Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blond.girl.third

Re: Re: Upíří deníky

ve filmu sou i takovy detaily ze tam je napsano :
    Katherine zemřela v 15. století, film: v roce 1864

Eleny teta se jmenuje Judith, film teta Jenna

Elena má sestru Margaret které jsou roky, film :bratr asi 16 let

okolnost Katherininy smrti - falešná sebevražda -upálení na slunci, film: ve starém kostele s ostatnímy upíry upálena = kouzlo ji ochránilo ale ona tam nebyla a tak je pořád naživu

a spousta dalšího ......
  • blond.girl.third

Re: Re: Re: Re: upírka nebo ne???

Jj s Eleny se v knize vazne stane upír ...
    Elena se utopí protože jí Katherine srazí auto do řeky . ale ona si vymenovala krev se Stefanem a Damonem a stal se z ní upír ... Když Katherine chytila Elenu Damona i Stefana tak se Elena obětovala a shodila Katherina na slunce čímž podruhé umřela. Ale Bonnie se Stefanem jí vrátili zpátky a když jsi měla vybrat kterýho chce tak si nevybrala ani jednoho ....
  • anettka-upirrka

Re: Re: Re: upírka nebo ne???

Tak to už se těšííím..♥♥ *14*
  • Re: Re: upírka nebo ne???

ma segra driv cetla deniky a myslim ze rikala ze se z eleny nakonec stane upir
  • I love Damon

Je sice fakt že Damon je naprosto dokonalej a k sežrání ale prostě si víc přeju aby byla Elena se Stefanem...protože by mi bylo Stefana líto a Elena by se mi asi uplně zhnusila protože by se chovala jako Katherine takže hnusně že by byla se Stefanem a pak ho vyměnila za jeho bratra. Prostě víc fandím Eleně a Stefanovi. Ale je fakt že ten polibek byl úžasnej a kdyby to byla elena tak by to bylo ještě lepší...protože by nebyla furt taková hodná holčička a byo by to takový pak zajímavější, zamotaný :) Doufám že se jej ještě někdy dočkám. *4* *1* *3* *14*
  • anettka-upirrka

Re: upírka nebo ne???

To by mě taky zajímalo.. *7* *1*
  • jemi

upírka nebo ne???

víte někdo jestli bude elena upírka???????? *7* *7*
  • Re: Re: Upíří deníky

no me se najvíc líby Damon je víc okouzlující než Stefan *14* jo a nevíš na jakych stránkách se dá zhlídnout film já všude hledala ale nenašla??? *7* *7* *7* *7* *1*
  • anettka-upirrka

...

Mě se líbí oba... *14* ..ale někdy je hezčí Stefan a někdy zase Damon...ale k Eleně se mi prostě víc hodí Stefan...:).. *14*
  • black-miss

Re: Re: Upíří deníky

rozhodně Stefan *4*

D A M O N
  • Re: TVD

taky si myslím....a bude se točit další serie? na internetu jsem našla jen do 1x22...
  • Re: TVD

*BUDE* s Damonem. A Stefan se změní k horšímu. No, jen trochu, ne úplně. Prostě jen odhalí svou temnou stránku, kterou v sobě jakko upír má. Dammon nemá co odhalovat, jedná na rodinu. Nejnovější zprávy ze zahr.
  • egonka-buffy

TVD

Jede z nejlepších seriálů,které jsem kdy viděla :D..Damon (Ian Somerhalder :D)..úplně dokonalej :D..hrozně mě štve,že Elena nebude nakonec s Damonem :D..hodili by se k sobě :D
  • Re: Re: Re: Upíří deníky

jo souhlasím s tebou taky se moc těším jak se bude tvářit Elena až zjistí, že je Jeremy upír! takže nakonec teda bude upír? jo a taky se ještě mega těším na toho vlkodlaka! jsem děsně zvědavá jak bude vypadat...teda doufám, že ho někdy ukážou ve vlkodlačí podobě...no a těším se ještě na hodně moc věcí! a taky jsem moc moc chtěla aby byla Elena s Damonem! myslím, že by jim to slušelo víc!

to se bude vysílat na nově? a nevíš kdy? jo jinak mě se moc líbí Damon! mám ráda toho herce! líbí se mi i Stefan, ale Damon víc *14*

4. díl sem četla je suprový a nakonci úplný zvraty, sice úžasný, ale nevím jak to budou v pátým díle vysvětlovat:) Já už ani nemůžu spát jak se těším na druhou sérii, myslím že seriál je lepší než knížky, ale ty jsou taky dobrý. Osobně bych byla radši kdyby Elena chodila s Damonem, ale nedá se, jenom škoda, že na konci nelíbal Elenu, ale Katherine. Damon se mi rozhodně líbí víc než Stefan, ale Damonovi víc sluší když hraje zlýho:). Ale moc se těším jak se bude Elena tvářit až zjistí, že Jeremy je upír. Hrozně se těším na druhou sérii
  • Re: Upíří deníky

A kde se na to dá dívat...vy si to stahujete?
  • Re: Re: Hlavně né Stmívání

too maas pravdu taky se mi to libi mnoheeem viic nez smivanii a to sme do stmivani byla prastena :-D:-D
  • Re: Upíří deníky

to je fakt, ze v knizkach to neni tak jako v tom serialu,.... Je to o hodne strasidelnejsi a Elena je takova namyslenejsi, ae ne moc, proste si vic veri nez ta serialova Elena, ae jinak je to v poho, ted ctu ten ctvrtej dil a upe se to bojim cist,, ...., ae je to super aspon si tak ukratim to cekani, ja myslim, ze bych to snad mohla vydrzet, pac na nove ten serial budou vysilat, takze se kouknu na vsechny zase znova a v cestina, coz se mi sice nechce, protoze uz sem si zvykla na tu anglictinu,...chjo, kdo se vam libi vic stefan nebo Damon????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit