Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc se mi líbíš Violetto máš vážně užasný hlas a byla by velká škoda ho nerozdávat.Líbí se mi také Federico,je moc moc moc moc hezkej.Tak čau
  • Serial Violetta se mi moc libi protože tak bojuje Tomás a Leon
    o Violettu ale toje jisty že Tomás a Leon zustane s Franceskou.
    A moc se libi Natalie protože je moc hezka a taky se mi libi
    Ludmila protože děla podvodi.
  • až mi bude 17 přejmenuji se na thomase a zbalim violetu je mi 6 doufam ze bude jeste hezka♥♥♥
    • seš trapný ani je nepotkáš!!
      twl muže to být tvuj sne mě je 18 v španělsku bydlím už 8let tobě je teprv 6 muže se změnit tvá lásska určitě nejsi ošklivý aby si si nenašel niakou krásku:-) a jsem Camila Sienn a tak doufám že se ti bude dašit měj se!.a za 11 let už se vžiivotě nenapíšeme tohle je jendou co sme ti napsala víc ne:)).Tak se měj a hezký pozbitek dne a hezké VELIKONOCe 2014
    • tak prepac ale pochibujem ze ta bude chcet ona ma 17 a ak mas 6 ked budes mat 17 ona bude mat 28 *15*
  • ahoj violetto si moje nejlepši herečka *14* *14* *14* *14*
  • prosím nevíte jak jse jmenuje dooparvy federico Děkují za opověd
    • Sofii1
      volá sa Ruggero Pasquarelli *4*
  • Nevěděla jsem že ňáká Violetta je ale pak se kouknu na Disnel channel a tam vidím díl Violetty a pak se za kouknu do jednoho fešáka Leona a pak ten film sleduju furt.Vím o Violettě všechno i když vím že se s Leonem nemůžu vidět a nikdy neuvidím chci jen říc že Leona mám moc ráda
    1.Leone moc mi chibíš chcise stebou setkat vím že to nejde ale chci tě vidět jak vipadáš..... *14*
  • natalka.jarolimoKva
    uzjzjfzfmbnug *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • natalka.jarolimoKva
    htawdsfvgbhmhujjhukjn *14*
  • Ahoj ja jsem natali
    1.Vite nekdo kdo vyhrajetu realitišou yumix????
    2.a kdy violetta konecne rekne vse svemu otci...?
    3.je to krasny serial divam se na neho moc rada a sleduji ho od 1.dilu...! :)
  • Ahoj
    1.Vite nekdo kdo vyhrajetu realitišou yumix????
    2.a kdy violetta konecne rekne vse svemu otci...?
    3.je to krasny serial divam se na neho moc rada a sleduji ho od 1.dilu...! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit