Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Ono samotné Johnovo - "Katherine?", její "přeměna" obličeje a "Hello John. Good Bye John." je dost podstatné, takže příspěvky typu Katherine nebo Elena? jsou pro mě naprostou stupiditou lidí... *3* Navíc zapomínáš na návratovou trilogii - The Return, kde se bude především řešit otázka - Stefan či Damon? V seriálu by se mělo mezi Damonem a Elenou něco dít, ale jen takový románek - nevím to jistě, Paul to naznačil v jednom rozhovoru.
  • Upíří deníky

já chci druhou sééériiiii !!! :D vždyť to skončilo tak, že to vlastně neskončilo .. já chci vidět co Damon bude dělat až se dozví že se líbal s Katherine .. až se to dozví Stefan .. a Elena až se s ní uvidí .. až Jeremy bude upír .. na tolik toho se těšim .. a uvidim to až na podzim .. :( sice teď asi budu mít knížky, ale v těch to není tak jako v tom seriálu :D
  • Re: Re: Re: juj :D

v původním znění to je vždycky lepší ;) ale už se těšim až to budou dávat v TV .. a hlavně se těšim na 2. sérii :D strašně moc se těšim !! :D já bez toho prostě nemůžu bejt .. :D koupim si knížky ale když už jsem viděla tu první sérii tak prostě potřebuju druhou .. v knížkách toho bude víc a taky trochu jinak .. :D ale chci je ještě před prázdninama .. :D
  • valdik

Re: Re: juj :D

ano ano podle nejnovějších zpráv by to do září mělo vyjít..dabing nebude asi nic moc pro nás co známe původní znění..=D přibidou fanoušci co o tom tet nemaji ani šajna..=D jako vždy.. aspon ze mi jsme skalní fanoušci..=Ddoufam ze díly z 2 serie budou na tu první v televizi navazovat.. jako že asi neno.. budeme pul roku cekat az to predabujou..%D jako by bylo o co stat..=Dnenavidim dabing!!=D
  • valdik

Re: Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

samozřejmě že to vbyla katherine..=D pochybuju že by elena tak dokonale usekla střýčkovy prsty a pak ho zabila..%Dale jinak myslim ze elena s damonem nebude.. podle knižek stoprocentně ne..=P
  • xcornelia14

Re: juj :D

Mělo by to začít v září tohoto roku, Nova zakoupila práva a ten gabing bude VÁŽNĚ skvělej(ironie) *1*
  • xcornelia14

Re: Písnička

Within Temptation - All I Need *3*
  • xcornelia14

Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Pravděpodobně by se mělo něco mezi nimi objevit, ale až Stefan zjistí(podle mě mu to Jenna vyklopí či Damon) že se Damon líbal s ''Elenou'' bude po legraci *3*
  • n-abby-sciu

Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Abych to uvedla na pravou míru... ať už je z Ruska či Somálska, pokud člověk umí stahovat z netu, je jedno, kde právě bydlí. Za další, kdo viděl poslední díl, tak je jasné, že se tam objevila Kath. A to, jestli bude Elena a Damon spolu, zatím nikdo neví. Nejsme jasnovidci. Dokud nevýjde oficiální synopse, nebo víc informací ohledně 2. série, jsou to všechno jen fanouškovské domněnky.
  • adusqacek

Re: Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

Já si to myslela, ale i tak v to doufám :-D
  • Re: Je i 2. řada?

Druha rada bude mit premieru v americe ted v zari *4*
  • Re: I lowe The Vampire Diaries!!!

já teda nwm jestli s nim bude chodit,ale kámoška je z ruska,tak se k ní ten seriál dostal dřív a řikala mi,že na jednom videu kde se líbá s Damonem to neni ona,ale její dvojře Katrine.nechci tě zklamat,ale chodit s nim asi nebude... *9*
  • adusqacek

I lowe The Vampire Diaries!!!

Je to ten nejlepší seriál, který jsem kdy viděla. Damon je nej a Ian ho skvěle hraje. Nevíte někdo jestli v té druhé řadě začne Elena chodit s Damonem? Myslím, že by se k ní hodil víc než Stefan *14*
  • Písnička

Nevíte jak se jmenuje ta písnička jak tam Damon tančí s Elenou v 19. díle první řady? Díky *7* *1* *4* *3* *14* *1* *4*
  • choclit-pee

I love TVD:)

Koukněte na můj blog;) A můžete ptát připomínky, rady a tak dáále:)
  • maruhcullen

Re: Re: juj :D

ANO! a všichni se MOC těší na nechutný dabing ! *14* *7*
  • Re: juj :D

Datum není známo ale už ho odkoupila tv Nova! :)
  • lucy36

Stmívání

Náhodou Stmívání je super stejně jako Upíří Deníky *14*
  • n-abby-sciu

Re: Hlavně né Stmívání

Jako Twilight to určitě není, možná krom prvků - upír + středoškolačka - ale jinak nic. Je to mnohem lepší, dokonce i lidé, které znám a byli Twilight-maniaci mají VD mnohem raději... ale každý může mít svůj vlastní obrázek jestli je to lepší nebo ne. *3* A zubů, krve, vražd apod. se každopádně dočkáš. *1*
  • n-abby-sciu

Re: juj :D

To se neví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit