Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to prostě bomba ! *14* *4* Mohla bych na to koukat furt ! *1*
    A oni jsou boží : Damon,Elena i Stefan *4* *3*
  • 4x16 bude zajímavá... a co se týče Damona a Eleny tak ve třetí serii jsem příšerně chtěla aby byli spolu i ve 4. sérii ale ted se to změnilo od tý doby jak Rebeka ovlivnila Elenu, Stefana a Caroline aby mluvili jen pravdu tak mi bylo Stefana hrozně moc líto a od tý doby prostě bych chtěla aby si i Stefan našel svojí lásku ikdyž je to Elena...já prostě nechci aby byl sám proč nemůže být Katherina jako Elena aby jí měl i Stefan a i Damon *1* *1*
  • STEFAN,STEFAN,STEFAN,STEFAN ,STEFAN... Elena si nejspiš vybere Stefana protože on je ten kdo je sexy,mily,roztomily,chápavy...Damon si jenom užije a odkopne damon Blééééééééé
    • demisalvatore
      Myslím, že Damon pro ni udělal stokrát víc než Stefan. I když to nebyly zrovna příjemné rozhodnutí, vždy to bylo za účelem aby přežila a na ztráty se neohlížel. Spíš bych řekla, že si Elena nezaslouží ho. To ona akorát přelétává z jedné strany na druhou, vymlouvá se jednou a tou samou větou "I don't know what I feel.", mění se ji názory jak když má holka krámy a néváží si ho. V druhé serii jasně řekla, že ho nenávidí, že ji stratil na dobro a že pro ni to bude vždycky Stefan. I když má být 5 serie celá o Deleně..byla bych raději kdyby nebyla ani s jedním. Nezasouží si ani jednoho. Jsem #Defan a vždy jsem byla!:)Nejlepší by bylo kdyby spolu odešli za západu slunce jako bratři i ji tam nechali. Jo to si můžu nechat jenom zdát:D
    • Přesně stefanice moje holka *2* Stefan je... <3 já ho prostě žerůůůůů *14*
    • jackie28
      Neberu ti tvůj názor,ale myslím že Damon Elenu skutečně miluje a že jí nemá jen na to aby si užil a odkopl ji.Jestli sis toho nevšimla,dost se Damon změnil a už to není takovej hajzlík jako dřív.že by opravdové city a láska k Eleně z něj udělali lepšího člověka-vlastně v jeho případě upíra? *4* *3* Upřímně on i když byl Damon hajzlík tak se mi taky líbil,ale teď má u mě ještě větší sympatie *3* Můj názor
  • Máte rádi Nathaniela/ Kola? přidejte se k nám FB :) We want Kol back to TVD /Chceme Kola zpět do TVD
  • Už sem viděla díl 4x13 a je to super pořád si přeju aby elena byla s damonem jenom mě štve jak jim to mezi sebou neklape.
    • ses cvokla holka k jakemu damonovi elena+ stefan žadnej damon at se tam neplete!stefan je seexy,cool,mily a damon ne!
  • Hej lidi...já jsem zklamaná....Kde je ta láska ??? Kde je ten pocit strachu??? Už to není romantické, ale scénáristi to odflákli...Je to nuda a Všechny díly 4 série jsou BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.BRUTÁLNÍ.
    Samá krev mrtvoly, vraždy.....KAM JSME TO DOJELI ???
    • demisalvatore
      A o čem by to mělo být? Jsou to upíři a knim prostě krev patří a hodně;)Jsem ráda, že se TVD zase vzpamatovalo, protože celá druhá řada byla nudná, v třetí se to zlepšilo a ta čtvrtá mí zatím příjde (hned po te první)nejlepší. ;)Brutální to prostě být má, né jak ta romantická břečka zvaná Twilight. Ale to je jen můj názor. #nohate #sorrynotsorry
  • Asari
    4x11 - Mě se ten díl nelíbil. Stebekah moment byl trapný. Co víc k tomu dodat.
    • Souhlasím !!!
  • Nevím proč ale před tím jsem hrozně chtěla aby Elena byla s Damonem ale po 4x10 je mi Stefana hrozně moc líto a ted nevím jestli chci aby Elena byla s Damonem a nebo ze Stefanem ale ted jsem skoukla 4x11 a jak tam Stefan a Rebeka byli "spolu" tak zas nevím proč ale jim by to taky slušelo :D :D :D jsem vyřízená nevím co chci :D
  • Spíš krutej díl je v 4x11 :P Pravda nebo Vyzva xD ale brečela jsme u toho díilu :P koukněte
  • 4x10 to byl dil
    Chudak Stefan

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit