-
Hlavně né Stmívání
Doufám, že to není stejná blbost jako Stmívání!! Filmy o upírech mám ráda, ale ne přeslazenej děj a nagelovany upíry bez zubů!! *16* *13* -
juj :D
Nevíte, kdy se u nás bude vysílat seriál The Vampire diares? Díky. *14* *1* *14* -
Všichni fanoušci;)
Přidejte se k nám;)
http://www.facebook.com/pag es/vampire-diaries-teamblogcz/11061 8128951223 -
Lepší než Stmívání
VD je skvělí seriál! Postavy a příběh je podle mě mnohem lepší než sága Stmívání.
Ten seriál má takový dobrý temný nádech, který miluju *14* . -
Re: Damon
Já ho taky žeru *14* *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Další !!!
Nejčastěji z uloz.to a megaupload... linky, kde si to můžeš stáhnout, najdeš například na fóru vampire-diaries.cz (sekce download), ale musíš tam být zaregistrovaná. *3* -
Damon
nejlepsi je Damon ja tak krasnej *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Další !!!
A odkud to stahuješ? -
Re: Re: Re: Další !!!
Ne, myslela jsem kdy to bude ke stažení... online to bývá, až když jsou titulky. *3* -
Re: Re: Další !!!
Jo? Tak to jsem netušila... Super *14* *14* A myslíš na zkouknito.cz? Díky -
Re: prosba
Ještě se neví, kdy bude Nova VD vysílat. -
Re: Další !!!
Jsou každý pátek... 16.díl bude 2.4. -
Re: Další díly ke stažení
Stahovat si je můžeš vždy v pátek po půlnoci, žádné změny nejsou, to by muselo CW změnit vysílací den nebo čas. -
Další !!!
Nevíte kdy bude 16 díl a další? *14* -
prosba
víte prosím někdo kdy budou deníky dávat televizi???? -
Re: Další díly ke stažení
ahojky,tak já se taky připojuji.. sice je to občas krvák, ale já to zbožnuji.. Teď se mi stahuje 15 díl a už se těším až ho skouknu.. já chci další a další! nevíte, kde bych mohla stáhnout knížky??? *15* -
Další díly ke stažení
Ahojí všichni, jen by mě zajímalo jestli ty další díly budou ke stažení zase v pátek v noci nebo jestli jsou někdy jindy?? *7* Jo a já mám radši Stefana, Damon je sice k nakousnutí, ale Stefan je o moc hodnější. *3* -
.
DAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNN -
...
Jo je to super seriál ale u toho 14 dílu sem se dost lekala..... v tý hrobce to bylo hnusný -
Teh Vampire Diaries...
opravdu super skvělý seriál *4* viděla jsem všechny díly na netu... *4* Damon a Stefan *14* jsou to oba miláčkové, ale mě se víc líbí Stefan *1* *14*