Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím se smát. Kdybyste si vy všichni, co tu píšete, že TVD kopíruje Stmívání, aspoň zjistili něco o těch knížkách, tak byste zjistili, že TVD byli napsaný mnohem dřív než Stmívání. Nemam nic proti Stmívání, vlastně ho mam hodně ráda, jenom mi vadí, že tu někteří obviňují tvůrce seriálu z něčeho, co není pravda.

P.S. Myslím si, že jak TVD, tak Stmívání jsou úplně odlišné seriály respektive filmy. Na každém se dá najít něco hezkého, ale i něco, co není úplně dokonalé, jako u všech filmů nebo seriálů a je na každém, co se mu líbí víc. Já osobně mam radši TVD, protože je tam víc akce, ale když mam chuť na něco romantičtějšího, pustím si Stmívání. Tím samozřejmě nechci říct, že v TVD není romantika nebo, že ve Stmívání není akce, je, ale každý seriál/film má vždy od něčeho víc.

P.P.S. Tenhle příspěvek nemyslim nijak zle. Už to tu čtu ale docela dlouho a už jsem prostě musela něco napsat, protože mi tyhle věčný hádky přijdou fakt zbytečný. Vždyť jste jak malý děti. (Tím samozřejmě nemyslím všechny.)
  • dokpet
    Je to skvělé a nic nekopíruje je to originál!!!!!A moc se jim povedl jen toho Cz dabingu se celkem obávám.
  • upíří deníky nedávají vubec žádný smyl je to kopie stmívání není vubec nic napáínavý vše je absolutně nudný
  • demisalvatore
    Už se nemůžu dočkat:)) a co vy??:D Odpočítávám dny!:D Od 31 budou dávat TVD na nově:) konečně po skoro třech letech... si daly na čas:D Já odobně se dívat nebudu, sice by bylo pěkné vidět zase Damona zlého. A ho jako největší hrozbu MF, ale slyšela jsem upoutávku a ten dabing je prostě HROZNEJ. Není nad originál, ještě k tomu když jste na něho zvyklí ty roky jako já:) takže tak:))
  • hele ctvrta rada bude bohuzel az v září..
  • chci se zeptat jestli je natočená i 4 řada?:)) zatím jsem našla jenom 3řadu ://
  • miluju to!:33
  • piper13
    Noták!:) pojďme předběhnout i první krok a Twilight!!:)) Třetí je pěkné místo, ale my chceme být první!!:))
  • demisalvatore
    máš to na téhle stránce;) http://www.the-vampirediaries.cz/
  • Prosimvas hodte sem zase nekdo tu stranku,jak je na ni odpocitavani do dalsiho dilu..diky:)
  • emmicka-watson
    Skvělí.. TVD předhonil Twiling ságu Rozbřesk část 1. *1* *1* *1* SUPÉÉR
  • demisalvatore
    ???? vážně???? opravdu???? lidi když nejste informovaní tak nic nepište!! btw Buffy je uplně o něčem jiném!;) Jediná spojitost jsou upíři, ale to je jako kdyby jste viděly film se psem a pak řekly, že každý další film se psem se opičí ;DDD
  • demisalvatore
    Ne to není moje;D ale je to .nejlepší stránka jakou znám;D vše se tam dozvíš;D
  • To snad čtu blbě,že kopíruje Buffy?:DD Buffy je dobrá,ale s deníkama se opravdu nemůže srovnávat....U deníku je každý díl parádní a udělaný tak ,aby se hned musels ( a) podívat s užasem na další....a stmívání je taky super..ale deníky mě dojdou lepší...Edward boží,ale hrozně spomalený atd...1 díl nejlepší
  • strašný opičí se po Stmívání,a Buffy...chce se mi blít... *16* *12* *10* *13*
  • jo máš to pěkné to je tvoje? *1* je to fkat moc pěkný *4* nechtěla by si se podívAT a okomentovat NA MŮJ BLOG|? *1* http://girlsbooks.blog.cz/
  • Tak právě stahuji 16.díl třetí série tak jsem zvědavá. Jinak když už by neměla být pauza jak tedy od sebe ty díly budou(časově)vycházet. Týden, měsíc abych věděla jak se orientovat.DÍK
  • najeď si na stránku movie library a tam najdeš všechny díly a i jiné filmy a seriály.
  • A kde bych si tu druhou sérii můžu stáhnout s těma titulkama??? A jakým dílem končí první série já mám zatím 21 dílů tak nevím jestli to je všechno nebo ne... Předem díky za odpověď... :)
  • Aha díky za odpověď já jsem už si to stáhla s těma titulkama takže už to mám ale díky za odpověď... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit