-
Ahoj všichni! Mám blog o upírech, kdyby jste se chtěli přidat do fanklubu, budu ráda! Odkaz: http://upiri-legendy.blog.cz/
Děkuji všem, kteří se na mojí stránku podívají! *4* -
Vždyť ona nenapsala že má radši Stmívání, tak proč se tak rozčiluješ?? *4* A s těmi hrubkami má pravdu, děláš, jak kdyby lhala *2* A určitě se pobavila zvláště nad tvým rozčíleným a nesmyslným komentářem *15* Ta diskuze je tu od toho aby si lidé přečetli názory ostatních, a když už je čtou tak ocení tu češtinu trochu na úrovni, takhle tvůj názor moc lidí brát vážně nebude *3*
-
Ano, TVD je lepší než Twilight, které mám taky ráda (ale je těžké to oprávněně porovnávat, když jedno je film a druhé seriál), *4* TVD je můj úplně nejlepší seriál a dlouho budu čekat, až se natočí lepší, i když o tom silně pochybuju *1* A ohledně toho českého dabingu, no podle mě není špatný na české poměry *3*
-
Na uloz.to si to můžeš stáhnout i s českým dabingem *4*
-
díky... zkusím se tam někdy juknout...
-
Musím tě zklamat... Právě to běží na nově, ale já jsem si je stahovala s českýma titulkama... na Uloz.to...
-
Tak jsem konečně propadla deníkům i já. Jde někde dabované díly stáhnout, nebo to ted běží premiérově na nově a musím čekat?
-
hele a zkusila si torrent ??? já s tim teda neumim :D ale kámoška koukala na všechny 4 série a stahovala to právě na torrentech ...
-
ale no tak :D
-
co je ti do toho jak píšu?bože tak jsem tam napsala pár hrubek.Ale ty si do mě musíš rejpnout aby se ti udělalo dobře.Je ti fajn???Seš fakt dobráá nejlepšíí že umíš rejpat.Nech mě bejt a jdi se dívat na twilight(slátaninu)
-
Soulasím s těmi, co tvrdí že TVD je lepší než twilight. i to mám ráda, ale tohle je prostě mnohem lepší.... úplně mě to vzalo a hrozně se těším na 4. řadu a taky souhlasím s těmi, co říkají, že český dabing nic moc :)
-
Ahojky lidičky... Kdyby ste našli nějakej odkaz na 4. řadu TVD (až vyjde v září, mohl by ho sem nekdo napsat... Díky...
PS: v aj mi to neva... *4* *4* *4* *4* *14* -
:DDD tak se nauč nejdřív česky
-
zkus uložto
-
podle mně jsou upíří deníky mnohem lepší než Twilight.podle mně v upířích denících je víc akce ,je to víc tajemnější a upíři jsou tam víc sexi.než to v twilight se tam řeší ječnom láska Belli a edwarda a ješ to věčí sladárna .prostě skrátka a jednoduše na upíří deníky twilight nemá
-
ahoj můžu se zeptat nevíte kde se dá stýhnout 1 řada ten 13 díl v ČJ ja to nikde nenašla jenom SK
-
ahoj nechapu co vam je kdyby jste meli mozek tak by jste vedeli ze upiri deniky se napsaly v roce 1991 akorat se pozdej natocily aby to nebylo spis obracene!!!! *16*
-
boze mišo copak to tady člověk musí říkat každemu zvlášť? a jak nedávají smysl!? a pokud ti tohle přijde nudný tak co teda stmívání? mám twilight rada ale tohle je taknvy vic napinavejsi a stmivani zas spis romantika
-
to jo no buffy je úplně o jecem jiným... taky je to hlavně uz starej seriál.
-
jak můžou být upíří deníky kopie stmívání? to asi ne.. zaprvé: krom toho, že upír miluje človeka tam není nic stejného a to ještě Elena nechce být upír, za druhé: knižní předloha byla dříve takže to kopie určitě není a za třetí: víš vůbec o čem jsou upíří deníky? většina dílů končí v tom nejlepším, nevíš co bude dál a nedokážeš si představit, že někdy musí vzniknout poslední díl.. ve stmívání je taky napětí a čekáš co se stane dál, ale krom 1. části rozbřesku všechny díly končí.. jak bych to řekla.. prostě končí. mám ráda oboje, ale TVD je pro mě lepší:)