Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: tw

mno tak ja to zkusim...net mam celkem dobrej,ale moje schopnosti sou na tom hur:Dale jinak diky...jako fakt se do ni Jacob otiskne???dyt to nedava smysl...:D
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Povedenej

jj taky sem si rikala ze by bylo zajimavy kdyby ji tam dali,ale jinak se mi na tom filmu libi, ze se tam snazili dat vsechno:)ze toho tam moc nechybi:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: tw

No mě to stáhnul kamarád mám pomalej net. Ale naistaluj si mikrotorrent ten ti všechno stáhne pak si najeď na twilight/nejlepší kvalitu najdeš přes google/ a pak si k tomu stáhneš titulky ale jde jim dobře rozumět. No a Jacob se otiskne do renesme to je *1*
  • Re: Re: Re: Povedenej

No nejvíc mi tam chybí ta hodina biologie s těma krevníma skupinama ta mě tam oprvdu hodně chybí *1*
  • Re: Re: trapky

s pozdravem Lucie Cerna... *9* *9* *13* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Povedenej

jaka scena konkretne ti tam chybi???
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: tw

aha,ale oficialne to konci tim Rozbreskem???a jeste jsem se chtela zeptat kde se da ten filmik stahnout???a protze na pocitace nejsem zrovna expert tak k tomu potrebuju nejakej program co???esi bys mi nemohla poradit jak na to:)moc diky:)a do koho ze se to ten Jacob otiskne???ja ymslela ze je otisklej do Belly ne???
  • Re: Povedenej

Můžu jenom souhlasit je to opravdu super film. Můžu říct že mi tam chybí jedna scéna z knihy ale tenhle film se jim oravdu povedl. Mám to stažený už jsem to přehrála asi 1000X a pořád bych se na to dívala a určitě si to koupím na DVD *14*
  • Povedenej

No jako tenhle film se dost poved...Už sem si ho pustil asi třikrát a klidně si ho pustim eště 20krát...
  • tyna-us5

nej

stmívání je nej film i knížka na světě
    *14*
  • Re: Pomoc!

http://www.egmont.cz/index.php?okno =books_single&id=817
    tady je stránka kde se dá asi kniha objednat..:)
  • Pomoc!

Prosim uz jsem z toho zoufalá!byl by někdo tak hodný a na mail nebo tady mi napsal stránku, na které se dá objednat první díl knihy Stmívání? Plosim pomozte mi film miluju a knihy si chci taky přečíst !prosim!
    *9*
  • stmívání

No, musím hodnotit tento film jako jeden z nejhezčích co jsem kdy viděla.
    Četla jsem všechny díly (Stmívání, Nový měsíc, Rozbřesk, Zatmění a prvních jedenáct kapitol Midnight Sun) a nic úžasnějšího, nabytého emocema a láskou jsem nikdy nečetla. Myslím že taková láska snad nemůže ani existovat. Je to prostě taková nádhera, doporučuji všem aby si to přečetli, potom ani ten film nebude mít takovou sílu jako knížka!!!
    *1* *1*
  • elio

Re: Re: trapky

jojo..máš pravdu..asi je ta nej girls nennormální...myslim že se každýmu libi neco jinyho takze by bylo hodne mili pokud nemas kladny nazor tak ho sem nedavej..ja ho taky nedavam na skandara keynese.... *5* *5*
  • Re: stmívání

úpa supa nejvíc good filmík je Život Briana *14* *3* *1*
  • barapal

stmívání

ouuu Stmívání?????jako nejvíc good filmík který sem kdy viděla *14*
  • Re: trapky

Je vidět kdo je tady trapnej. A vůbec proč sem vlastně lezeš,když se ti to nelíbí.
    A ani nemáš odvahu se pod to podepsat a pak kdo je tady trapnej Ahoj posílám pozdrav Petra
  • Re: Re: Re: Re: tw

Jo pak je ještě Půlnoční slunce je to stmívání ale z Edwardova pohledu/můžu říct že je to lepší jak a zajímavější než z pohledu Belly/ ale neví se kdy pesně nebo jestli vůbec vyjde protože někdo ze stephaniiných kamarádů to dal na net a ona z toho byla zničená. NO a ještě k tomu myslím si co ty jak mu klidně řekla že ho taky miluje fakt dojemný má tak skvělýho borca.... *16*
    A vtipný je pak do koho se otiskne Jacob!
  • ferrerrka

Re: Re: trapky

jj souhlasim..klido si rikej svuj nazor ze se ti to nelibi,ale nechapu proc by sme meli bejt trapny..proste se nam to libi a ja na tom nic spatnyho nevidim:)
  • Re: trapky

tak každýmu se líbí něco jinačího...nám se to líbí,bo aspon mě..takže..klidááá.....takže. .klidně si to příště můžeš nechat pro sebe....děkuju..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit