Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n-abby-sciu

Re: ...

Vysílá je americká stanice CW. Česky ani nejsou, takže je snad problém stáhnout si je, nebo vyhledat online?
  • anettka-upirrka

Re: Re: ...

To je taky pravda ale já si ty osoby představuju takový jako jsou v seriále páč v tý knížce jsou popsaný uplně jinak takže ty osoby beru spíš podle seriálu než podle knížky..:)
  • Re: ...

mě to zas přijde že jsou právě ty osoby uplně jiný *15*
  • anettka-upirrka

...

Konečně jsem si koupila druhou knížku a hned ji přečetla a zaskočilo mě že Elena se stala upírkou už v druhé knize..teda pokud jsem to dobře pochopila...Takže stala se upírkou už v druhé knize nebo ne..???..Když jsem četla první knížku tak mě zas tolik nebavilo ale teď ty knížky uplně miluju a jelikož jsem uplně bláznivá čtenářka a první i druhou knížku jsem přečetla za den...tak už zase rychle ukecávám mamku pro 3...:)..Ale pro mě jsou ty knížky uplně jiné než seriál...prostě já to beru tak že seriál je jeden příběh a knihy jsou zase uplně jiný příběh akorát se stejnými osobami...:)...Nevím já mám ráda bojí ale potom co jsem si přečetla i 2 knihu se asi víc přiklábím ke knížkám...:)..
  • anettka-upirrka

Re: Re: Re: prosím prosím prosím

Nemáš zač.. *3*
  • Re: upírka nebo ne???

bude bude *1*
  • Re: Re: prosím prosím prosím

díky :****
  • anettka-upirrka

Re: prosím prosím prosím

Ahoj.ještě nevyšla a když se podíváš o pár přízpěvků níž tak ta, jsem psala stránku na které najdeš kdy vychází a myslím že jsem psala i přímo do přízpěvku datum..:).. *4*
  • prosím prosím prosím

prosssiiim... vyšla 2. série seriálu? skončilo se to strašně! ráda bych si stáhla i 2. sérii neboť 1. už mám . pls ...vyšla už?
  • ...

plls ... na jaké anglické stanici chodí upírský deníky? chci je po anglicky! nejvíce vás prosím! *4*
  • TVD

Lidi nevíte někdo please o nějaké stránce o TVD kde vždycky najdu nejnovější informace?
  • dotaz :)

Ahoj všichni.. měla bych jeden dotaz... náhodou sem přišla na tenhle seriál a uplně si ho zamilovala... už sem shlídla celou prvni serii a tak me zaujala, ze bych chtela vedet, jak to bude pokracovat dal... Vím, že jsou asi 4 knížky... Ale nevím, jak to s nima je .... Takze kdyz bych chtěla vědět jak to bude dál jakou tu knížku bych si měla koupit?? děkuju za odpoved.... *4* měj te se všichni a užívejte si prázdniny.. :-) *13*
  • Re: Re: Re: Upíří deníky

To je fakt. Ještě v seriálu je Mystic Falls, v knížce Fell´s Church. Stefan a Damon podle knížky pocházejí z Florencie a podle seriálu z Mystic Falls. A pak ještě jména. Třeba Vickie Bennettová, Bonnie McCouloghová, Matt Honeycutt... A v knížce je Elenina nej kámoška Bonnie a Meredith, která v seriálu vůbec není
  • Re: Re: Re: Re: Upíří deníky

Nevím, jestli bude upír, ale asi jo když se předávkoval a nikdo o tom neví, aby ho ještě zachránil. A zajímalo by mě co udělá Damon až zjistí že je Katherine v Mystic Falls. Jestli se k ní vrátí nebo se na ni vykašle, když se o něho 145 let nezajímala
  • Lenka

Ahoj všem... určitě nejsem jediná, kdo se ptá, ale zkoušela sem to tady najít a nějak se mi to nepovedlo.... Nevíte jestli bude a nebo kdy bude 2. serie?
  • blond.girl.third

song

Ahoj chtěla jsem se zetpat jestlinevíte jak jse jmenuje pisnička na konci 1.dílu z 1.série . . . muj mozek nenii schopnej si vzpomenout *7* ... please
  • blond.girl.third

Re: 11. díl

http://denikyonline.pise.cz/
  • blond.girl.third

Re: Re: Re: Re: Nádherný!!

1.díl Probuzení
    2.díl Souboj
    3.díl Zášť
    4.díl Temné shledání
    a dalsí dva nwim ... a ani jsem je jeste necetla *7*
  • blond.girl.third

Re: Re: Re: Vampire Diaries