-
Ahoj, můžu se vás prosím zeptat co ty upíří deníky jsou. Je to film nebo seriál. Nikdy jsem to neviděla. Kdyby to byl film ráda bych se na něj podívala kdyby mi někdo napsal odkaz kde si můžu stáhnout.
-
-
Není to film, ale seriál.:) Stáhnout ho můžeš z Uložto.cz ( i když nevím jestly tam je i první serie:)) Ale (snad) všechny díly jsou k zhlédnutí zdarma na zkouknito.cz http://www.zkouknito.cz/video_70392_1x01-pilot , tady máš odkaz na první díl :) (Jinak česky to nehledej, je to pouze s titulkama, nebo i slovensky. Na jaře by to měli, ale začít dávat na nově česky, slibujou to už více jak 2roky tak snad už, ale doporučuju shlédnout s titulkama, na originální hlasy nic nemá a je to prostě lepší.) Tak snad jsem ti pomohla:)
-
-
Pojďmě fans!!:D už jsme na 3. místě!:D to zvládněm, přece překonámě nějaký Twilight!!!:D... Vždyť jeden upír z TVD je víc upír něž všichni upíří z Twilightu!:D Já vím, že to zvládnem:) Twilight tak do roku skončí a pomine, ale TVD tu snáma bude ještě do konce 6. serie:)
-
Proč mrzi osobnostmi není Alaric (Matt Davis)? Na to, že tam hraje od poloviny první série, bych čekala že tam bude.... *7*
-
-
On tam je ale ne jako Matt Davis ale Matthew Davis
-
-
Ahoj chtěla bych se zeptat bude Elena chodit s Damonem a umře Stefan nebo jak to celé má skončit ? :D
-
-
NIkdo ještě neví jak to skončí, protože na 100% bude ještě 4tá serie a uplný konec se plánuje až na konci 6té serie. Poku se Elijak s Klausem dožijou 4.serie dozvíme se i něco víc o původní Petrově, na co bych se moc těšila, takže se modlím ať přežijou. Jinak trojuhelník Dam El a Stef se určitě neurovná do konce 3tí serie to je jisté. :)
-
Ahoj, no někod říká že bude chodit se Stefanem což by bylo nejlepší a někdo s Damenem, ale pravdou asi je, že Stefan se k Eleně vrátí.. Ale není nic o to, že by měl umřít odkud tohle máš.? :)
-
-
jde vám desátý díl stáhnout na ulozto??
-
-
jojo jde
http://www.ulozto.cz/xGRvwxs/the-vampire-diaries-3x10-the-new-deal-sk-titulky-avi
-
-
Koho máte raději tým Stefan nebo tým Damon..? :P
-
Nevíte kdy to budou dávat u nás na TV (ČR) :) ?
-
-
Ted to dávaj druhou řadu na Markýze ve slov. dabing, je to fajn, je to každou neděli kolem poledne dva díly. Jinak na cz to budou dávat ale nevím kdy.
-
No zaslechla jsme že by tak v červnu by se to mělo onbjevit na Nově nebo na Prima-LOve, ale zřejmě jsou to jenom kecy.. Většinou což jsem už viděla je to na Slovácích-Markíza :)
-
-
jenže to už říkají skoro druhym rokem, takže nevim... :)) Vždycky když se dívám na Volejte Novu, tak se na to někdo ptá a odpověď je, že ještě letos... už dva roky :D tak ať si rozmyslí, co říkají *16*
-
-
na jaře to bude na nově *1*
-
-
-
-
Kde se můžu podívat na 10 díl 3 řady v lednu ? moc prosím vím že by tady měl být někdy 7-8. ledna ale nevím kde se na něj podívat *8*
-
-
zkus zkouknito.cz
-
Jéj, zajdi na zkouknito.cz tam mají vždy všechny díly a je tohned ten den večer co to vyjde v Americe a máě to i s titulkami, nebo si to stáhni na uloz.to :D
-
-
já sem tak natěšená na ten 10. díl *14* V nějakym z dílů má Elena zemřít a stát se z ní upírka *8*
-
-
Jo podle knížky to tak je.. Ale Elen aještě tak 8 dílu by měl abýt normální holka a pak až upírka..:)
-
no už aby to bylo :D :D
-
-
Děkuji :) Se zas nemůžu dočkat:)