-
knížky
Kdyby někdo chtěl tak můžu poslat na mail knížku Stmívání...atd. mám zatím čtyři díly...když už to mám tak se chci o to podělit, protože tohle by se mělo šířit. Když tak písněte do pošty protože na diskusi moc nekoukám -
film
no teda nemyslim si ze ten film je az tak vynikajici, ale knížka muže být zajímavá *3* -
-
Re: film
obojí je vynikající *14*
-
-
...
chtela bych se zeptat kde se da precist... 5 dil... pulnocni slunce moc dik -
-
Re: ...
jestli chceš tak ti ho pošlu..napiš mail.. -
-
Re: Re: ...
Ahoj , mohla bys mi poslat ten 5 dil ????
MOC DEKUJI!!!
Natalka
NatalliaL@sezna m.cz -
Re: Re: ...
aoii :-* prosimtě nemáš v počítaču i zatmění a rozbřesk? pokud jo poslala bys mi to plsky na e-amil? brychtova.p@tiscali.cz
dyžtak děkuju *4* -
-
Re: Re: Re: ...
jj určitě:) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
došlo - super...děkuju *14*
-
-
-
-
-
Rozbresk
tady na osobnostech jeste rozbresk neni co :D :( -
-
Re: Rozbresk
Ne a není tady ani Zatmění a ten 5 díl
-
-
film
ahojky lidi nemate nekdo stmivani v dobre kvalite obrazu..dik moc -
SSUUPPEEEEEEEEEEEEEEEERRR
Miluju Robíka teda edwarda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
twilight is best movie!!!
Twilight is the best movie! I love this film very much. *14* *14* *14* *14* -
sdg
skurvenej film se z toho mute posrat dementi v americe tahle manie trvala jenoom mesic a vy tady z toho delate sracky -
-
Re: sdg
se v tom nejako vyznas nemyslis....?? :D
-
-
..
takže kolik dílů už vyšlo?? nejak se v tom nemužu orientovat. četla sem stmívání, nový měsíc a zatmění. a to midnight sun nebo co je jako 4. díl? díky za odp! ted si stahuju film a už sem úplně natěšená!! *3* *3* -
-
Re: ..
4.díl je Rozbřesk, Midnight Sun je Stmívání z pohledu Edwarda -
-
Re: Re: ..
jo ahá! díky moc!!
-
-
-
All
čauki..pokud někdo něco sháníte ke stmívání tak pište na můj mail..mám všechny knížky, soundtrack k filmu, film..atd. tak jestli máte zájem tak pište *3* *3*