-
super
super 7 diel pecka. aj ked mamrzí že chudátko mrcha Katherine je uveznená. no čo už,..... Damon (ach) skvelý ako stále..... Stefan stále taký neohrabaný..... nudná elena .......... a Skvela Bonnie a Jered veľké iskrenie medzi nimi *1* *1* *1* *1* *1* -
7.díl
hej nezna nekdo prosim stranku, kde se mohu podivat na 7 dil vampire diaries? ... -
Re: VD
Jj budou..ale ještě se snad neví kdy. -
VD
budou dávat vd na nově??????? *14* *14* -
Nelepšíí <3
Já už mám předčtených všech pět .. :* Upe booží .. :D :** Už se Maxiimááálne tešííím až to bude na NOVE . :D :D -
Re: the vampire diaries
Jj já jsem četla všechny 4..:)..A teď čekám na tu 5..:) -
VD na Markíze
Na blogu o vampire diaries jsem se dozvěděla užasnou novinku. VD budou dávat od listopadu každou neděli na slovenské televizi Markíza. Nemohla jsem tomu uvěřit, konečně! *15* -
Re: 3.díl
a na jakem programu se na to pls divate??? -
the vampire diaries
upiri deniky jsou uplne bozi!!! cel jste nekdo knizky??? *14* -
Shrnutí?
Hoj. Zajímalo by mě, zda je někde na stránkách udělaný celkový rozbor těch dílů. Taková malá přehlídka o co tam vlastně jde. Prozatím sleduju jen milostný trojuhelník. A zajímalo by mě, kdy si chudák Damon přijde na své. Tedy, jestli vůbec někdy přijde. -
Re: ???????????
na ulož to :
http://www.ulozto.cz/6140669/the-vampire-diaries-2x5-kill-or-be-killed-cz-titulky-vlozeny-by-eliza-avi -
???????????
kde bych si to mohla stáhnout????? *9* -
2x05 Kill or Be Killed
Ty jo..shlidla jsem pětku a je mi fakt líto Caroline *9* jináč je pauze ve vysílání ale ten kdo sleduje dění ve VD tak to ví...Další díl bude 21.října -
Re: Re: Re: 2.řada
nz *3* -
Re: Re: 2.řada
díky moc... *3* -
Re: 2.řada
má mít stejně jako první..takže 22 dílů -
2.řada
ahoj nevite nekdo kolik dílu ma 2.řada.. diky za odpoved!!! *3* -
4.díl
ahooj tak jsem zkoukla čtvrtý díl a musim říct že to bylo hodně zajímavé hlavně to jak se vraceli do roku 1864.... potom sem taky zvědavá jak to dopadne mezi Damonem a Masonem a taky jestli Katherin zjistí že tu hádku Stefan a Elena jen hráli... no začíná to být zajímavé... už se těšim na 5.díl... *14* *14* *14* *14* -
Re: 3.díl;
3. DÍL 2. SÉRIE: http://ulozto.cz/5959500/the-vampir e-diaries-2x03-bad-moon-rising-cz-t itulky-vlozeny-.avi -
Ulfka
ahoj lidi chtěla jsem se zeptat jestli muzu nikde skouknou dalsi dili z 2 serie viděla jsem jenom první3 a chci vidět i další tak mi dystak napiste díkec pa *1*