-
díly 2.serie
ahoja pls proč v druhé sérii není víc dílu než 11? a kdy se to dotočí nebo...už skončili s natáčením!? děkují moc za odpověď=))) *3* -
-
Re: díly 2.serie
dily jsou natoceny, ale ted byla jenom pauza. 12. díl budou dávat 27. ledna...
tady mas promo video tak se na nej koukni
http://www.youtube.com/watc h?v=Qqnp2ngh7Rk
bude to zajimavy!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: díly 2.serie
díky=)
-
-
-
love
Miluju vampire diaries.. je lepší než stmívání!! :) ♥ -
Otazka
Ahoj mám otázku,je i film, nebo to je jen serál???? dik moc za odpoveD -
-
Re: Otazka
Ne, je to jenom seriál..;) a knížky.....Ale seriál neni podle knížek...;)
-
-
Ahojky
Četla sem knížky a je to tam upe jiný než ve filmu. Ale je to dobrý čtení *4* -
-
Re: Ahojky
Seriál je lepší,nemyslíš?? ;) -
-
Re: Re: Ahojky
Jo to je a o hodně! *3*
-
-
-
vampire-diaries.cz
ahoj nevite nekdo kdy zase otevrou stranku www.vampire-diaries.cz *3*
diky za odpoved *4* *4* -
-
Re: vampire-diaries.cz
http://vampire-diaries.filmografie. cz/
tady to máš napsaný..neni přesný datum...tak uvidíme kdy to zas otevrou..snad brzo... -
-
Re: Re: vampire-diaries.cz
diky moc *4* *4* -
-
Re: Re: Re: vampire-diaries.cz
Ta stránka se úplně zruší.;) *10* -
-
Re: Re: Re: Re: vampire-diaries.cz
To nevíš??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vampire-diaries.cz
nezruší :)
-
-
-
-
-
-
ahojkík xD
ahojky TVD je nej *14* *14* jesli to milujete stejně jako já, mohli byste se pls juknout někdo na můj blog s-miley-cyrus-love.blog.cz moc kuju xD pls zanechte nákej koment =D -
D vs S
Mno.. přiznám se, že o tomto seriálu vím teprve ani ne 14dní... a chytl mne... pročetla jsem vaše příspěvky a jde mi z toho všeho hlava kolem = )
Co se týče Damona/Stefana. Od začátku jsem fandila Stefanovi... Ale od určité chvíle zase Damonovi... Krize =))
Ale ještě jsem neviděla dosud všechny možné díly. Skončila jsem v sérii 2x01 (asi)
Ale asi bych byla ráda, kdyby vyšel vztah mezi Damonem a Ellenou. I když vím, že vůči Stefanovi to není fér=( Ale přála bych si, aby Damon měl Elenu.. Když mu to nevyšlo s Katerinou...
Ale těžko říci... V každém serálu je něco, co mne překvapí a rychle mění názor (hlavně Damonovo chování, někdy Elenino a dalších). Ale asi fandím Damonovi = ) (a jak teda to dopadne?... Nakonec to dopadne že ji nebude mít ani jeden, co? = )...) -
-
Re: D vs S
nemylsim si! damon do mesta prišiel so zámerom zniiť stefnovi život a ked sa objaví Katherine a odmietne ho, tak už chudákovi Stefanovi ukradne Elenu? ...podla mňa Stefan a Elena patria k sebe ...nedrž palce Damonovi len preto, že je podľa väčšiny ľudí krajši! *8* -
-
Re: Re: D vs S
chcela som napisať "zničiť stefanovi život" *3* -
-
Re: Re: Re: D vs S
Ahoj, v pohodě = )... Teď načítám poslední mmožný díl 2x09 k vidění A věř mi, že názory se mi mění = )
Nemám zatím žádného horkého favorita =) Co se týče Damona... přišel zničit život Stefanovi..? Možný to je, to nevím ...ale... člověk - ehm upír - se může změnit... Ale jak je to tady, kdo ví = ) Jasně... občas fandím Stefanovi, ale... Ten měl "všude" štěstí.. Měl Katerinu, která ho "milovala", má Elenu, která ho má ráda... A Damon?.. NAštvaný, že je upírem, že Katerina ho nikdy nechtěla a on na ni čekal celý svůj život. Nemá ani Elenu...
Ale jsou chvíle, kdy jeho chování opravdu nechápu =(... Docela jsem ho nenáviděla za to, že bratr od Eleny mohl přijít o život... To mě dosti hodně naštval, a tehdy jsem si říkala, že si nezaslouží... Ale... nechám(e) se překvapit... A jak říkám, nakonec bych se nedivila, kdyby to dopadlo tak, že ji nebude mít ani jeden.. A možná by to tak bylo nejlepší = )
-
-
-
-
novy dil
Ahoj všichni... dneska nebude 10. dil 2.serie, nevite??a nevite proc zase?? uz sem se tesila a ono prd.. :( -
-
Re: novy dil
Protoze je puza ve vysilani ani pristi tyden nebude . koukni se na stranku www.vampire-diaries.cz tam to vsechno mas... *4*
-
-
pomooc
ahojte ludia *4* prosim vas neviete kde by som mohla stiahnut 8. epizodu druhej série s titulkami? *9* neviem ich zohnat...nikde niesu *9* pomooooc! -
-
Re: pomooc
na piratebay.org si stáhni díl a na titulky.com si k tomu najdi titulky -
-
Re: Re: pomooc
jaj dakujem *4* som ti dlzna *4*
-
-
-
???
ahoj všichni upíři a upírky, chtela sem se zeptat, kde bych si mohla stahnout díli z druhé serie. Na uloz to jsou jenom do pateho dilu. Díky za odpověd *4* *4* *4*