-
Re: Re: další díly
Neumře. *3*
Ke stáhnutí - uloz.to
online - iserialy.sk -
Re: další díly
neříkejte mi že umřel!!!!!! no to snad nééé!!! já sem totiž teprv u 10. dílu,takže nevím....a ještě se chci zeptat,neznáte prosím ňákou doubrou stránku kde všechny díly stáhnout nebo se na ně podívat??? jakoukoliv...??? -
Re: trochu se popletli...
Chyba to není, ve VD se člověk v upíra promění, když má v těle dostatek upíří krve a zemře. Vicki se taky nejdřív napila Damonovy krve, zemřela, a pak se stala upírkou. Stejně tak Stefan i Damon, ti měli v těle Katherininy krve dost, takže je ještě otázkou jak zemřeli (pokud to tedy nebude jako v knize).
Katherin je tedy nemusela přeměnit přímo. *3* *3* -
trochu se popletli...
Miluju tenhle seriál a úplně mě chytil. *1* *14* Většinou si chyb nevšimnu ale tahle mě zarazila... *7* V prvních dílech řikali, že Stefana proměnila Kath. Ve 14. dílu si ale protiřečí,když řikali , že Kath chytli proto že vipila sporýš ve Stefanově krvi...to znamená, že ještě nemohl být proměněný. Pak jí odvlekly do kostela. A kdy ho teda proměnila??? *7*
myslim že tahle chyba se dá odpustit už se těším na 15. díl *4* *14* -
Elena
ahoj lidi chtěla jsem se zaptat,nevíte jestli bude Elena taky upírka??????? můžete mi napsat na můj profil moc dííky *3* *7* *7* -
super
je to ten nejlepší seriál co jsem viděla fakt bomba super.... -
Re: další díly
*9* -
další díly
právě jsem dokoukala 14 díl TVD....uuužasný *4* jen mě štve že na další díl si budeme muset počkat ještě 21 dní...je to na nic *9* ....jinak Damona mi taky bylo líto *9* -
Re: Re: Damon
ano souhlasím a také říkám DAMON DAMON DAMON *14* *14* BOŽÍÍÍÍ *4* -
Re: Je i 2. řada?
ano bude :) zatial sa caka na 25. marec, kedy bude na nete 15. cast :) alebo aj na nemeckom kanaly, ak mas satelit :) -
Re: Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan
jj souhlasim stefan je k nakousnutí *14* *14* -
Re: Je i 2. řada?
jj druhá řada by měla být -
Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan
Taky mám radši Stefana *14* *1* -
Re: The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan
Damon je úžasnej *14* Strašně mě přitahuje a Stefan taky.... *14* Nevím oni jsou tak nastejno *1* -
Je i 2. řada?
Ahoj jsem jaksi nová v denících :D Ale i tak mě to naprosto chytlo a chtěla jsem se jen zeptat... Je nebo bude 2. řada seriálu? nevíte někdo?:D -
Re: Re: :))
taky to nechápu 1. série má mít 25 dílu proč je nenatočili a nedali si pauzu az pak ? *7* *7* *7* *7* -
The Vampire Diaries a Damon vs. Stefan
Ahoj lidi...dneska jsem docetla 3 dil a rozecetla 4....ja jsem u tretiho brecela...a vsech 14 dilu sem videla uz pred 2 tydny...je to dost odlisny...ale me se libi oboje...ale nechapu co vsichni mate s tim Damonem...nerikam ze se mi nelibi...tky me strasne pritahuje,ale radsi mam Stefana....nwm no... *14* *1* *4* -
Re: Re: Damon
DAMON je the BEST...!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
I am new
Takže AHOJ ! já jsem tu nová, ale miluju upíří deníky , jsem z nich poslední dobou úplně nějak vedle *3* *14* *14* *4* *1* -
Re: Re: Re: :))
Taky mi to přišlo smutný...... *9* *9*