Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak právě stahuji 16.díl třetí série tak jsem zvědavá. Jinak když už by neměla být pauza jak tedy od sebe ty díly budou(časově)vycházet. Týden, měsíc abych věděla jak se orientovat.DÍK
  • Já jsem dost líná číst si titulky nevíte kde by mohla být 2. a 3. série ve slovenštině to mi stačí, 1. sérii jsem našla ve slovenštině na ulož to.cz ale druhou a třetí jsem tam nenašla tak jestli to je v té slovenštině??? Předem díky za odpověď... *7*
    • demisalvatore
      je mi líto tak to nevím:D já na to ve slovenštině nekoukám, ale pokud vím, tak slovensky ještě není nadabovaná 3. seriie a druhé je každou neděli dopoledne na Markíze;) Jinak ti doporučuju se na to koukat s titulkama je to opravdu lepší:) ten slovenský dabing teda nic moc a toho českého se maximálné bojím.:D:D:D..nekouknu ani na jeden díl, protože když jsem koukala na to kdo je bude dabovat... *8* lekla jsem se:D no a pro nás co se na to koukaj s titlema to bude katastrofální žážitek *1* nevadíí.. :D
      • A kde bych si tu druhou sérii můžu stáhnout s těma titulkama??? A jakým dílem končí první série já mám zatím 21 dílů tak nevím jestli to je všechno nebo ne... Předem díky za odpověď... :)
        • najeď si na stránku movie library a tam najdeš všechny díly a i jiné filmy a seriály.
      • Aha díky za odpověď já jsem už si to stáhla s těma titulkama takže už to mám ale díky za odpověď... *4*
  • Ahoj můžu se zeptat nevíte nějakou stránku kde je vše ohledně TVD předem dík *1*
    • demisalvatore
      http://vampire-diaries.tym.cz/ nejlepší ;D♥ (pro mě :D)
      • jo máš to pěkné to je tvoje? *1* je to fkat moc pěkný *4* nechtěla by si se podívAT a okomentovat NA MŮJ BLOG|? *1* http://girlsbooks.blog.cz/
        • demisalvatore
          Ne to není moje;D ale je to .nejlepší stránka jakou znám;D vše se tam dozvíš;D
  • mam dotaz není to stejný jako Stmívání nebo toto bylo dřív?napište *1* *1*
    • demisalvatore
      opravdu ti na to musím odpovídat?:D Ne není to stejné a ano, tohle bylo dřív:D
  • demisalvatore
    Zdravím vás TVD fans:D Toužíte po výrobcích TVD? Jedna úžasná stránka ( vampire-diaries.tým.cz) vám tyhle výrobky může poskytnout;D Jako veliký fanoušek vím, že jsou tyhle výrobky těžko k mání, ale díky téhle stránce je můžete mít:D;) zde odkaz: http://vampire-diaries.tym.cz/produkty-tvd/:)
  • Ahojte lidi..
    zde můj nový blog pro filmové fandy.. Mrkněte a popř. můžete okomentovat daný filmík.. budu ráda za vaše názory: http://film.eblog.cz/ *1*
  • Chci zeptat to ta třetí série končí 15.dílem nebo to ještě pokračuje?
    • demisalvatore
      Ještě to pokračuje;D
  • Právě jsem dokoukala druhou sdérii a ta se mi líbí víc než první. Ale je to dost zamotané a takové zdlouhavé. Film by byl možná lepší, ale zase seriál si člověk užije déle takže dobrý. Skalní fanda asi nebudu, ale líbí se mi.
  • Tak jsem zkoukla zatím první sérii Upířích deníků a není to špatný. Twilight se mi líbí o hodně víc, ale i tohle má něco do sebe. Vzhledem k datumu natáčení trochu kopírovali Twilight. Např: Scéna v posteli ze které vYletí naprosto totožně jako Edvard. A jiné podobnosti ( hodný zamilovaný upír do člověka)atd. Líbí se mi víc herec co hraje Stefana vzhledově. HERECKY spíš ten druhý. Jako upír se mi ale stále nejvíc líbí Robert Pattinson.
    • demisalvatore
      Že TVD kopíruje Twilight? The vampire diaries bylo natočeno podle knih stejného názvu. Tyto knihy byly napsané dříve než knihy Twilight, takže teoreticky ten tvůj Twilight kopíruje The Vampire Diaries;) ....a ještě špatně:'DDDD
      • Ježiš tak promiň, já myslela že jsi dospělá a nějakoukritiku sneseš když sama kritizuješ jiné. Prostě mi to tak přišlo no , je to můj názor tak se z toho nezblázni. A není to můj Twilight. Navíc jsem neřekla, že se mi Deníky nelíbí, tak se uklidni. Bože
        • Ja jsem klidná dost. Jen říkám fakta. Žádný vykřičník nic takového. Píšu to s klidem ;) Ja kritiku příjmu, chápu že se všem deníky nemusí líbit, nebo mají něco raději, nebo mají jiný názor. Přece jenom ja napsala svůj názor k Twilight;) Neměli by jsme to ale tady tak řešit, přece jenom je to stránka o Vampire Diaries:) Jestly si myslíš, že jsem tě tu tak napadla tak to promiň. :) ( TVD FOREVER!!^^)
          • Ale mě se deníky také líbí. Dokonce už začínám být i fanda a to jsem si po první sérii nemyslela. Jen jsem z toho cítila agresy. Jinak máš pravdu, že nekopírovali, našla jsem si fakta a omlouvám se fanouškům za svou nevědomost.
            Jinak k deníkům právě jsem dokoukala tu třetí sérii a vůbec se mi nelíbilo, že se role Stefana a Demona tak trochu obrátily. Snad bude Stefan zas klaďák.Ale asi to k tomu směřuje. Knihy jsem nečetla, tak se musím nechat překvapit.
            Chci jen zeptat kdy budou další díly?díky
            • demisalvatore
              V pořádku:) Ja jsem to taky trošku přehnala:) Ja jen že si to myslí každý a to me štve:( :DJinak další díl bude až 15.března, protože je pauza:((:D další pauza by až do konce série neměla být ;) Jinak už je jistě a muzes se těšit i na 4tou sérii :))
  • emmicka-watson
    "And the answer to your qoustion about our frienchip is yes. You have lost me forever." To říká Elena Damonovi ve druhý sérii a znamená to: "A odpověď na tvojí otázku ohledně našeho přátelství je ano. Ztratil jsi mě navždy." Já tuhle větu prostě miluju a stejně tak Upíří deníky. Jsou prostě boží!!!!! A žádný twilling na ně rozhodně nemá!!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit