jasper,alice ,rosalie,emmett,
    esmmé,a carlisle...upa nejlepsi upíři:-D ja sem na tom filmu uplne zavisla:-D jedna moe kamoska na nem byla vkine a od ty doby o tom filmu porad mluvila...a ja ji povazovala za blazna:-D a pak sem se na nej predevcirem podivala na netu...a od ty doby sem ho videla 5x ..... knizky sem jeste necetla ale podle ohlasu tady je urcite sezenu:-D a prectu si je take :-D mate pravdu kam se na to hrabe treba HSM at uz 1,2, nebo 3
  • tominka_483

Re: Re: Re: Milujuuu

http://www.sleduj-online.cz/filmy/a kcni/513-stmivani-titulky.html

a le musíš si chvíli počkat...
  • tominka_483

:-*

Knížka i film sou naprosto oužasný... *14* ten spalující pohled edwarda když jí zachranuje... *16* lidi..pomoct...já omdlívám...nej filmík jakej sem kdy viděla...strašně se těšim na nový měsíc...jen nemůžu sehnat druhej a třetí díl knížky... *9* *9* tak mocky bych je chtěla...pa...
  • Odkaz +kde stáhnout soundrackt???!!!

Ahuj musim říct zhe předtím sem předtím o knižkách nevedela ae pak mi kamoska řekla at jdem do kina na STMÍVÁNÍ prý nejaky horor.. *7* ale chcem jit az to bude v menším kine v Ově za menši prachy *1* Stejne sem to nevydrzela a začla schánět abych se kukla online mno sehnala na www.filmy.itelka.com/sumrak
    sice nicmoc kvalita ale i thak ok *14*
    Pak sem schanela soundrackt newite zda se dá stáhnout někde cely??JOu a četla na jedne webce aj knižni predlohu nwm zda všechno nebo jen čast ae zhruba wím jak to bdue v2 a trochu i 3díle!!Skámoškou se už nesmirně těšíme na to az pudjem do kina *4* *14* a já uz začla schánět wšechny3 knihy.. *14* Mimochodem pridám se k ostatním zhe Edward(robert pattinson) je upe hezů *14* Tak se mějte a kdyby nekdo vedel kde ten soundrackt tak a t mi pisne na e-mail plssss *9* *5* pa *5*
  • Knihy..

Film jsem ještě neviděla, dneska na něho jdu. Ale kniha mě naprosto uchvátila.. Za dva dny jsem ji měla přečtenou a když jsem zjistila, že je to trilogie, hned jsem si šla koupit 2.díl - Nový Měsíc, který jsem přečetla za jeden den.Už se těším na Zatmění.. nechci, aby příběh Bells a Edwarda skončil.. Miluju ho a ji nenávidím za to, že ho má :D .. P.S. Miluju tu postavu Edwarda z knihy, NE herce!! Edwarda jsem si představovala trochu jinak.. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit