-
Violetta je nejlepší seriál a film na světě miluju ji *14*
-
Violetta je boží!:-)
-
Nechápu, proč tam je Violetta Benassi, když se jmenuje Violetta Castillo v tom seriálu.
-
ahoj sem terka pavelková a zbožnuji violettu protože se tam hodně spívá a mam rada hudbu,zpívaní,a hlas. *14* *10* *16*
-
Leon je nejhezčí!!!
-
Leon je nejhezčí ze všech kluků z Violetta. a Violetta je něj serial na světě mám 2 batohy a šampon atd z violettou
-
seriál violetta je užasný a taky tomas a leon ted jsem byla ve španělsku ale neviděla jsem jí tam to byla škoda *9* ale četla jsem si komentář pani premúdrela a každý si myslí něco jiného ale když se vám to nelíbí tak o ní neříkejte špatné věci někoho by to mohlo urazit
-
Violetta je nej! A hlavně diego je sexýý můj idol! :) Nikomu nic neříkám každýmu se z violetty líbí někdo jiný ... Tk prosím nekomentujte že se mi líbí diego! :D *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
já bych řekla že violetta je nejhezčí seriál a ten kdo řiká že violetta musí mít za každou cenu kluka tak se mílí a ten člověk musí mít za každou cenu kluka violetta se prostě jenom nemůže rozhodnout mezi Leonem a Tomásem tak buďte stícha protože
VIOLETTA JE NEJ SERIÁL *14* *14* *14* *14* -
Violetta je sprostá španielska atrapa amerického seriálu ... odporúčam to z Disney channelu stiahnuť .. ďakujem *14*