Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Písnička

Ahojky, prosím nevíte někdo jak se jmenuje ta pisnicka na kterou tanci elena a damon v 19 dile 1. rady? diky moc piste na email nebo sem :D
    • Re: Písnička

ahoj *4*
      Within Temptation – „All I Need“
      • your-darling

Re: Re: Písnička

tý jo..nemohla sem si vůbec vzpomenout jak se ta písnička jmenuje...:-) to je fajn, že už to konečně vím...:-) *15* *15*
  • marci132

co se stane nebo stalo.

ahoj já bych se chtěla zeptat jestli je pravda to co vidim na youtube že se tam ta Elena a Damon líbají *16* je to pravda nebo jen montáž ?? Sice já knížky tentokrát nečtu spíš se kouknu na seriál ale chci se zeptat jestli teda bude někdy chodit stim Damonem jestli bude hodný a jestli to dopadne jako ve Stmívání že se taky promění v upíra *4* potřebuju to vedět jen proto abych veděla jestli to má dobrý konec *3* protože jinak se na to nedívám *3* *4* *3* Dyžtak prosím napiště spíš na Marci132@seznam.cz tak se koukám častěji než jsem díky za odpověď *14*
  • Dotaz

Ahojda!! Možná trošku blbej dotaz, ale trošku mě mate, že film(seriál) je odlišnej (a to dost) od knížky. Proto bych chtěla vědět, kolik dílů je v jedný sérii. Zatim mám staženou první(22 dílů). Je to vše, nebo jich je v této sérii víc? Jo a kolik sérií je zatim natočeno?
    Jo a nevíte, kdy má vyjít knížka 7.? *7*
    • Re: Dotaz

Achojky. Tak první série tohoto seriálu má opravdu 22. dílů, takže to máš všechny. Teď se v Americe vysílání druhá série, která bude také mít 22. dílů. Momentálně je ale pauza a díl 2x17 se bude vysílat až dne 7. dubna. Jinak o tom, zda bude další série (a já si myslím, že určitě bude) se má prý rozhodnout až někdy v květnu či červnu.
      S knížkou bohužel netuším. Já je nečtu, jelikož mi přijdou hodně, ale hodně trapný. Přečetla jsem ty první čtyři a další jsem si nekupovala, protože když jsem si četla pár prvních stránek z té páté knihy, dostala jsem strašný záchvat smíchu, jak mi to přišlo trapný *15* To seriál je oproti tomu fakt dobrej a ten teda hltám jedním dechem *3* Takže jsem fakt ráda, že se seriál dost odlišuje od knížek *3*
      • rapidash

Re: Re: Dotaz

Lidičky, pošlete miprosím někdo adresu na stáhnutí 2x1 a 2x2, nejde mi to stáhnout. Dík moc *9*
        • Re: Re: Re: Dotaz

Thole je jednička http://www.ulozto.cz/7367119/the-vampire-diaries-2x01-avi
          Tohle je dvojka http://www.ulozto.cz/5881198/the-vampire-diaries-2x02-brave-new-world-cz-titulky-by-innos-avi
          já jsem stahovala přesně tohle a v pohodě. Snad to bude ok.
      • Re: Re: Dotaz

V první řadě díky za odpověď:-) Co se týče knížek - u mě to začalo Stmíváním a pak jsem se dověděla o deníkách. No a jelikož mi manžel pořád chce něčím dělat radost *4* , tak mi vždycky dotáhne domů něco takovýho. Od pětky už mi to taky připadá trošku uhozený *1* . Ale natočený to hltám jedním dechem stejně jako ty *1* .
        • your-darling

Re: Re: Re: Dotaz

wow..tak to jsem na tom stejně...já začala taky Stmíváním a tvrdila sem, že na VD se ani nepodívám..a ted sem jeden velkej závislák..:-)) *15* *15*
  • njk.girl

Proooooč??.... :(((( :DDD

Eeej, proč sem nejdou přidávat tapety??... *9* Nebo to nejde jenom mě? *7* *8*
  • your-darling

další dílek..:-)

ahojte...slyšela sem, že další díl bude až někdy za dýl...je to pravda, protože já se strašně těšim...:-DD
    • vrtulka

Re: další dílek..:-)

bohužel, je to tak, další díl se odvysílá myslím až 7. dubna *9*
  • vedma

jkdhwzjs

Chci se zeptat nevíte někdo co je to za herce ten co hrál ALARIKA SALTZMANA.....nemůžu to nikde najít.... *9*
    • Re: jkdhwzjs

ahoj ten herec se jmenuje Matthew Davis
      *4* *4*
  • your-darling

16.

včera sem dokoukala 16. díl a bylo to fakt super...nejvíc jak řekl Damon Katherine, že v domě je šest ložnic, aby si jednu našla..:-DDD to se nmeohla..:-)
    • njk.girl

Re: 16.

jj :DD .. Eej z té scénky sem taky nemohla.... :DDDD ... Damon je vždycky tak krutě upřímnej.... :DDD ...
  • adrianav

Kolik bude sérií?

Nevíte náhodou kolik bude sérií? Normálně 6 jako knih?
    • vedma

Re: Kolik bude sérií?

6 knih jsou jen 4 né co já vím co kniha to serie. Knížky mám přečtený a zatím to vychází s tím co natočili......koukám na 16 z dvojky a zatím je to podle knih...
      • rapidash

Re: Re: Kolik bude sérií?

Prosímtě kde ty díly se daj sehnat(filmové)?? mám to stažené jen druhou řadu do osmičky.
        • Re: Re: Re: Kolik bude sérií?

lepsi je pres hellspy.cz tam mas az po 2x16
        • vrtulka

Re: Re: Re: Kolik bude sérií?

Na "ulož to". Mám tam odtud všechny *3*
          • rapidash

Re: Re: Re: Re: Kolik bude sérií?

jasný tam chodím taky ale třeba 2x13 už nemá titule :-/, je to super seriál a dávaj ho v telce, ale německy :-( *10*
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: Kolik bude sérií?

Nezlob se, netuším kam jsi koukala, ale dílů 2x13 s titulkama je na ulož to poměrně dost

http://www.uloz.to/hledej/? q=the+vampire+diaries+2x13&category =1

PS: možná tam bude někde mezera
      • Re: Re: Kolik bude sérií?

ne jejih doopravdy 6 zdrejme ses pozadu :D
  • kacabicek

TVD

WOW! 15 díl byl fakt úžasněj. Já ten seriál miluju, teda hlavně Damona =O**
    • claireprochazka

Re: TVD

zejo :-) tenhle byl fakt luxusni hele nevedel/a bys jak se jmenuje herecka ktera hrala Rose????
      • Re: Re: TVD

Ahoj jmenuje se Lauren Cohan
        *4* *4*
    • Re: TVD

já sice miluje Stefana, ale ten díl byl super...to jak vypadalá vyschlá Katherine...to bylo fakt hustý..:-) *14* *14*
      • Re: Re: TVD

Ja ten serial taky miluju a nejvic damona(on se super) *14* *14* *14* *14*
  • new díl

jůů..ted sem dokoukala ten 15. díl a je to fakt bomba..ještě na to juknu s titulkama, ale i bez nich..ten konec byl nej...jak Damon čuměl..:-DDDDDDDDDD no coment..:-) *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit