-
ha o maxy káj hi hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *8*
-
Souhlasím s rud123. Violetta je super *1* *2* *1* *15* *2*
-
Ja sa tiež volám Violetta *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
Destinada a brillar
-
neví někdo , jak se jmenuje ta písnička od Ludmily , která se jmenuje v češtině "Předurčena k úspěchu" ?
díky -
-
ona klame tá pesníčka sa tak nevolá a mne mama povedala že pújdem do Buenos Aires na violetin koncert *1*
-
Jo já to vím ta písnička se jmenuje destinada a brillar... *3* *3*
-
Jmenuje se Destinada a Brillar
-
-
Spíš
Motto- líbání je můj život
nic proti herečce -
no vzdyt je to jedno violetta je asi fain nebo kravina natom nezalezi každý ma svůj názor a mi bychom ho měli respektovat at se nam libi nebo ne tim chci rict za všechny kyzdy ma svůj názor a jestli se s nekym nebavíš protože nesnasi violettu tak si hroznej muze (ten dotycny) byt bezva a to je supr a tak prosim všichni spolu vycházejte *4*
-
-
pre bych mneli
-
-
Habla si peudes,nuestro camino,mi mejor momento,hoy somas hoy podemos sej mejor, te creo emi mundo , voy portí,ahi stare .you soy asi
te esperare veo veo , junto so mas ,ven y ,canta,tienes todo , si es por amor *14* *14* *14* Best forever Leoneta *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jé skvěla taky znám všechny písníčky ná spamet a nejoblibenější jsou
Habla si peudes,nuestro camino,mi mejor momento,hoy somas hoy,sej mejor ,te eperare te creo ,:DDD atd... všechny pisničky sou užasny
Je prostě best *14* *14* *14* *14*
nejkarsnější tam je leon federico maxi a tomas
violetta ludmila naty frančeska a camila alé ta se moc nelibi
!!!!!!! :DDDD *14* *14* *14* *14* *14* -
nezdá se to jenom tobě Violetta je taková blbost a stejně se na ni koukaj jenom nány kdyť se pořát jenom cicmá a nic jinýho nedělá a nemyslete si že když budete říkat:,,ty seš tak blbá,když se ti nelíbí tak proč sem píšeš,ona není blbá ty seš blbá..že mě to nějak překvapí....do toho s te mi ukradený
*16*