-
martyno hrajete hezkej film to je hezki moc te mam rada a leon je frajer protoze furt nadava ludmile hahahha to je sranda
-
violetta52 nevíš skím si to začínáš ti smradlavá pšestan ti buzerantko proto že te nenávidim a budu psat co semi zachce akedi sa mi zachce sprostačko a pro jistotu napsala si ktyš a jak žíkáž píšese gdyš a za 1 sem druháčka a za druhe nejsem mimino tisama si mimino a gdyš máš 14 tak ješte nejsi dospjelá a klidne se múžeš vi brečet mimino do mne se nikdo nebude navážed rozumíš
-
A taky je to seriál od Disney..
-
??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
Nějaká kopie Hanny Montany je podle tebe nejlepší seriál na světě!!!??
A znáš třeba takového Naruta?? To je nejlepší seriál světa!!!!!! *10* -
Twl nechápu, co na tom vidíte???? Vždyť to je jen kopie Hanny Montany!! Prostě HM v argentinské verzi... A všechny 11letý holky po tom zase šílí, přesně jako u HM...
-
víš co violetto52 chod nekam a už se nevracej tak te nenávidím *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* ti blázne a už mne unavuješ a chod spát
-
do ri ti zasa to opakuju od 65 časti *16* *10* *9*
-
Milujem ten fiolm je úžasný *14* *14* *14*
-
Klidně se poseru to neni tvůj probém ty tady všem píšeš nake komenty ktere nikoho nezajimaji
-
Jééé už se bojíím a mě je zase 14 a budu se tě tak bát ty prvnačku tak mě nahlas no když už víš že se píše když tak to aspon dodrzuj mimino *10*
-
Jj, já vým, ale tak dlouho čekat nevydržím *13*
-
meli další řada bude až v září *3*
-
Tak a máme po 1.ředě *9*
-
Ahojte všechny fanynky Violetty,
je tady stránka kde se dozvíte různé zajímavosti o Violettě atd. ( třeba dabing - kdo má z herců stejný hlas jako Violetta atd. ) tak Lajkuje a budu ráda za vaše komentáře a lajky - https://www.facebook.com/pages/Violetta-zajímavosti/325461354245673 -
Já snad nedožiju 18:05!Asi do tý doby nedočkavostí umřu
-
úpri mne lezie mi na nervi ako to opakovali od niakej časti 2 krát čo ste magori
*10* -
Jo a ještě se nauč psát.Když už!
-
Já mám Violettu (Martinu)strašně ráda . Jo a jak říkáte že si s ní píšete ...to jen lidi dělají že jsou violetta
-
si normální ????
-
violetta52 víš kolikmi je mi 8 a napsala sem gdiš chod k očnému gdiš nevidíš nebote nahlásím policiji vanesa. sk