-
tažke, Violetta bude ke konci 2 série s Leonem, né s Diegem, Diego bude ve 3 sérii v pohodě a s Franchescou bude chodit, Ludmila bude s Federicem, Naty bude s Maxem a tak podobně, Angie se vrátí, Ludmiliina máma bude nejspíš chodit s Chermánem, atd. jjjjj není zač *3* *15* *1* *8* *15* *15* *15*
-
Je to argentinská španělština píše se stejně ale jinak se čte… proti to přeloží překladač. Vím to protože babička teta i máma učí španělštinu a já se koukala na druhou sérii violetta ve španělštině
-
Tak Ellie jen chci vědět jakým jazykem to je když argentýnskej jazyk neexistuje????????????????????????a ty nevíš že v jižní americe mluví španělsky a portugalsky? a tady je důkaz že slova z písniček violetty jsou španělský a určitě ne portugalský nebo do konce argentínský
-
hola ;)
-
Hele je to španělsky aji na překladači ti tyto slova přeloží ze španělštiny
-
Hej ty pani premúdrelá je to Argentýnsky seriál čo je v Južnej Amerike keby si nebola taká blbá ako si teraz tak by si to vedela
-
-
Dost holky, kazdy vime ze je to latinsko americky serial
-
-
chybí tam jedno slovo protože španělsky je to normální slovo jenže u nás sprosté neuznalo mě to to slovo
-
siento que hoy ya estoy lista digo me distinta quiero la protagonista no hay nada que temer con el amor todo sucede si uno duda,retrocede la actitud,todo lo puede y me hacir sientir bien para vivir para sonar para sentir para gritar que puedo para poder mirarte y decirte que te quiero para vivir para sonar para para sentir para decir que quiero para poder lo ya llama que enciende mi fuego je to jenom jedna část
příště napíšu jinou
ale jestli chcete tak
si tuto skvělou písničku
pustte na youtube.com -
Mě osobně se ten film líbí. Ale zdá se mi jako by tam furt TA Violetta brečela. *3* *7*
-
-
Mne sa film Violetta paci dokonca som uz bola aj na jej koncerte ale tiez namam rada Diega a niekedy je aj zla ludmila ale ona v skutocnosti je velmi dobra a smiesna
-
-
linduško ty si gejoška?????? *4* *4*