-
je to úžasný seriál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *1* *15*
-
Ja mám najradsej camilu cize CANDELARIU MOLFESE I love you CANDELARIA MOLFESE ;D ;D ;D
-
KLON HANNY MONTANY -______- ...co na tom vidíte?????
-
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *16* *16* *16* *16* *16* *10*
-
Violetta je strasne super a mam rada LEONA. VIOLETTA+LEON=♥♥♥♥
-
Violetta je strasne super;)♥♥♥♥♥
-
martyno hrajete hezkej film to je hezki moc te mam rada a leon je frajer protoze furt nadava ludmile hahahha to je sranda
-
violetta52 nevíš skím si to začínáš ti smradlavá pšestan ti buzerantko proto že te nenávidim a budu psat co semi zachce akedi sa mi zachce sprostačko a pro jistotu napsala si ktyš a jak žíkáž píšese gdyš a za 1 sem druháčka a za druhe nejsem mimino tisama si mimino a gdyš máš 14 tak ješte nejsi dospjelá a klidne se múžeš vi brečet mimino do mne se nikdo nebude navážed rozumíš
-
-
A představ si že ja ti nadávat budu,tvuj problém že si malej prvnaček,a sprostačka sni tak...nejsem to si spíš ty. Já si tady můžu psát co chcu tak di někam a strč si ti svoje komentaře zase nekam protože je mi uplně jedno je mi líto tvojí učitelky chudák.....blbá prvnačka tu nemá co psát!!! *16*
PS.: tyhle ostatní komenty psala moje segra do te se nenavažej jasny blblko
*16*
-
-
Twl nechápu, co na tom vidíte???? Vždyť to je jen kopie Hanny Montany!! Prostě HM v argentinské verzi... A všechny 11letý holky po tom zase šílí, přesně jako u HM...
-
-
Ti bud ticho ti kr* va hanah montana je uplna blbost blééé violetta je najlepsia
-
A taky je to seriál od Disney..
-
-
víš co violetto52 chod nekam a už se nevracej tak te nenávidím *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* ti blázne a už mne unavuješ a chod spát