-
Kolikátýho Budou upíří deníky na nově už se mi po nich stýzká hlavně po Damonovy <3 sem na něm závislá :-*
-
-
Upíří deníky na nově jsou pěkná sra*ka! =D A o řekladu ani nemluvě =D Radši si to stáhni na ulož.to s českýma titulkama =) Damon má fakt sexy hlas =) Jinak se závislostí na Damonovi nebi na TVD celkově jsme na tom stejně ;) M
-
-
4x01 Elena bude upírem jak jsme všichni předpokládali. Bonnie vráti Klause do jeho těla takže tayler bude žít. Bonnie si zahravá a až moc s černou magii a celkově s celou magii bude varovana svou babičkou neuposlechne (tím že vrátila Klausovi tělo) a trest ktery měla mít Bonnue měla její babička a ani nevím cco to bylo ale muselo to bolet =D jsem hrozně zvědavá na 4x02 pač Elena si stále vybíra Stefana a já chci aby si vybrala Damona! *14*
-
-
Prosím, nepiše tady SPOILERY. Někdo se třeba začal dívat až teď a dozví se co se stane v e 4 serii, když ještě neskoukl tu první. A to si přiznejme skazí celý seriál. Takže když už nás chceš informovat, tak před to napiš, že je to spoiler, nebo to raději nepiš vubec! :D
-
-
Je na prd, že jeden díl, vychází na jeden týden. Doufám, že postupem času, bude více dílů za týden.
A Elena musí být s Damonem. Pro Iana musí být hrozné když jeho přítelkyně se líbá s jeho nejlepším kamarádem. *1* Takže doufám, že Elena si nakonec vybere Damona ! *4* -
-
Jednou za týden je to tak akorát, aspoň se máš na co těšit.;) Kdyby to dávali dvakrát, nebo třikrát za týden byl by konec sesrie během chvilky a pak by si rok čekala na další serii. Takhle je to mnohem lepší. ;))
-
Terinoo a ty to někde stahuješ ??? mohla by si mi napsat tránku anebo odkaz?
-
-
Všechno si bezplatně mužeš stáhnout z http://www.uloz.to/ Stačí zadat The Vampire Diaries a číslo dílu (např 4x02) a máš to. :)
-
-
-
S titulkama je to mnohem lepší
-
Lepší než Twilight. Nejlepší tam je to že se to vždycky nějak zamotá a postupně se to rozmotává .Jo a chtěla bych aby si nakonec Elena vybrala Damona!!!!!!!!
-
-
Souhlasím. Taky bych chtěla, aby si Elena vybrala Damona. *3*
-
-
Na The vampire diaries se koukám ale jedině v angličtině a s titulkama českej dabing je hnus... JINAK SE MOC TĚŠÍM NA 4 SÉRII. *14* *14* *1* *1*
-
Mevíte kdy začína ta 3 řada??
-
-
http://www.zkouknito.cz/
tam najdeš 3 řadu s titulkama *3* -
A jestli myslíš na Nově, tak třetí řada se tam bude vysílat příštím rokem.;)) No já se tada na ten děs koukat nehodlám. ;)
-
???:D Třetí řada už je dáávno odvisílaná;) A 11.10 začnš 4.serie.;) Takže titulky budou 12;D
-
-
A kdy se odvisílala 3.serie ?? já sem na ní čekala a noknec sem jí prošvyhla *13* byla oodvysílaná na nově?
-
-
Na nově bude třetí serie až příští rok ;)) Ale dabing je HNUSS tak si tu 3 serii stahni na uložto.cz s titulkama je to lepší. Teda pro mě.. já si na ty jejich hlasy za ty 4 roky prostě zvykla. ;)) Třetí serie jinak byla odvisílaná na CW už dávno a teď je každý (u nás pátek) čtvrtá serie. Díl i titulky si pak stáhneš na uložto.. a pakud to chceš dřív tak titulky jsou v nejlepší kvalitě den po premieře na cwzone.cz ;))
-
-
-
-
v česku má být s titulkama 4řada 12.října *3*
I LOVE IAN *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahoj, chci se jen zeptat kdy by měla být 4 série?
-
-
Ahojky:) 4.série bude v Americe 10.10. a u nás 12.10. ;)
-
11.října je premiera v USA :)
-
-
Krásné obsazení hercu,děj perfektní,každý díl skončí tak,že se nemužu dočkat toho dalšího..1 serii jsme měla shlédlou snad za 3 dny:D stal se ze mě závislák:D..Ale na nově se na to nemůžu dívat,katastrofa ten dabing..není nad originál...a hlavně zabili Damonovi hlášky...! a slovo železník? no to jsem šla do kolen:DD..A Damon is best *14* *1* ..jinak super seriál je Supernatural... Dean.. *14* Dean a damon spolu v seriálu tak se asi zblázním:DD