Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n-abby-sciu

Re: další díly

Více jsi jich vidět ani nemohla, seriál se stále natáčí a další epizoda (Children of the Damned) bude v USA za 3 dny - u nás ve čtvrtek o půlnoci... 1. série bude obsahovat 22 dílů a myslím si, že díky velké sledovanosti bude i série druhá, byla by velká škoda v tomhle skvělém dílku nepokračovat. *4*
  • sisineszka17

TVD

The Vampire Diaries=TVD je nej serial všech dob! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
  • natule

další díly

Hej už jsem viděla 12 dílů a nevíte jestli a kdy budou další??
  • n-abby-sciu

Re: 11. díl

Víš, ono se ten díl vysílá kolem půlnoci (vzhledem k našemu času), takže chceš zřejmě moc. Samotný díl se na netu obvykle vyskytuje kolem 4.-5. ráno, s titulkama to nikdy není jasné. A jestli to chceš s kvalitnima titulkama musíš si holt počkat.
    Online to seženeš právě až to s těma titulkama někdo nahraje na net, takže já například upřednostňuju si to stáhnout (lepší kvalita, nemusím čekat).
  • _ewishka_

11. díl

Jako už včera meli bejt dalsi díly a ani na zkouknito.cz to neni a pak to ani neni na iserialy.sk ....prosim Vás, jestli někdo neví, na které stránce jsou dalsí díly... *7*
  • Re: Re: :D

takže je celkem 4 knihy ale u nás jsou jenom dvě kdy budou další 2 vydány v češtině?
  • Re: Zítra daksi dily :-*

a nevis presne kde bejb ?
  • n-abby-sciu

Re: Re: Nejlepší seriál

Překvapivě... podle Upířích deníků od L.J. Smith.
  • n-abby-sciu

Re: :D

Na libovolném internetovém knihkupectví většinou kolem 170,- ... vydány budou 2 knihy - 3. díl Zášť a 4. díl Temné shledání.
  • :D

Ahoj hele jak to myslíte že 14.ledna výjde další jako na ulozto? a kolik jich celkem je? *3*
  • _ewishka_

Zítra daksi dily :-*

děěcka zitra 14. ledna budou dalsi dily!!
    Pecka *15*
  • Re: Nejlepší seriál

Ahoj, prosím tě, podle jaký knížky je to točený?díky
  • danyyysek

Re: Žeru!

me tky pride v serialy lepsi! v knizce se mi zda taka namyslena...
  • sarisenqa

Nejlepší seriál

Já tenhle seriál miluju,zítra jdu kupovat knihy,možná i dnes xD a těším se na 11 díl!!!!Hrozně se mi líbí Damon,ale i Stefan,ale někdy je to smutný...:/ třeba Jeremy a Vicki :/,ale jinak super seriál,jo a neznáte ještě nějake dobré upíří seriály? *7* *14*
  • maeve

Re: VD

Kdybych nevěděla, že je ten seriál točený podle knížek, neřekla bych, že to má něco společného. Každopádně mě se víc líbí seriál. Děsně se mi líbí jak Ian hraje Damona. Ta role mu prostě sedí a Damon sám o sobě je přímo fantastický *14*
  • Re: Lexi

konečně se mi to povedlo vygooglit:Arielle Kebbel *4*
  • Lexi

Lidi, kdo hraje upírku Lexi? (8. epizoda) Ta herečka je strašně sympatická a vtipná... A ty hlášky, který jí dali *1* Já Lexi úplně žeru... *1* *14*
  • xcornelia14

Žeru!

Nejlepší upíří seriál.. stejně jako True Blood, Blood Ties.. a další. Jediný co mi vadí ale v knize Elena.. v seriálu je supr;)
  • n-abby-sciu

VD

Další skvělý upírský seriál. Knihy jsou vynikající a beru jako velké plus rozlišnost mezi seriálem a knihami - přece jen můžu sledovat dva různě se odvýjející příběhy a přitom se vychutnávat kvalitu. *4* Navíc mě také těší seriálová Elena - bruneta, hnědé oči, rozumná... mnohem lepší, než blondýnka - královna školy (někdy, zdá se, poněkud namyšlená) *4* A Damon? Možná jsem trochu zvrácená, ale díky knihám ho mám raději ještě víc. *1* Ian se pro tuto roli hodí perfektně. *4*
  • ahs3

Re: ????

Jsou tady i s titulkama
    http://iserialy.sk/the-v ampire-diaries/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit