-
trapky
jste uplne nejvic trapny, nevim, jak ten film a hlavne knizku muzete milovat... jezisi, jste trapky *13* *9* -
Re: Re: Re: tw
jj me vasi ze to proste neprijme..ze porad tu Bellu zene proti edwardovi a nesmiri se s tim ze je proste jeho:)a vadi mi na ni, ze ho liba a pak si mu klido rekne ze ho miluje jakoby nic.,,pripada mi ze on je peknej kreten a ona je tak trosku devka:D.Dkdyz to reknu silne *1* *1* *1* a diky za datum..uz se na to tesim..a pak jeste nejaka knizka je??? -
Re: Re: tw
jacoba naprosto nesnáším je příšernej asi budu brečet až Edward opustí bellu no a trojka se mi líbí ale vadí mi že Bella tam bude líbat Jacoba je fakt hnusnej no a ve čtverce ju málem zabije jenom kvůli tomu že si Edwarda vezme no děs. V češtině by to mělo vyjít 14.2. a můžu říct že v Brně to bude celkem boj o knížku *15*
Ale jacob je fakt slizkej a ve 4. dokonce budou kapitoly z Jacobova pohledu no děs. -
Re: tw
konecne nekdo!!!sem rada ze taky nekdo nenavidi Jacoba:):):)sem ti za to vdecna fakt...ja zatim teda cetla jen tri knizky,ale v druhym a hlavne v tom trerim z nej sem fakt silena!!!je strasnej...jak Bellu porad zene proti Edwardovi,ale musim rict ze me nastvala v tom tretim dilu i ta Bella...ale no jo no...neda se nic delat....jo a taky jsem se jeste chtela zeptat zkusenych fanynek kdy u nas vyjde 4 kniha??nebo vysla???a kolik by jich meli byt???diky.. -
Tw:
4. kniha se jmenuje Rozbřesk-v originále je to Breaking Dawn. Je to boží knížka.
Bella tam otěhotní ale to už všichni asi víte. *3* -
Re: Pomoc
Breaking Down - česky Rozbřesk *4* -
Pomoc
A jak se jmenuje ta 4.knížka?? *4* prosím -
twilight
film je úplně boží, a všechny 4 knížky jsem přečetla během 3 dnů s tím se zkrátka nedalo přestat.. člověk je úplně na tom závislej teda aspoň já nevím jak vy... *14* *14* -
Neeeeeeeeeeeeeej
*14* upe musim uznat že všechny knížky sou super nejvíc se mi líbila 3 tu sem přelouskla za den,už se těším na 4 *15* A filmík byl boží,nemužu se dočkat dalších *4* -
Re: Re: úúúúúúúúúúúúúžaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa
MNO JAKO JA VIM ZE NA KNIZKU TO NEMA...ZADNEJ FILM NENI TAK HEZKEJ JAKO KNIZKA....ALE ME SE TEN FILM LIBI....OBSAZENI...MNO PROSTE VSECHNO *1* *1* -
tw
No můžu říct že jsem se Do toho úplně zbláznila. Všechny 3 knížky jsem měla přečteny za 5 dní. Film byl naprosto super.
U dvojky jsem trochu v rozpacích protože nemám ráda Jacoba/úplně ho nesnáším/. Už mám přečtenou i 4 v angličtině a přečetla jsem si i Půlnoční slunce a můžu říct jen wow-edward je tak sladkej, a dokonce bych řekla že se mi to z jeho pohledu přijde zajímavější a mnohem lepší. Ale všechny knížky jsou naprosto boží. *14* -
Re: film
Twilight sága má celkem 4 díly.Midnight sun je kniha (nedokončená) z pohledu Edwarda - je to vlastně Stmívání,ale z jeho pohledu.Co se týče dokončení,tak to je odloženo na neurčito,protože co se to dostalo neprávem na web tak spisovatelka neví zda tuto knihu dokončí. -
boží
Upe nádherný film,prostě BOŽÍ,jinak se to neda nazvat neeejjjjjjjj -
Re: Re: ??dotaz??
Jj to je pravda s titulkama je to nejlepší ale doufám že dabing neposerou umíte si představit Edwarda s nějakým debilním hlasem mě by asi mrdlo *16* -
nnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj jjjjjjjjjjjjjj
NEJLEPSI film na svete BOŽÍ naprosto -
film
Ahojky můžu se zeptat?..chtěla jsem vědět kolik bude dohromady dílů?..jen..a nebo jěště nějaký protože jsem se odčetla jěště o nějakým půlnočním slunci??..co na tom je?..dik -
skvělý film
Tak jsem na tom byla včera znovu a stále mě to baví, skvělý film a ještě lepší knihy! *4* -
Twilight
Tenhle film je skutečně úžasnej. Slyšela jsem, že je tu jako náplast na HP 6, který byl posunut na léto 2009. Nečekala jsem moc, ale byla jsem příjemně překvapena. Robert, coby Edward, se konečně se zbavil nálepky slaďouška Diggoriho, kterou mu HP4 přinesl.
Po filmu jsem četla i knížku a kupodivu kromě příběhu Alice a Carlisle nebyl film prakticky ochuzen o nic.
Stmívání si mě prostě získalo. *14* -
Re: ??dotaz??
Tak samozřejmě, že to bylo s titulkama.Titulky jsou stejně lepší než dabing *3* -
??dotaz??
ahj hele byl z vas nekdo v kine??potrebovala bych vedet jestli to je stitulkama nebo v cestine? *7* *9*