Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, chci se zeptat, nevíte prosím jak se jmenuje ta píseň z epizody 1x19, která hraje při tanci Damona a Eleny? Předem děkuji za odpověď.. *4*
    • http://www.youtube.com/watch?v=Xs_OZ_XOnJA
  • ahoj chci se zeptat.
    1.ted běží v tv upíří deníky a chci se zeptat kolik je celkem dílů.
    2. pokud existuje nějaký server kde si se mohu pustit
    3. pokud jsou nějaké řady.
    prosím odepište děkuji :)
    • 1) Jsou tři série a každá má 22 dílů. teď běží druhá a příští rok bude na nově odvisílaná třetí.
      2) zkouknito.cz
      3) nevím jak to myslíš ale jsou 3 série (řady) seriálu a někdy teď se začne natáčet čtvrtá :)
  • Ahoj všichni! Mám blog o upírech, kdyby jste se chtěli přidat do fanklubu, budu ráda! Odkaz: http://upiri-legendy.blog.cz/

Děkuji všem, kteří se na mojí stránku podívají! *4*
  • Tak jsem konečně propadla deníkům i já. Jde někde dabované díly stáhnout, nebo to ted běží premiérově na nově a musím čekat?
    • Na uloz.to si to můžeš stáhnout i s českým dabingem *4*
    • Musím tě zklamat... Právě to běží na nově, ale já jsem si je stahovala s českýma titulkama... na Uloz.to...
      • Na tomto blogu- http://upiri-deniky-serial.blog.cz/ jsou odkazy na stáhnutí všech odvysílaných dabovaných dílů TVD pokud máš zájem *4*
  • Soulasím s těmi, co tvrdí že TVD je lepší než twilight. i to mám ráda, ale tohle je prostě mnohem lepší.... úplně mě to vzalo a hrozně se těším na 4. řadu a taky souhlasím s těmi, co říkají, že český dabing nic moc :)
    • Ano, TVD je lepší než Twilight, které mám taky ráda (ale je těžké to oprávněně porovnávat, když jedno je film a druhé seriál), *4* TVD je můj úplně nejlepší seriál a dlouho budu čekat, až se natočí lepší, i když o tom silně pochybuju *1* A ohledně toho českého dabingu, no podle mě není špatný na české poměry *3*
  • Ahojky lidičky... Kdyby ste našli nějakej odkaz na 4. řadu TVD (až vyjde v září, mohl by ho sem nekdo napsat... Díky...

PS: v aj mi to neva... *4* *4* *4* *4* *14*
    • hele a zkusila si torrent ??? já s tim teda neumim :D ale kámoška koukala na všechny 4 série a stahovala to právě na torrentech ...
      • díky... zkusím se tam někdy juknout...
  • podle mně jsou upíří deníky mnohem lepší než Twilight.podle mně v upířích denících je víc akce ,je to víc tajemnější a upíři jsou tam víc sexi.než to v twilight se tam řeší ječnom láska Belli a edwarda a ješ to věčí sladárna .prostě skrátka a jednoduše na upíří deníky twilight nemá
    • co je ti do toho jak píšu?bože tak jsem tam napsala pár hrubek.Ale ty si do mě musíš rejpnout aby se ti udělalo dobře.Je ti fajn???Seš fakt dobráá nejlepšíí že umíš rejpat.Nech mě bejt a jdi se dívat na twilight(slátaninu)
      • Vždyť ona nenapsala že má radši Stmívání, tak proč se tak rozčiluješ?? *4* A s těmi hrubkami má pravdu, děláš, jak kdyby lhala *2* A určitě se pobavila zvláště nad tvým rozčíleným a nesmyslným komentářem *15* Ta diskuze je tu od toho aby si lidé přečetli názory ostatních, a když už je čtou tak ocení tu češtinu trochu na úrovni, takhle tvůj názor moc lidí brát vážně nebude *3*
      • ale no tak :D
    • :DDD tak se nauč nejdřív česky
  • ahoj můžu se zeptat nevíte kde se dá stýhnout 1 řada ten 13 díl v ČJ ja to nikde nenašla jenom SK
    • zkus uložto
  • ahoj nechapu co vam je kdyby jste meli mozek tak by jste vedeli ze upiri deniky se napsaly v roce 1991 akorat se pozdej natocily aby to nebylo spis obracene!!!! *16*
  • Musím se smát. Kdybyste si vy všichni, co tu píšete, že TVD kopíruje Stmívání, aspoň zjistili něco o těch knížkách, tak byste zjistili, že TVD byli napsaný mnohem dřív než Stmívání. Nemam nic proti Stmívání, vlastně ho mam hodně ráda, jenom mi vadí, že tu někteří obviňují tvůrce seriálu z něčeho, co není pravda.

P.S. Myslím si, že jak TVD, tak Stmívání jsou úplně odlišné seriály respektive filmy. Na každém se dá najít něco hezkého, ale i něco, co není úplně dokonalé, jako u všech filmů nebo seriálů a je na každém, co se mu líbí víc. Já osobně mam radši TVD, protože je tam víc akce, ale když mam chuť na něco romantičtějšího, pustím si Stmívání. Tím samozřejmě nechci říct, že v TVD není romantika nebo, že ve Stmívání není akce, je, ale každý seriál/film má vždy od něčeho víc.

P.P.S. Tenhle příspěvek nemyslim nijak zle. Už to tu čtu ale docela dlouho a už jsem prostě musela něco napsat, protože mi tyhle věčný hádky přijdou fakt zbytečný. Vždyť jste jak malý děti. (Tím samozřejmě nemyslím všechny.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit