Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vandasek

díly 2.serie

ahoja pls proč v druhé sérii není víc dílu než 11? a kdy se to dotočí nebo...už skončili s natáčením!? děkují moc za odpověď=))) *3*
    • Re: díly 2.serie

dily jsou natoceny, ale ted byla jenom pauza. 12. díl budou dávat 27. ledna...
      tady mas promo video tak se na nej koukni
      http://www.youtube.com/watc h?v=Qqnp2ngh7Rk
      bude to zajimavy!!!! *14* *14* *14* *14*
      • vandasek

Re: Re: díly 2.serie

díky=)
  • z.u.z.k.a

love

Miluju vampire diaries.. je lepší než stmívání!! :) ♥
  • Otazka

Ahoj mám otázku,je i film, nebo to je jen serál???? dik moc za odpoveD
    • Re: Otazka

Ne, je to jenom seriál..;) a knížky.....Ale seriál neni podle knížek...;)
  • .snoopy.

Ahojky

Četla sem knížky a je to tam upe jiný než ve filmu. Ale je to dobrý čtení *4*
  • vampire-diaries.cz

ahoj nevite nekdo kdy zase otevrou stranku www.vampire-diaries.cz *3*

diky za odpoved *4* *4*
    • Re: vampire-diaries.cz

http://vampire-diaries.filmografie. cz/

tady to máš napsaný..neni přesný datum...tak uvidíme kdy to zas otevrou..snad brzo...
      • Re: Re: vampire-diaries.cz

diky moc *4* *4*
        • Re: Re: Re: vampire-diaries.cz

Ta stránka se úplně zruší.;) *10*
          • Re: Re: Re: Re: vampire-diaries.cz

To nevíš???
            • Re: Re: Re: Re: Re: vampire-diaries.cz

nezruší :)
  • ahojkík xD

ahojky TVD je nej *14* *14* jesli to milujete stejně jako já, mohli byste se pls juknout někdo na můj blog s-miley-cyrus-love.blog.cz moc kuju xD pls zanechte nákej koment =D
  • D vs S

Mno.. přiznám se, že o tomto seriálu vím teprve ani ne 14dní... a chytl mne... pročetla jsem vaše příspěvky a jde mi z toho všeho hlava kolem = )
    Co se týče Damona/Stefana. Od začátku jsem fandila Stefanovi... Ale od určité chvíle zase Damonovi... Krize =))
    Ale ještě jsem neviděla dosud všechny možné díly. Skončila jsem v sérii 2x01 (asi)
    Ale asi bych byla ráda, kdyby vyšel vztah mezi Damonem a Ellenou. I když vím, že vůči Stefanovi to není fér=( Ale přála bych si, aby Damon měl Elenu.. Když mu to nevyšlo s Katerinou...
    Ale těžko říci... V každém serálu je něco, co mne překvapí a rychle mění názor (hlavně Damonovo chování, někdy Elenino a dalších). Ale asi fandím Damonovi = ) (a jak teda to dopadne?... Nakonec to dopadne že ji nebude mít ani jeden, co? = )...)
    • Re: D vs S

nemylsim si! damon do mesta prišiel so zámerom zniiť stefnovi život a ked sa objaví Katherine a odmietne ho, tak už chudákovi Stefanovi ukradne Elenu? ...podla mňa Stefan a Elena patria k sebe ...nedrž palce Damonovi len preto, že je podľa väčšiny ľudí krajši! *8*
      • Re: Re: D vs S

chcela som napisať "zničiť stefanovi život" *3*
        • Re: Re: Re: D vs S

Ahoj, v pohodě = )... Teď načítám poslední mmožný díl 2x09 k vidění A věř mi, že názory se mi mění = )
          Nemám zatím žádného horkého favorita =) Co se týče Damona... přišel zničit život Stefanovi..? Možný to je, to nevím ...ale... člověk - ehm upír - se může změnit... Ale jak je to tady, kdo ví = ) Jasně... občas fandím Stefanovi, ale... Ten měl "všude" štěstí.. Měl Katerinu, která ho "milovala", má Elenu, která ho má ráda... A Damon?.. NAštvaný, že je upírem, že Katerina ho nikdy nechtěla a on na ni čekal celý svůj život. Nemá ani Elenu...
          Ale jsou chvíle, kdy jeho chování opravdu nechápu =(... Docela jsem ho nenáviděla za to, že bratr od Eleny mohl přijít o život... To mě dosti hodně naštval, a tehdy jsem si říkala, že si nezaslouží... Ale... nechám(e) se překvapit... A jak říkám, nakonec bych se nedivila, kdyby to dopadlo tak, že ji nebude mít ani jeden.. A možná by to tak bylo nejlepší = )
  • novy dil

Ahoj všichni... dneska nebude 10. dil 2.serie, nevite??a nevite proc zase?? uz sem se tesila a ono prd.. :(
    • Re: novy dil

Protoze je puza ve vysilani ani pristi tyden nebude . koukni se na stranku www.vampire-diaries.cz tam to vsechno mas... *4*
  • pomooc

ahojte ludia *4* prosim vas neviete kde by som mohla stiahnut 8. epizodu druhej série s titulkami? *9* neviem ich zohnat...nikde niesu *9* pomooooc!
    • Re: pomooc

na piratebay.org si stáhni díl a na titulky.com si k tomu najdi titulky
      • Re: Re: pomooc

jaj dakujem *4* som ti dlzna *4*
  • ???

ahoj všichni upíři a upírky, chtela sem se zeptat, kde bych si mohla stahnout díli z druhé serie. Na uloz to jsou jenom do pateho dilu. Díky za odpověd *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit