Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seriál violetta je nádhernej a jestli se to někomu nelíbý tak at jde do ..........jo a martina néni ufnukaná.
  • violetta je nádherný film je ze všech fylmů ten nej... *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5*
  • to je o hudbe a o lasce takze nadhernej film violetta
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj lidi,chci se omluvit za sve chovaní je mi to moc líto nechtěla jsem ale byla jsem v tu dobu strasne nastvana a nemela jsem vubec naladu vybila jsem si to na vas doufam že mi nekdy odpustíte :( *9*
  • Nevím jestli si to uvědomujete ale tady se má psát o tom co se vám líbí na seriálu Violetta a těm co se jim nelíbí tak jejich názor respektuji přece jen každý má svůj názor a Vikina jdi si psát laskavě někam jinam tyhle blbosti nikdo na to není zvědavý
  • violetta je nadherny film *3* *3* *4* *5*
  • vikina keby leon bol gay tak by nemal decko a milujem te seriak
  • Seriál violetta trapný je to děv** a leon je ge* sou to sprostý hovad* *10* *10* *10* *10*
    • Nene já ten seriál miluju
      • Noa? To je tvuj problém,radši se do mě nikdo nenavážejste to s leonem sem si dělala srandu ja ho mam rada ale martina je ufnukanej fracek a holky na Leona zapomente je jenom muj a žadne dite nema je to dítě jejo kamaradky cameron nebo tak...ale jinak je muj a nikoho jineho s nikým se nepodelim haha a ted mi mužete psat uražky◙jojo :D HA HA
        • Zajímalo by mě kolik ti je ani neví,že jsi tak klid :-)
  • ja ten serial miluju *14* *14* *14* *14* a prostě super postavimam od violetty všechno i tryko *1* no a co dal je prostě super !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • je to super seriál

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit