-
miluju ten serial jsem do něho uplně zamilovana a leon se spíš hodí k violette sou krasní a milí miluju je LEONETTA sou skvěli ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
me se ten serial moc libi ale kazdy ma jini nazor *4* *4* *4*
-
No já si myslím úplně JINÝ názor
Violetta je blbá políbila Leona Thomas je hodný a Leon je na Thomase hnusnej vám se líbí Leon jen protože je hezkej copak nevidíte jakej je Leon a Thomas se trápí ale Ludmila ho má ráda Ludmila a Thomas jsou nejlepší !!! *4* -
-
Ao chudak tomas *13*
-
-
Seriál mě baví jsem do něho úplně zažraná:-)Miluju Leona i Thomase,ale přece jen je lepší ten Leon. Dívám se často na videa na YT na 2sérii a Thomas tam není,ale je tam jinej.z těch videíí jsem pochopila to,že tam přijde více postav,ale ty nové postavy a HLAVNÍ přijdou sourozenci holka a kluk.Ten kluk se zamiluje do Violetty a ta holka do Leona proto to bude problém aby Viu nebyla s Leonem.Jsem strašně ráda,že od Violetty táta bude respektovat to,že chce zpívat.Taky její táta už nebude se Šejt(nevím jak se to píše) Ale já jí mám strašně ráda přece jen kdyby tam nebyla ona tak se tak moc nezasměju.A od Violetty táta se bude ženit s jinou,viděla jsem video na YT ze svatby kde jim i Violetta zpívá!Ale i tak ikdyž je to moc natáhlej seriál tak mě pořád baví :-) *14* Přemýšlím o tom že si koupím i knížku Violetty!:-)
-
ja mylujem violettu
-
Violetta si najkraisia na celom svete prosim chcem si ta dan na skype moje je niki.sproho a jetam violeta a tomas dotka diki krasavica
-
Zbožňuji tenhle seriál... a hlavně Leóna <3 León je nej...lepší na světe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
violetta je skvela LEON *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
kedy je to tak trapne tak sa na to nedívaj *5*
-
čús s kým nakoniec violetta bude chodiť ? a ako to cele skončí??????????????? *16* *16* *16* *11* *12* *10* *13* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *15* *2* *1*
-
-
to nevím ale doufám že s tomásem *14* *14* *14* *14* love love love love
-
no bracha mi rikal ze s tomasem, ale ja chci leona tak ze nevim ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* i love leon nebo jorge blanco
-
V 2 epizodě to bude na nic když tam není Thomas: (
-