Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .snoopy.

Ahojky

Četla sem knížky a je to tam upe jiný než ve filmu. Ale je to dobrý čtení *4*
  • Re: Re: vampire-diaries.cz

diky moc *4* *4*
  • Re: vampire-diaries.cz

http://vampire-diaries.filmografie. cz/

tady to máš napsaný..neni přesný datum...tak uvidíme kdy to zas otevrou..snad brzo...
  • vampire-diaries.cz

ahoj nevite nekdo kdy zase otevrou stranku www.vampire-diaries.cz *3*

diky za odpoved *4* *4*
  • ahojkík xD

ahojky TVD je nej *14* *14* jesli to milujete stejně jako já, mohli byste se pls juknout někdo na můj blog s-miley-cyrus-love.blog.cz moc kuju xD pls zanechte nákej koment =D
  • Re: Re: Re: D vs S

Ahoj, v pohodě = )... Teď načítám poslední mmožný díl 2x09 k vidění A věř mi, že názory se mi mění = )
    Nemám zatím žádného horkého favorita =) Co se týče Damona... přišel zničit život Stefanovi..? Možný to je, to nevím ...ale... člověk - ehm upír - se může změnit... Ale jak je to tady, kdo ví = ) Jasně... občas fandím Stefanovi, ale... Ten měl "všude" štěstí.. Měl Katerinu, která ho "milovala", má Elenu, která ho má ráda... A Damon?.. NAštvaný, že je upírem, že Katerina ho nikdy nechtěla a on na ni čekal celý svůj život. Nemá ani Elenu...
    Ale jsou chvíle, kdy jeho chování opravdu nechápu =(... Docela jsem ho nenáviděla za to, že bratr od Eleny mohl přijít o život... To mě dosti hodně naštval, a tehdy jsem si říkala, že si nezaslouží... Ale... nechám(e) se překvapit... A jak říkám, nakonec bych se nedivila, kdyby to dopadlo tak, že ji nebude mít ani jeden.. A možná by to tak bylo nejlepší = )
  • Re: Re: D vs S

chcela som napisať "zničiť stefanovi život" *3*
  • Re: D vs S

nemylsim si! damon do mesta prišiel so zámerom zniiť stefnovi život a ked sa objaví Katherine a odmietne ho, tak už chudákovi Stefanovi ukradne Elenu? ...podla mňa Stefan a Elena patria k sebe ...nedrž palce Damonovi len preto, že je podľa väčšiny ľudí krajši! *8*
  • D vs S

Mno.. přiznám se, že o tomto seriálu vím teprve ani ne 14dní... a chytl mne... pročetla jsem vaše příspěvky a jde mi z toho všeho hlava kolem = )
    Co se týče Damona/Stefana. Od začátku jsem fandila Stefanovi... Ale od určité chvíle zase Damonovi... Krize =))
    Ale ještě jsem neviděla dosud všechny možné díly. Skončila jsem v sérii 2x01 (asi)
    Ale asi bych byla ráda, kdyby vyšel vztah mezi Damonem a Ellenou. I když vím, že vůči Stefanovi to není fér=( Ale přála bych si, aby Damon měl Elenu.. Když mu to nevyšlo s Katerinou...
    Ale těžko říci... V každém serálu je něco, co mne překvapí a rychle mění názor (hlavně Damonovo chování, někdy Elenino a dalších). Ale asi fandím Damonovi = ) (a jak teda to dopadne?... Nakonec to dopadne že ji nebude mít ani jeden, co? = )...)
  • Re: novy dil

Protoze je puza ve vysilani ani pristi tyden nebude . koukni se na stranku www.vampire-diaries.cz tam to vsechno mas... *4*
  • novy dil

Ahoj všichni... dneska nebude 10. dil 2.serie, nevite??a nevite proc zase?? uz sem se tesila a ono prd.. :(
  • moppsik

Re: Markíza

Tjn :D Myslím si že to bude o něco horší :D
  • Re: Re: the vampire diaries

já taky *3* dokonalé!
  • Re: Re: pomooc

jaj dakujem *4* som ti dlzna *4*
  • Re: pomooc

na piratebay.org si stáhni díl a na titulky.com si k tomu najdi titulky
  • pomooc

ahojte ludia *4* prosim vas neviete kde by som mohla stiahnut 8. epizodu druhej série s titulkami? *9* neviem ich zohnat...nikde niesu *9* pomooooc!
  • ???

ahoj všichni upíři a upírky, chtela sem se zeptat, kde bych si mohla stahnout díli z druhé serie. Na uloz to jsou jenom do pateho dilu. Díky za odpověd *4* *4* *4*
  • vampirediariesstefansalvatore

Markíza

Sakra já se těšim až budou dávat TVD na Markíze.. Jestli to ještě nevite, bude to od 7.listopadu každou neděli, dva díly za sebou. Sakra já se tk těšim....Viděl sem i ukázky, je to hroznej dabing.. *1* *1* *1* ..Ale to mi nevadí, spíš se děsím českého dabingu *9* *9* ..
  • s kym bude damon??

Ahojky.. nevíte jeslti bude s někym chodit damon? jestli ste někdo četl ty knižky tak jeslti si někoho najde.. .. ono to jako mezi damonem a lenou jiskří ae lena prostě patří ke stefanovi.. tak by mě zajímal co bude s damonem ??
  • Re: super

Ahooj sedmí díl je uplne super... myslim si ze osmi bude jeste lepsi... jsem moc a moc stastna ze deníky budou davat na markize a rovnou dva dily za sebou to bude pecka...

hrozne moc se tesim *14* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit