-
Zdá se to jenom mně, nebo je Violetta famyšlený fiflena, která si o sobě moc myslí? .. neumí si vybrat zda-li se ji líbí Ten či onen kluk, pak si myslí jaká není hvězda ve zpěvu a přitom každý e studiu umí zpívat líp jak ona!!
-
-
Já mám sice seriál Violetta ráda, ale přijde mi že je kapánrk namyšlená
-
mas naprostou pravdu ona si mysli jaka je superstar a to teda neni.ona je hrozne namyslena.Nevi co chce.chodila s tomasem a chtela leona ted je s leonem a chce tomase
-
-
Ale ona naozaj taka neni !!! Ona to len hra!!!
-
-
jo ale chápeš že ona to ma ve scénáří chapej holka priste premyslej!!! *10*
-
-
miluju seriál violetta je nejlepší na světě *14*
-
-
jo
-
-
serial violetta je ten naj .milujem ho . aj ked sa mi pacia vsetky postavy ale najviac sa mi paci samozrejme violetta a federico
-
Znám všechny její písničky nazpaměť jako např. Te Creo, Hoy Somos Mas, Nuestro Camino, Yo Soy Así, En Mi Mundo, Voy Por Ti,Podemos,Ser Mejor, On Beat, Ven y Canta, Mi Mejor Momento, Como Quieres,Destinada A Brillar,Veo veo, Si Es Por Amor
-
-
ale voy por ti je skladba leonova
-
-
Milujeme Violettu a Leona.
-
Miluji violetu strašě
-
Mám rad violetu
-
Violetta je ten nejlepší seriál co kdy Disney channel vysílalo a podle mě se víc hodí k Leonovi a Ludmila k Tomásovi
*3* -
-
JJ taky bych řekl
-
-
Je to dobrej seriál,ale pořát opakujete puate už Violettu2 tohle nás nebaví *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
MILUJU VIOLETTU UPLNE JI ZBOZNUJU PORAD SE NA NI MUSIM KOUKAT A UZ SE TESIM AZ BUDE TEN FILM *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *5* *1* *1* *1*