Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otázečka

Ahoojky nevíte náhodou jak se jmenuje tak písnička kterou stmívání začíná????dík moc *3*
    • twilight-maniak

Re: otázečka

Ta uplně první melodie co Twilight začíná se jmenuje "Jak bych zemřela" a opakuje se ještě v dalších částech filmu a hned ta potom se jmenuje "Fool moon" neboli "Úplněk" od skupiny The black ghost.Tak stačí? *1*
      • Re: Re: otázečka

jj díky *1*
  • ahooj =)

Ahoj, nevíte na jakých webových stránkách bych mohla koupit celou ságu stmívání I S KRABICÍ??
    Odepište někdo prosím. Díky
    Ps: miluju stmívání!! *14*
    • vrtulka

Re: ahooj =)

myslíš tohle?

http://www.neoluxor.cz/kn ihy/beletrie/horror-thrillery-lekar ske-thrillery/stmivani-komplet-v-bo xu-tetralogie-d3t140369

v tom odkaze budou jistojistě mezery
      *3*
      • Re: Re: ahooj =)

Moc děkuju!Jdu to hned objednat.Týjo, už se na ty knížky moc těším ,už abych je měla *14* A co se vám líbilo víc, knížka nebo film?? *3*
        • vrtulka

Re: Re: Re: ahooj =)

nemáš za co *3* popravdě víc se mi líbí knížky. je tam toho víc a je to hrozně hezky napsaný *4*
          • Re: Re: Re: Re: ahooj =)

Božinky, jak já se těším na ty moje narozky, naši mi slíbili, že dostanu všechny díly stmívání ságy *3* Já jsem na ty knížky natěšená jako stepní koza *14*
            • pigi.kajinka

Re: Re: Re: Re: Re: ahooj =)

maš se na co těšit perfekt
  • soninek

ja neim...

*7* tak já neim jesi sem blbá ae pstě všichni kdo viděli Nový měsíc tak jenom anglicky a vubec to nemůžu sehnat s českým dabingem... nevíte jesi už to je i česky? On bude i čtvrtý díl? jináč to je uplně uzasnej film.... dycky dyz o tom nekdo mluvil tak sem si rikala ze to je blbost a dyz sem se na to koukla....šak víte sami x) :) *14* *3*
    • vrtulka

Re: ja neim...

myslím, že český dabing na New moon ještě neseženeš, ještě není, takže zatím jen originál s titulkama *3* a ano, opravdu existuje 4. díl, jmenuje se Rozbřesk a zatím se ještě dohadují o jeho natočení. jisté je, že bude, zatím se ale neví, kdy, kdo ho bude natačet a tak *3*
      • soninek

Re: Re: ja neim...

aaaha...děkuju moc...dyž sem dopsala tenhle příspěvek tak sem si všimla že někdo psal i o pátým dílu....škoda...kámoška co to má tak prej i nic moc kvalita tak neim :(
  • 4.díl twilight

ahoj,viděla jsem ukázky na 4.díl twilight a tam je bella tehotna je to pravda ????? *9* *9*
    • vrtulka

Re: 4.díl twilight

videa na 4. díl, který jsou na youtube, nejsou pravý, jsou to fanmade, který vyrobili lidi, ale pravda na tom je, že Bella bude ve 4. díle opravdu těhotná *3*
      • pigi.kajinka

Re: Re: 4.díl twilight

jojo porodi dceru nessi prekrasne nemužu se dočkat filmu
  • your-darling

hudba??

Jak se jmenuje ta písnička na začátku Twilight??je super...a nemám šajn co to je???
    dík.. *14*
    • n-abby-sciu

Re: hudba??

Jestli myslíš tu, která zní ve scéně jak Bella jede do Forks ... The black ghosts - Full Moon.
  • teryyysek97

WoW

hejký fak ůža film...!!! *4* *14*
    • Re: WoW

ahoj prosím vás mohl by tady někdodát nákou adresu kde bych stáhla stmívání?? *3*
      • xcornelia14

Re: Re: WoW

Uloz.to *3*
        • Re: Re: Re: WoW

Miluju Stmívání *14* *14* *14*
  • anusqa

...

juj tady je samí hlasuje, hlasujte a hlasujte XD ale nic Twilight je nej XD
    • maeve

Re: ...

Twilight je nej, Twilight je nej, Twilight je nej, Twilight je nej, Twilight je nej, Twilight je nej.............spokojená? *15* *15* *15* *15*
  • Top twilight nation

ľudia hlasujte na
    http://tweeter.faxo.com/Top_Twili ght_Nation/2010/01

za top Twilight krajinu....slovensko je až 33. ,česko je na tom o trošku lepšie 15. miesto

hlasovaŤ sa môže každých 20 minút
  • isabella-bella

HLASUJTE

HLASUJTE PRO KRISTEN STEWART O
    NEJ SEXY ŽENU 2009!!!!

ZDE : http://www.popsugar.com/6697616
  • gabrilel

Zkvěle

Moc kvělí film libisemi už se těšim aš budu mit všechni tři dili doma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit