Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo Elena se stane upírkou. A stala se jí tak že Meredith jí dala upíří krev a ten den sjela z Mattem z mostu do vody kvůli Rebece, Stefan chtěl prvně zachránit Elenu ale ta mu řekla at vytáhne Matta a ona se utopila típ pádem se sní stala upírka. Jsem zvědavá jak bude 4 série už se na ní moc těším. A nevím koho si vybere. Doufám že Damona pač sním se seznámila jako první ale Damon jí ovlivnil aby zapoměla... a ted když bude upírka tak ovlivnění nebude platit takže by si ho mohla vybrat pač říkala -Kdybychom se my dva možná poznali dřív- a oni se poznali dřív. Až budete něco vedět o 4 sérii jaká Elena bude jako upírka nebo prostě nějaké info pište.... Děkuju *3* *3* *3* *3*
  • Ahoj chci se zeptat s kým nakonec Elena bude jestli s Damonem nebo se Stefanem a Jakto že se stane upírkou jo a kdesi sem četla že se Damon promění z upírá zpět na člověka je to pravda a dají se ty díly shlédnout jinde než na ulož to díky moc
  • Tedka jsou natočeny 3.serie..točí se 4...Nevíte náhodou kolik jich ještě bude do konce? Díky! :D
  • Nevíte jestli hned po 2 serie co ted bezi na nove bude aji 3.serie? *4*
  • a nevi nekdo z vas kdy u nas v televizi bude vysilana 4.rada?
    • Ahoj 4. série bude mít v Americe premiéru 11. října. V ČR si budeme muset počkat. Doufám, že to budou zase dávat na zkouknito.cz. Jsem těm lidem opravdu vděčná!
  • demisalvatore
    Už se nemužu dočkat!:D Kdo taky palec nahoru!:D
  • Nevíte někdo z vás jestli se Elena stane upírkou???
    A Damon bude furt chtít Elenu???
    • sisko
      Elena se stane upírkou a myslím že bude s Damonem
  • Renca-Elena si nakonec vybere Stefana,ale pak se Elena stane upírkou,takže bude uplně jiná ve 4.sérii,si myslim. *5*
    • monicasalvatore
      Super knížky, sice nevím kolik je dílů ale jsou super *1* . Mám ale raději seriál i když to má trochu jiný děj. *1*
    • To znamená, že Stefan bude zase normální a vrátí se k Eleně?
  • Kdo už dokoukal třetí sérii? Vrátí se Stefan a budou zase s Elenou spolu?
  • demisalvatore
    Člověk tu chvilku není a TVD je na prvním místě!!:D Woo hooo!!! :))<3333 tak se nám to povedlo!:)) ještě aby se PLL dostalo na druhé místo a budu spokojená:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit