-
♥♥♥
ááá upa to miluju ♥♥ hlavně damoon <3 jestli taky milujete TVD tak se zajděte kouknout na můj blog s-miley-cyrus-love.blog.cz a prosím zanechte koment *3* áá jak já to miluuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
TVD
TVD je můj život *14* MILUJU!! *14* dívám se na první i druhou sérii pořád dokola, když je čas :D a dívám se na to co mi uniklo a jednu věc nechápu a nejde mi do hlavy... pamatujete na první sérii díl 14 ?? Damon, Stefan,Elena, Bonnie a její babička jdou otevřít hrobku pod kostelem, aby z ní dostali Katherine, která tam stejně není! Babička Bonnie otevře vchod ale upíři nesmí vyjít ven a tak vchod potom otevře, aby z něj dostala Damona a Stefana a řekne, že ty dveře dlouho neudrží otevřené at si pospíší ... ALE .. Na konci tohoto dílu, se jednomu upírovi podaří ty dveře otevřít a vyjde ven a potom vyjdou všichni!! ??? ( JAK TO??)ale proč to říkám: druhá série díl 7 ... všichni se chystají zabít Katherine a Damon ji na konci dílu zavře dolů do té hrobky ...ALE... Katherine nemůže vyjít ven, protože je ta hrobka zavřená kouzlem... ????? tak jak to, že tam ti upíři mohli a ona NE?? *15* uniklo mi něco nebo... ??? fakt nevím *15* -
-
protože Damon tam rozlil tu krev a oni obživli *3* ,jo ta hrobka je zavřená kouzlem,protože to kouzlo tam bylo hozeno až oni vyšli *4*
-
-
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
MILUJU TO *14* ♥
Je to celí můj život...♥♥♥
Moje závislost moje droga♥%)
Team Damon♥
Team Delena♥
Team Nian♥
Team Ian Somerhalder♥
♥♥♥♥♥♥ -
TVD v televizi
sorry * nevíte -
-
Re: TVD v televizi
říkají, že na nově to budou dávat už od října minulej rok, ale pořád nic...už by se mohli vymáčknout..:-)
-
-
TVD v televizi
Ahoj, nevítě někdo jestli se TVD bude někdy vysílat v televizi ? Jestli ano, tak kdy a kde ? Předem děkuji moc za odpověď. *3* -
-
Re: TVD v televizi
bude se dávat na Nově... *3* Dokonce už víme dabovací tým...a je to katastrofální..=D Takže já raději zůstanu u originálu *14*
-
-
pomožte Ianovi
Kdo chce pomoci Ianovi v boji proti týrání zvířat vyplnte prosím tento formulář http://www.change.org/petitions/sav e-the-sled-dog-reform-british-colum bias-anti-cruelty-to-animals-law -
17. díl
juj..takže ted sem dokoukala 17. díl a fakt nechápu ten konec...takže mi někdo kdo to viděl prosím vysvětlete, proč Rickovi řekla Klaus...:-) *7* *7* *7* -
-
Re: 17. díl
Protože se Klaus převtělil do Rickovo těla a od teď to bude jenom Klaus. -
Protože Klaus se "převtělil" do Alarica a ted je v jeho těle :D -
-
Re: Re: 17. díl
jop...už sem to po dalších dílech pochopila...je to čím dál tím "lepší"... *14* *14* *14* *14*
-
-
No, musim uznat, že by mě to taky docela dost zajímalo.. Jsem z toho nějak zmatená... *9* *7*
-
-
:-)
ahojky...prosím nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička co hraje caroline v autě když se ji pokazí? ...je to 1.serie 17.díl...děkuji :) -
-
Re: :-)
ahoj mela by to byt tady ta:
Love Grenades – „Young Lovers -
-
Re: Re: :-)
jojo to je ona :-) díky moc ;)
-
-
-
2x17
Čauky.. Nevíte někdo, kdy bude ke stažení 2x17 s titulkama? Měli prý dneska dávat premiéru, tak jak dlouho asi potrvá, než k tomu budou titulky..:-) -
Kravina
To je ta největší kravina na světě vůbec to není podle knížky Elena by měla být blond chybí tam jedna její kámoška a damon se ve ''filmu'' chová uplně normálně Prostě je to kravina radši si přečťete knížku je to daleko lepší