-
Neví někdo proč Upíři deníky nehrajou už na Nova Cinema? ...Skončili u 2x22 a 3.sérii už nedávají.Místo nich tam hrajou nějaké Superkočky...
-
-
3. sérii zatím dávat nebudou pač ještě není přeložená!! Zátím je jen s titulkama...Nova se snaží ale trvá to než si zařídí práva na vysílání a na dabing a pak než to nadabují!!
-
3. a 4. sérii budou dávat na konci tohoto roku na nově
-
Protože 3.série je v Angličtině s titulkama tak je i 4 série v Angličtině s titulkama.Já se na Upíří deníky dívám od znovu už po páté znám je už skoro na zpaměť. Haňulenka *1*
-
-
/ok/ :) Díky :)
-
-
-
Už se nemohu dočkat 5 série!:3 Ale určitě se máme na co těšit!:)
-
-
5.série už se točí a má být 10.října na SledujiSeriály.cz..:)
-
-
Je to pěknej seroš fakt super ale kluci tam moc pěkný nejsou. Víc se mi teda líbí Twilight saga ta je bomba *14* *3*
-
-
Většina kluků je tam hezkých - a nemluvím jenom o Ianovi. Za to ve Twilight se mi líbí tak 3 ze všech a ani jeden neni Edward...
-
-
Miluju TVD :) Je to dobře promyšlené :) Časté zápletky a přisahám, že sem vždycky na konci několika dílů, končila s otevřenou pusou. Musím se ale přiznat, že je to možná moc dlouhé a že nemám ráda Elenu. Do všeho se plete a to mě na ní štve. Zamilovala jsem si Damona a Klause :) Musím říct, že všichni chlapy jsou tam k sežrání :P Skvělý výběr postav :) Těším se na 5 řadu :) TVD sleduju jedině anglicky z českými titulky:) Český dabing je totiž strašný :)
-
-
Moje řeč - ať žije originál *2*
-
-
už jsem viděl i celou 4.řadu ale jenom s českými titulky také jsem četl že se už 5.řada už natačí,doufám že ke 4.řadě brzy přidají český dabing neví někdo kdy ten dabing bude ?
-
ja nwm ale me se ty upíří deníky nelíbí podle je to nuda já jsem třeba u toho usnula *7* DĚJ JE NA NIC A NUDNÝ A SPÍŠ OPIČARNÁ A POKUS O PARODY TWILIGHT SAGY TAKY ŽE V TWILIGHT SAGA JSOU MNOHEM HEZČÍ HERCI
-
-
tak nevím jestli se ti líbí kluci co v životě neviděli slunko, jediný kluk co je hezký z TWILIGHT je JACKOB. A upíři deníky pokud sis nevšimla tak je to uplně jiný příběh. *6* ale to by si se musela dívat a ne chrapat u televize
-
Chápu je to tvůj názor..Ale Twilight sága nedává vůbec žádnej děj,přiznal to i Edward/Robert Pattinson... V Upířích denikách jsou aspoň sexy herci a ne bíli,jak sněhuláci a studeníí:)..Opičárna to není ani náhodou... ,kdyby to byla opičárna,tak bych u toho usla..V upířích deníkách to je hezky sehrané a dokonce jsem se do toho i vžila.Klidně se i u toho rozbrečím...p.s - je to tvůj názor a já jsem jenom řekla ten svůj!! *3* :O
-
a tak jak myslíš.. ale s Twilight má VD(UD) akorát stejný téma upíry ale to je tak všechno a evidentně jsi parodii na Twilight neviděla protože pak bys tady něco takovídleho vůbec nepsala:) a k těm hercům no ve twilight máš sice Roberta a Taylora ale ve VG je Ian Somerhalder, Paul Wesley, Joseph Morgan,Steven R. McQueen, Zach Roerig,.....atd,atd....... byla bych tady ještě dva dny kdybych měla vypsat všechny ty hezký herce :D takže bych tady Twilight a VG moc nesrovnávala *3*
-
-
na stránce Demi Lovato jsem se dočetla že taky hrála v upířích denících jestli to někdo ví koho...tak ať mi to napíše díky ;)
-
Právě jsem se dočetla že upíří deníky začnou ve čtvrtek 10. října a the originals v úterý 15. října *4* *3*
-
-
ahoj prosím tě a byla bys tak hodna kdyby to šlo stahnout ty nove dily jestli bys to davala treba naulozto díky ;)
-
-
ahoj já bych to tam dávala ale já nevim jak se to dělá takže ... :) A did to tam dává nějaká holka
-
-
-
Ahojky lidi , Ty upíří deníky .To jsou ty nový díly takže už je píšu: Elena bude chodit a Daimonem a taky se sním vyspí a Stefan si taky najde jinou holku.Ale první díl je nejlepší když Elena půjde za svím bráchou Jeremim na pánský záchody a tam pak příjde Stefan A tam se sním i seznámí . A pak Elena půjde na hřbitov a píše si tam do deníčku a tam pak zakopne a pak se tam oběví Stefan Salvatore a řekne jí co se děje . A pak Eleně začne týct krev z nohy a ona to ukáže Stefanovi a Stefan Salvator se otočí protože mu napraskli oči a otočíse aby Elena neviděla že je upír . A pak znizí. A pak nastane večer . A Stefan se staví u Eleny dát jí Tajný deník protože když upadla tak jí upadl na hřitově. Tak díly napíšu později pá.............
-
-
když je to první díl ten každej vyděl
-
-
To jo no ty upíří deníky fakt stojí zato jde vidět že Stefan a Daimon jsou upíři a když jim napasknou oči je to bombáá. A Elena se taky stane upírem protože jí klaus promění . Je to boooommbbáá. I Love you Stefan a Daimon . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
To že ji promění klaus je nesmysl :) promění ji Daimon
-