Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holky na cem si to poustite.ja na zkouknito a je tak jenom 4 dil 4 rady
    • Bejbina1
      Na ulož to
  • SPOILER

Bohužel, kvůli dnu Díkuvzdání se posunulo vysílání o týden, tudíž bude 7. díl 4. řady až příští čtvrtek/pátek... Jsem velký fanoušek Deleny... Damon je prostě nejlepší postava EVER, hned za ním Klaus:). Klaroline je taky moc dobrej pár:D. Doufám, že už se Elena nevrátí ke Stefanovi :DDD!
  • Proč je 7.díl až za dva týdny? *9*
  • Terinaa
    Podle 6-tého dílu, 4-té řady, to vypadá, že by si mohla Elena vybrat Damona. :)
    • Právě teď jsem před chvílí dokoukala na 6díl 4série a jsme mimo. Čekala jsme že opravdu to bude nudný a bude se Stefanem až do konce a kupodivu to bude jinak *3* doufejme. Strašně se těším až budou na uložto další díly, protože tam to končí tím 6stým. Neviděli jste někdo další? *1*
    • Joo podle šestého dílu to tak vypadá... A bude sním 100% sním bude říká to i Plec
  • Bejbina1
    V upířích deníkách obsadili fakt nádherný herce :))) ♥ mě se hlavně líbí Damon pak ješte Tyler A trochu i Jeremi a Stefan taky trochu jinak Damon je prostě nejlepší :);* *14* ♥
    • pajlulinka
      to jo jsou tam krasňoučký herci mě se nejvíc líbí stefan
  • Ahoj, nevíte, kterou sérii teďkom vysílají na CW. Naposledy jsem viděla 4. sérii 4. díl. Děkuji za odpovědi
    • Tý jo ani nevím, že se to dá někde sledovat... CW je co prosimti? *1*
    • Dnes okolo jedne rano davali 5 dil 4.serie dalsi serie jeste neni *15* *3*
      • Ahoj, děkuji. Sledovala jsem *4* *4*
    • Nazdar. Na ulož.to jsem našla taky jen do S04E04. Na CW to vůbec nesleduji :)
  • http://www.facebook.com/vampire.damonandklaus
    prosim sdílejte a dejte lajk na tuto stránku jeslti máte rádi deníky..Děkuji ♥
  • Ahojky nevíte kdy busou na nově dávat 3sérii? Už se na ní moc těšim.. jo a já sem pro Stefana *14*
    • Salvatorkaa
      Taky Stefan *3*
    • Bejbina1
      asi tak příštím rokem v říjnu Já sem zase pro Damona *15* *1* *3*
  • demisalvatore
    Jak to tady vydím tak jsou tu samý Deleňáci.:D Já byla taky Delena, do konce druhé serie. Během třetí jsem si uvědomila, že si Elena (a vlastně žádná ženská) Damona nezaslouží!:3 On se pro ni tolik snažil, ale prostě je to upír. (Snad to El konečně teď když vzhledem k okolnostem pochopí.) On je prostě tak DOKONALEEEJ, že si ho nezaslouží!:D Ale jinak to NINĚ A IANOVY Přeju <3333 Strašně jim to spolu sluší!! NIAN:3 takže teď jsem TEAM DAMON AND TEAM SALVATORE:33
  • Terinaa
    Druhý díl Upířích deníků nyní ke stažení na ulož to. *4*

http://uloz.to/xTFkpYg/the-vampire-diaries-4x02-memorial-cz-titulky-avi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit