Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

pomoc

Ahojte, jak mám dát na vytvoření osobnosti, že jde o filmovou postavu??? Zkouším Renesmee.
  • miley17

jaka je vase nej knizka??

ahojte!!!
    chtela bych se zeptat,jaka je vase nejoblibenejsi knizka??? moje sou asi vsechny!!! *1* *1*
    • Re: jaka je vase nej knizka??

muj je teda rozhodne rozbresk. je nej!!!!!
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: jaka je vase nej knizka??

Stmívání, Nový měsíc a Půlnoční slunce.. :)) *3*
    • ducker

Re: jaka je vase nej knizka??

moje taky všechny čtyři plus to nedopsaná z pohledu Edwarda(Pulnoční Slunce)
  • janidlo

fakt nej

je to moc moc dobrej film je dobre *4* *4*
    • dra

Re: fakt nej

souhla podle mě je skvělet :-) dokonce se mi líbí víc než nový měsíc *14* *14*
  • janidlo

super!!!

jo je to moc dobrej film *3*
  • emo-anne

new moon

dneska sem byla na novem mesici...nejde vyjadrit jak moc tento filmik miluju:) pste ho moc miluju:-* tesim se na kveten na pokracovani
    • n-abby-sciu

Re: new moon

Na květen se těšit můžeš, ale dalšího dílu se nedočkáš. U nás bude Eclipse nejdříve 30. června, nebo začátkem července.
  • Stmívání:) tohle se mi líbí

Renton

Scénář: Melissa Rosenberg .. Esence demence. Ksichtem hlavního představitele počínaje, stupiditou tokajících dialogů (potažmo celé předlohy) pokračuje a laciným poskakováním ve vývoji všeho konče. Náctileté emo holčičky však zažívají první orgasmy... S věkem či opačným pohlavím bohužel účinek látky rychle mizí do ztracena. Příběh je režijně podán tak mdle, že ani těch několik vymazlených scén nemůže zachránit dějové prázdno s nulovou gradaci a absencí napětí, krve, emocí.. ___ Ne, že by mi bylo téma úplně proti srsti, jenže jeho realizace ano. Dal jsem za Twilight v kině pade a pokud se premiéra pokračování nestrefí zase do nějaké podobné akce, vyřeším to jako Bella s odhalením staletého tajemství upírů - pár minutami přes internet.
  • nickeysunset

...

vžydcky jsem si myslela že je stmívání blbost... do tý doby než jsem to viděla podruhý, napoprvý mě to nejhak nesebralo, tak když jsem byla jednou sama doma tak sem si to pustila znova... a skoro celý sem to probřečela... je to vážně skvělej filmík *14* a taky sem našla verzi decode, kde to zpívá rob: http://www.youtube.com/watch?v=FFjZ7JVEOFI teda našla to spíš kámoška no... ♥
    • your-darling

Re: ...

tohle Rob nezpívá...
      není to jeho hlas...
    • -m.a.t.l.a-

Re: ...

Chceš mi říct, že tohle zpívá Robert/Edward? *7*
  • janikoz

Kdo má zájem?

Kdo má zájem o zahraniční sbírku Stmívání? Mám ICQ na jednu holku, která tu sbírku prodává. Tak kdo by měl zájem, tak mi napište tady na Osobnosti pls. *3*
    • lidus5

Re: Kdo má zájem?

Co ta sbírka obsahuje?
  • horor

já jen nechápu to že oni tady píšou že je to horor přitom to žádnej horor není *8* protože já se na horory nedívám ale poznala bych jestly je to horor a nebo ne *8*
    • n-abby-sciu

Re: horor

Každý horor nemusí být mega krvák... ve filmu se dá považovat za hororovou scénu třeba to jak Bella zjistí, že je Edwrad upír a následně, když mu v lese říka, že to ví, nebo taky scéna z baletního studia - nějaké prvky horou to má, i když horor jako takový to teda vážně není. *4*
  • mp3

nevite jak se menuje pisnicka z filmu uplne ta posledni s titulkama-twilight ending dong.dik za odpoved
    • n-abby-sciu

Re: mp3

Pokud myslíš vážně tu poslední, tak je to Twilight soundtrack - Radiohead *4*
      • nik011

Re: Re: mp3

step

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit