Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pickwick

upíři

http://world3.monstersgame.cz/?ac=v id&vid=300024513
  • b.e.t.u.l.i

:)

tak tohle je nejuzasnejsi film na svete *3* skvelej....
    • ...

hej mohli byste se podivat na moji stranku? www.natuscinblogisek.blog.cz *3* *4* *7* *4*
  • nej,nej,nej

jo ten film je bomba bomba a jeste jednou bomba ale nej z nich je edward a slyseli ste ze on robert opravdu miluje tu bellu(ted nevim jak se jeji jmeno napise normalne)a ona ho nechce ale ted sem nekde videla jak se sni liba tak nevim co je na tom pravdy:-)
    • anyxx

Re: nej,nej,nej

Kdyby něco tk Robert s Kristen chodí *3*
  • m.a.r.k.y

help!!! XD

cuzz vsichni!!mam takovej probleeem... nemate nekdo tu pisnicku jak hraje Edward Bellle na klavir stahnutou???ja jsem ji mela na mobilu,ae.. no dlouha historie... a stahovat mi diky meme debilnimu compu tky nejak nejde!!tk kdyby jste mi ji nekdo mohl poslat tk kdyztak napiste vzkaz!!diky predem!!! *1* *1* *1* *14*
  • Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion

Holky, help!!!!!
    Nevite prosim kde se da koupit knizka Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion ???
    Nasla jsem jen odkazy na americke nebo anglicke stranky.Na neoluxoru je to vyprodany...
    Nevite nekdo kde se to da koupit v CR???
    MOC DEKUJI!!!
    *14*
    • mysak.kol

Re: Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion

ahojky, knížky nevím, ale já si je stáhla z netu. Taky se to čte fantasticky, pokud ti neva nepohodlí. Já to hltala tak, že mi prostředí bylo fuk. Jestli chceš? *3*
  • buffys

hudba

ahoj, mela bych takovou otazecku. nevite jak se jmenuje pisnicka, ktera hraje kdyz Edward vysava Belle jed z ruky?
    predem diky *4* *4*
    • ferrerrka

Re: hudba

Let me sign-Rob Pattinson
  • film

nevite nekdo kde tento filmik stahnout?V originale a s titulkama?plsssssssssssssss
    • elik.cmelik

Re: film

na ulozto.cz :)
      • Re: Re: film

dik mocc....jen tak kvalita obrazu *16*
        • punk-erka

Re: Re: Re: film

ale kvalita u toho je taky dobra a je asi to vypalila a ma krasnej obraz *1*
  • citron

lol

Piste do vzkazniku *16*
  • citron

Film

Zdar lidisky nevite nekdo kde tento filmik stahnout?V originale a s titulkama? *3*
  • Stmívání

this is great,cool nej.film *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit