Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikina888
    Miluju upíří deníky a také se nemohu dočkat na 4 serii *14* *3* *14* *3*
  • ja upiri deniky miluju a uz se tesim na 4 serii *2* *15* *3* *14*
  • http://aukro.cz/damonuv-prsten-upiri-deniky-i2623424426.html
  • Už se těším na říjen další upíří deníky !! *14* *14* *14*
  • MILUJU upíří deníky a MILUJU DAMONA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Upíří deníky jsou prpstě nej anej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jako opravdu?! Elijáš!!!!??? Salvatoooore?!!!!! A další....ten dabing je strasnej.!!!! Kdyz jsem viděla první dil tak jsem byla ještě v pohodě ale u těch ostatních mi tikalo oko. Nikdy jsem něvěřila, že by se mi TVD mohlo zhnusit. Zhnusilo s ceskym dabingem. Miluju TVD ale tohle nova přehnala!
    • demisalvatore
      Souhlasím, já viděla z toho dabingu asi pět minut a pak jsem to se smíchem vypla. HNUS..ale tak co se dá dělat ;)
  • billterri
    Před 1 rokem jsem o TVD mluvila ve škole. Všichni říkali, že je to hrozný, že se na to nikdy nebudou koukat a že jsem blbá, že mě to baví. Když to začali dávat na nově s tim debilnim dabingem tak se s toho může každej ze třídy zbláznit.
  • demisalvatore
    Tak už se nám ten říjen blíží a stím i spoilery a první ukázky ze 4.serie.Komentář obsahuje spoilery, takže pokud jste ještě neviděli všechny tři serie, nebo se nic nechcete dozvědět o 4, dál nečtěte;)Konec třetí serie nás nás přkvapil hlavně tím, že je Elena v předposlední fázy stát se upírkou. Dalším zvratem bylo převtělení Klause do Tylera, což mě neskutěčně dostalo. Teď už alespoň na 100% víme, že je prostě Klaus stvořil a jeho smrtí by zemřeli i oni. Otázkou zůstává...Kde je Tyler? V jakém těle se nám skrývá? Klousovo tělo je na popel a nidko další (krom Alarica) mě moc nenapadá. Jsem zvědavá jak se stímhe scénaristé poperou a co na to řekla Car až to zjistí. Vraďme se, ale k tématu "Elena se stává upírkou". Podle tohletoto videa http://www.facebook.com/photo.php?v=408574999206416 kde jsou záběry z 4 serie to vypadá, že Elena být upírkou nechce a lidké krve se nehodlá napít. Zatímco Bonnie hledá nějaké kouzlo, jak by to zvrátila aniž by se stala upírkou. Jsou tady 3 možnosti jak by to mohlo dopadnout. 1)Elena krev odmítne, ale Bonnie najde nějaké ticíce let staré kouzlo a proces zvrátí ovšem s nějakýmy následky.2)Elena se nechá přemluvit a krve se napije. 3)Elena stále odmítá krev zavřená ve sklepě a Stefan bude jen se slzama v očích přihlížet. V tom se oběví Damon a tu krev ji prostě nacpe do krku.:D Možnost, že Elena umře podle mě nepřichází na 99% v úvahu. Dejme tomu, že se nějak stane upírkou, ale co teď. Bude se snažit být jako Stefan, ale zjistí jak těžké to je a začne mít pochopení pro Damona? Kterého odkopla stím, že kdyby se možná potkali první..vybrala by si jeho. Hups...ale oni se potkali první a tím, že se stane upírkou všechno ovlivnění zmizí a ona si vzpomene jak na to tak na jeho vyznání lásky ve druhé serii. Jak se popere stímhle? Ono to bude stejně jedno, protože jak řekla Julie Plec, vrací se starý Damon!(z toho jsem maximálně nadšená<33:D) Bude se chovat tak jak v první serii. Sice jim bude pomáhat, ale bude to ten drzý,zlý,lhostejný,bez výčitkový, sexy Damon. Zkusil se pro Elenu změnit..to nefungovalo, takže teď už mu je všechno jedno. (Konečně si uvědomil, že mu za to Elena nestojí.) Podle mě ji to chování začne víc přitahovat, teda jestli se stane upírkou. Pokud Bonnie něco najde a zvratíto, budou jen spekulace o tom co bude dál. Jestli ji to nějak změní a jaké to bude mít následky..to jsou opravdu jen spekulace. Já bych byla raději smířená stím, že se z ní ta upírka prostě stane a tečka!:D A co jaké jsou vaše názory na věc?:) btw šíleně mooooc se těším!!:3:D
  • 4.SÉRIE

Podle Plec se bude Elena cítit mezi stanovisky bratrů rozpolcená a to bude ovlivňovat její vztah k nim. Ačkoli se vztahy po finále zdají jasné, Plec zdůrazňuje, že milostný trojúhelník je na začátku nové kapitoly. To samozřejmě neznamená, že se Elena hned vybodne na Stefana – ale je jasné, že má s Damonem stále ještě nevyřízené záležitosti. Tak ve čtvrté epizodě čekejte, že budou k sobě ti dva v jedné chvíli přitahováni. “Je tam opravdu zajímavý moment mezi Damonem a Elenou, kde se Elena zrovna nechová jako ona sama a oba se ocitnou lapeni okamžikem,“ škádlí Plec. Její nejoblíbenější Damon scéna, se však prý odehrává v epizodě druhé. Jak všichni jistě tuší, Elena si vzpomene na chvíli, kdy se jí Damon svěřil a donutil zapomenout, a to ji jen přesvědčí, že v něm stále dobro je. “Myslím, že pro něj to je jako ‘Jop, no to je minulost. To bylo tehdy, teď je teď. Zvolila sis.‘ Damon rozhodně nebude posedávat kolem a fňukat,“ říká Plec.
    Klaus je zpět | Co se dalšího milostného trojúhelníku týče, Plec říká, že Klaus – který bude záhy zpět ve svém těle – najde “sportovně víc podlý způsob, jak se vklínit“ mezi Caroline a Tylera. Dále vysvětluje: “Finále neukončilo definitivně žádný vztah. Jestli něco, tak jen vytvořilo nové začátky pro všechny ty vztahy. Věci se budou vyvíjet a měnit.
    Původní upíři i čarodějky | Klasu není jediný Původní, který se bude zdržovat kolem. Naposledy jsme neviděli Rebeku ani její bratry a sestry. “Rozhodně nakoukneme na Původní během jejich let,“ říká Plec. Dále prozrazuje, že se možná více dovíme o původu Esther. “Jedna z věcí, o které jsme vždy ve scénáristické místnosti mluvili je Estheřin výtvor původních upírů, kouzlo kterým byli stvořeni, už existovalo, takže kde ho vzala? A co to znamená? Znamená to, že existují upíři před-původní?
    Nová Lexi | Uvidíme více rozvíjet přátelství mezi Stefanem a Caroline. “V co doufám je, že Caroline je zastánce Stefanovi strany ohledně toho, jakým být upírem, což je pro Stefana podpora, kterou opravdu potřebuje, obzvlášť když nastanou potíže během Eleniny proměny,“ říká Plec.
    TAK JAK SE TĚŠÍTE NA 4.SÉRII ?
    • Já se tak neskutečně těším!!! *3* Už aby byl říjen a TVD znovu začaly. *4* A ty všemožné vztahy, to bude :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit