-
Je to skvělé a nic nekopíruje je to originál!!!!!A moc se jim povedl jen toho Cz dabingu se celkem obávám.
-
upíří deníky nedávají vubec žádný smyl je to kopie stmívání není vubec nic napáínavý vše je absolutně nudný
-
-
boze mišo copak to tady člověk musí říkat každemu zvlášť? a jak nedávají smysl!? a pokud ti tohle přijde nudný tak co teda stmívání? mám twilight rada ale tohle je taknvy vic napinavejsi a stmivani zas spis romantika
-
jak můžou být upíří deníky kopie stmívání? to asi ne.. zaprvé: krom toho, že upír miluje človeka tam není nic stejného a to ještě Elena nechce být upír, za druhé: knižní předloha byla dříve takže to kopie určitě není a za třetí: víš vůbec o čem jsou upíří deníky? většina dílů končí v tom nejlepším, nevíš co bude dál a nedokážeš si představit, že někdy musí vzniknout poslední díl.. ve stmívání je taky napětí a čekáš co se stane dál, ale krom 1. části rozbřesku všechny díly končí.. jak bych to řekla.. prostě končí. mám ráda oboje, ale TVD je pro mě lepší:)
-
-
Už se nemůžu dočkat:)) a co vy??:D Odpočítávám dny!:D Od 31 budou dávat TVD na nově:) konečně po skoro třech letech... si daly na čas:D Já odobně se dívat nebudu, sice by bylo pěkné vidět zase Damona zlého. A ho jako největší hrozbu MF, ale slyšela jsem upoutávku a ten dabing je prostě HROZNEJ. Není nad originál, ještě k tomu když jste na něho zvyklí ty roky jako já:) takže tak:))
-
chci se zeptat jestli je natočená i 4 řada?:)) zatím jsem našla jenom 3řadu ://
-
-
hele ctvrta rada bude bohuzel az v září..
-
-
miluju to!:33
-
Noták!:) pojďme předběhnout i první krok a Twilight!!:)) Třetí je pěkné místo, ale my chceme být první!!:))
-
Prosimvas hodte sem zase nekdo tu stranku,jak je na ni odpocitavani do dalsiho dilu..diky:)
-
-
máš to na téhle stránce;) http://www.the-vampirediaries.cz/
-
-
Skvělí.. TVD předhonil Twiling ságu Rozbřesk část 1. *1* *1* *1* SUPÉÉR
-
To snad čtu blbě,že kopíruje Buffy?:DD Buffy je dobrá,ale s deníkama se opravdu nemůže srovnávat....U deníku je každý díl parádní a udělaný tak ,aby se hned musels ( a) podívat s užasem na další....a stmívání je taky super..ale deníky mě dojdou lepší...Edward boží,ale hrozně spomalený atd...1 díl nejlepší
-
-
to jo no buffy je úplně o jecem jiným... taky je to hlavně uz starej seriál.
-
-
strašný opičí se po Stmívání,a Buffy...chce se mi blít... *16* *12* *10* *13*
-
-
???? vážně???? opravdu???? lidi když nejste informovaní tak nic nepište!! btw Buffy je uplně o něčem jiném!;) Jediná spojitost jsou upíři, ale to je jako kdyby jste viděly film se psem a pak řekly, že každý další film se psem se opičí ;DDD
-