-
2x05 Kill or Be Killed
Ty jo..shlidla jsem pětku a je mi fakt líto Caroline *9* jináč je pauze ve vysílání ale ten kdo sleduje dění ve VD tak to ví...Další díl bude 21.října -
2.řada
ahoj nevite nekdo kolik dílu ma 2.řada.. diky za odpoved!!! *3* -
-
Re: 2.řada
má mít stejně jako první..takže 22 dílů -
-
Re: Re: 2.řada
díky moc... *3* -
-
Re: Re: Re: 2.řada
nz *3*
-
-
-
-
4.díl
ahooj tak jsem zkoukla čtvrtý díl a musim říct že to bylo hodně zajímavé hlavně to jak se vraceli do roku 1864.... potom sem taky zvědavá jak to dopadne mezi Damonem a Masonem a taky jestli Katherin zjistí že tu hádku Stefan a Elena jen hráli... no začíná to být zajímavé... už se těšim na 5.díl... *14* *14* *14* *14* -
Ulfka
ahoj lidi chtěla jsem se zeptat jestli muzu nikde skouknou dalsi dili z 2 serie viděla jsem jenom první3 a chci vidět i další tak mi dystak napiste díkec pa *1* -
3.díl
ahoj takže sem dokoukala 3.díl a musim říct že je to čím dál víc napínavější. Vůbec nevim jak to vydržim do pátku!!! určite se na to všichni podívejte je to opravdu ale opravdu parádní!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: 3.díl
a na jakem programu se na to pls divate???
-
-
3.díl;
Nemohl by prosím někdo z vás tu poslat odkaz přímo na třetí dil? .. nemuzu ho najit.. diky :( -
-
Re: 3.díl;
3. DÍL 2. SÉRIE: http://ulozto.cz/5959500/the-vampir e-diaries-2x03-bad-moon-rising-cz-t itulky-vlozeny-.avi
-
-
???
ahojky, nevíte někdo kdy bude 3.díl i s titulkama? Já už se ho nemůžu dočkat *14* -
žůůůůůůůůůůžo
koukám na tý díly z 1 serie a sou užasný prostě nepřekonatelný a už sem zkoukla i 2 z 2 a už se nemůžu dočkat až přidaj další -
3 dil
caaauuuuu tak sem dokoukala 3 dil a je fakt super i kdyz ty chvilky kdy se tam jen keca a nerozumim jim to me moc nebavi ale to spravi titulky rozhodne se na to kouknete..uz se tesim na dalsi dil.... *1* -
Ian a Nina?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak je to mezi Ianem a Ninou? Jsou spolu?