-
Tak právě stahuji 16.díl třetí série tak jsem zvědavá. Jinak když už by neměla být pauza jak tedy od sebe ty díly budou(časově)vycházet. Týden, měsíc abych věděla jak se orientovat.DÍK
-
Já jsem dost líná číst si titulky nevíte kde by mohla být 2. a 3. série ve slovenštině to mi stačí, 1. sérii jsem našla ve slovenštině na ulož to.cz ale druhou a třetí jsem tam nenašla tak jestli to je v té slovenštině??? Předem díky za odpověď... *7*
-
-
je mi líto tak to nevím:D já na to ve slovenštině nekoukám, ale pokud vím, tak slovensky ještě není nadabovaná 3. seriie a druhé je každou neděli dopoledne na Markíze;) Jinak ti doporučuju se na to koukat s titulkama je to opravdu lepší:) ten slovenský dabing teda nic moc a toho českého se maximálné bojím.:D:D:D..nekouknu ani na jeden díl, protože když jsem koukala na to kdo je bude dabovat... *8* lekla jsem se:D no a pro nás co se na to koukaj s titlema to bude katastrofální žážitek *1* nevadíí.. :D
-
-
A kde bych si tu druhou sérii můžu stáhnout s těma titulkama??? A jakým dílem končí první série já mám zatím 21 dílů tak nevím jestli to je všechno nebo ne... Předem díky za odpověď... :)
-
-
najeď si na stránku movie library a tam najdeš všechny díly a i jiné filmy a seriály.
-
-
Aha díky za odpověď já jsem už si to stáhla s těma titulkama takže už to mám ale díky za odpověď... *4*
-
-
-
Ahoj můžu se zeptat nevíte nějakou stránku kde je vše ohledně TVD předem dík *1*
-
-
http://vampire-diaries.tym.cz/ nejlepší ;D♥ (pro mě :D)
-
-
jo máš to pěkné to je tvoje? *1* je to fkat moc pěkný *4* nechtěla by si se podívAT a okomentovat NA MŮJ BLOG|? *1* http://girlsbooks.blog.cz/
-
-
Ne to není moje;D ale je to .nejlepší stránka jakou znám;D vše se tam dozvíš;D
-
-
-
-
mam dotaz není to stejný jako Stmívání nebo toto bylo dřív?napište *1* *1*
-
-
opravdu ti na to musím odpovídat?:D Ne není to stejné a ano, tohle bylo dřív:D
-
-
Zdravím vás TVD fans:D Toužíte po výrobcích TVD? Jedna úžasná stránka ( vampire-diaries.tým.cz) vám tyhle výrobky může poskytnout;D Jako veliký fanoušek vím, že jsou tyhle výrobky těžko k mání, ale díky téhle stránce je můžete mít:D;) zde odkaz: http://vampire-diaries.tym.cz/produkty-tvd/:)
-
Ahojte lidi..
zde můj nový blog pro filmové fandy.. Mrkněte a popř. můžete okomentovat daný filmík.. budu ráda za vaše názory: http://film.eblog.cz/ *1* -
Chci zeptat to ta třetí série končí 15.dílem nebo to ještě pokračuje?
-
-
Ještě to pokračuje;D
-
-
Právě jsem dokoukala druhou sdérii a ta se mi líbí víc než první. Ale je to dost zamotané a takové zdlouhavé. Film by byl možná lepší, ale zase seriál si člověk užije déle takže dobrý. Skalní fanda asi nebudu, ale líbí se mi.
-
Tak jsem zkoukla zatím první sérii Upířích deníků a není to špatný. Twilight se mi líbí o hodně víc, ale i tohle má něco do sebe. Vzhledem k datumu natáčení trochu kopírovali Twilight. Např: Scéna v posteli ze které vYletí naprosto totožně jako Edvard. A jiné podobnosti ( hodný zamilovaný upír do člověka)atd. Líbí se mi víc herec co hraje Stefana vzhledově. HERECKY spíš ten druhý. Jako upír se mi ale stále nejvíc líbí Robert Pattinson.
-
-
Že TVD kopíruje Twilight? The vampire diaries bylo natočeno podle knih stejného názvu. Tyto knihy byly napsané dříve než knihy Twilight, takže teoreticky ten tvůj Twilight kopíruje The Vampire Diaries;) ....a ještě špatně:'DDDD
-
-
Ježiš tak promiň, já myslela že jsi dospělá a nějakoukritiku sneseš když sama kritizuješ jiné. Prostě mi to tak přišlo no , je to můj názor tak se z toho nezblázni. A není to můj Twilight. Navíc jsem neřekla, že se mi Deníky nelíbí, tak se uklidni. Bože
-
-
Ja jsem klidná dost. Jen říkám fakta. Žádný vykřičník nic takového. Píšu to s klidem ;) Ja kritiku příjmu, chápu že se všem deníky nemusí líbit, nebo mají něco raději, nebo mají jiný názor. Přece jenom ja napsala svůj názor k Twilight;) Neměli by jsme to ale tady tak řešit, přece jenom je to stránka o Vampire Diaries:) Jestly si myslíš, že jsem tě tu tak napadla tak to promiň. :) ( TVD FOREVER!!^^)
-
-
Ale mě se deníky také líbí. Dokonce už začínám být i fanda a to jsem si po první sérii nemyslela. Jen jsem z toho cítila agresy. Jinak máš pravdu, že nekopírovali, našla jsem si fakta a omlouvám se fanouškům za svou nevědomost.
Jinak k deníkům právě jsem dokoukala tu třetí sérii a vůbec se mi nelíbilo, že se role Stefana a Demona tak trochu obrátily. Snad bude Stefan zas klaďák.Ale asi to k tomu směřuje. Knihy jsem nečetla, tak se musím nechat překvapit.
Chci jen zeptat kdy budou další díly?díky -
-
V pořádku:) Ja jsem to taky trošku přehnala:) Ja jen že si to myslí každý a to me štve:( :DJinak další díl bude až 15.března, protože je pauza:((:D další pauza by až do konce série neměla být ;) Jinak už je jistě a muzes se těšit i na 4tou sérii :))
-
-
-
-
-
-
"And the answer to your qoustion about our frienchip is yes. You have lost me forever." To říká Elena Damonovi ve druhý sérii a znamená to: "A odpověď na tvojí otázku ohledně našeho přátelství je ano. Ztratil jsi mě navždy." Já tuhle větu prostě miluju a stejně tak Upíří deníky. Jsou prostě boží!!!!! A žádný twilling na ně rozhodně nemá!!! *14* *14*