Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se ten film hodne líbí :-) ale každýmu se líbí něco jiného *3* přeju si mít život jako ona *2*
  • V zivote sem nevidela hnusnejsiho kluka nez Tomáse-Pabla jeste ze odjede ale Violetta nema zadnej vkus kdyz tam Tomás nebude a muze byt s Leonem najde si dalsiho obklivku ten uz neni aspon tak hrozny ale Leon je Best.Az na Tomase je to Super serial:/ *3*
    • súhlasím
    • Tomáš je sexy :)
  • claraclarka.cardiova
    d
  • Je trapka ja kdyby viděla takovýho kluka jako je Tomás a byl vy do mně tak by ho už dávno ošukala ne jako Violeta. Není se tam na co dívat je to kokotina kdyby si to tam alespoň sexuálne rozdávali... Né aby se tam olyzovala každý díl s někým jiním *12*
    • Sice s tebou souhlasim,ale přece je to seriál ad Disney Channel a tam by takové věci být neměl.Na to se dívají děti už od šesti let.
      Jinak ten seriál je v pohodě :)
  • ty něajak lucy ještě jednou to řekneš o violette tak uvidíš *16*
    • jo presne to je kravaaa *16* *16* *16* *8* *8* *10*
    • hele jo ty pi/o lucy ty si ta trapka *15*
  • Ta Violetta je taková pi*a až to není možný. Malá trapka, která neví co chce a nenechá si nic vysvětlit.
    "Miluju Thomase." pak Ludmila pošle z Thomasovýho mobilu zprávu Violettě, že je konec. Trapka tomu uvěří a když jí Thomas chce vysvětit, že on jí nic neposílal, že na ní čekal na tom rande, tak ona jak pi*a řekne, že mu nevěří a pak na to mu řekne, že chodí s Leonem. Kr*va fakt. Úplně trapná.
    Ten kdo ten seriál napsal, musí bejt desetiletý dítě a ti co se na to dívaj taky..STUPIDNÍ SERIÁL VŠECH DOB. RADČI SE DÍVAT NA SITCOMY, JAK NA TUHLE STUPIDNÍ TRAPÁRNU PRO MALÝ DĚTI.
    btw. Já utekla, protože se bojím první pusy...Aby se nepodělala, trapka!
    • ještě 1 řekni něco takovýho a uvidíš ty pi*o . kdo to říka ten to je na toho to pasuje ty trapáku. a 1 takový komentář nezabrání tomu aby se na to lidi přestali dívat. protože milionu lidí se to líbí akorát tobě nééééé....

co si o sobě myslíš nafoukaná princezno.... haha a máš to!!!
    • nikoho tu nezaujima čo si ti o tom serialu misliš mne se libi *14*
    • jediná trapka seš tady ty.Když se na Violetta nekoukáš jak víš co se tam děje.Vipadá to že seš její fanynka.
      • máš pravdu je to její fanynka a velká ale podle ní se musí nějak na sebe upozornit krá*a jedna...
    • Bože niektoré veci tam možno trápne sú ale ja si myslím, že sa viac hodí k Leónovi.. každý má možno iný názor ale v 2 sérii bude ak tak s Leónom lebo Tomas odíde preč :)
  • Ahoj nevíte jestli je nějaká stránka kde jsou ty díly všechny ?? klidně i s českýma nebo anglickýma titulkama dík :) PS : Je to božíserial na Disney asi nejlepší
    • na ulož to je 27 dílu
    • všechny dosud odvysílané díly u nás jsou na uloz.to ;)
    • Taky bych to potrebovala veedet ;))))))
  • Jaj takova blbost, -_- :D furt opakujou to stejný,v každým díle .. Nuda :D ale tak na pobavení, dobrý no =D
  • Ja miluju Violettu. Jsem její největší fanynka. Znám uplně všechny a uplne všechno. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • hele nevite v jakym dile se Violetta a Leon polibej???? prosim napiste....a nevite co se stane zajimaviho v dilech 31,32,33,34 a 35??? pls napiste je to dulezity *13* *13* *13* *13* *13*
    • asi v tychto 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit