Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • violetta je moje mám tě moc moc moc moc moc moc moc moc ráda mám celej pokoj tvých fotek! moc ti fandim *14* *14* *3*
  • maxi je krasny a je jenom můj milaček
    • Sago ti to mislyš tak joko elinečka nemá pravdu nebo má??????????????? *1* *1*
  • promin Leon
  • hej ty Diano ůeon je jenom jenom můj milaček *14* *14* *14*
  • Hej ti Sabčo elinečka ma velkou pravdu.Jo a ty co to je za jméno Sabča ???)A jo Maxi a leon jsou upně krasoučcí tak čusky Sabčo

*1* *1* *1* *1*
  • TOHLE JE NAPSÁNO ČISTĚ V DOBRÉM!
    Nezapomenu na první díl Violetty. Říkala jsem si "Bože co to jako je to je nějaká blbos ne?"Když jsem viděla další, další, další a další díl, začalo mě to chytat. To jsem si už začala říkat "Asi sem se spletla, je to fajn." Začala jsem si představovat, že to jsem já a že to vžechno prožívám taky. (Vím je to dos divné, ale mě to bylo jedno.)
    Vždy když jsem nějaký díl prošvihla byla jsem pěkně naštvaná!
    To co dělám i teď je to, že si pořád musím zpívat písničky které tam jsou. Začala jsem dělat že stojím na jevišti nebo že hraju ve Violettě.
    Mela jsem něco (jakože španělsky) nesmylsného, připadalo mi to uplně normalní.Když skončila první řada a měla následovat druhá, tak jsem se nemohla dočkat. To sklamání které nastalo bylo to že znovu opakovali tu první. Říkala jsem si "To jako nemyslí vážně!?!!"
    A když jsem zjistila, že u nich mají už třetí řadu, musela jsem ji automaticky vidět taky - a tak o prázdninách kdy opakovali první řadu já jsem se už dívala na třetí. ( samozdřejmně španělsky) Bylo mi šumák že tomu nerozumím bavilo mě to.....A teď.... je druhá řada.... je to super.... konečně... po tak dlouhém čekání.Boužel mi to moje rodina překazila. Jsem totiž jediná kaho to zajímá a komu se to líbí... mám tři bratry. *16* Ach jo neviděla jsem první díl.... a když jte faninka tak vás to vezme.( né tak že by jsem nějak móóóc šílela, ale zklamalo mě to...)

Tak to je vše jen takové vypravování..... rochu delší, ale nevadí
    Jinak Martina a všichni ve Violettě zpívájí moc hezky *14* *3*
    Nina N. Blue
    • Take moje mamka i sesta na viu nadavaj mam uplne sejypribeh jako ty. A spanelstinu jeem si vymyslela ve 2 roku a miluji ten serial tak zez pisnicky "ven y canta"naucila tancit jako oni :-) :-) ;-)
  • milujem violettu *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj diego *11*
  • Saga
    Největší blbost na světě...
    • že jo *12*
  • Ty Sabčo leon je krasny a diego je hnusný diego na něho nema ani ve snu. tak se spamatuj *16*
    diego na něho nema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leona miluji *14*
    • Přesně!!!!!!!!!!Moje řeč *15* *1* *1* Leon *14* *14* *14* *14* *14*
    • leon je Môj *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit