Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám sice seriál Violetta ráda, ale přijde mi že je kapánrk namyšlená
  • Ježiši ne, jen mi to přišlo vtipý.Tak se z toho NEPO*ER!!!!!!!
  • I LOVE VIOLETTA!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Violetta je ten nejlepší seriál na světě
  • jo a mas s tim nakky problem
  • Prý:líbání je můj život
  • Naše stránka na fb o Violettě 2 která bude na disneyChannelu už na podzim tak lajkni a dozvíš se, co se odehraje v druhé serii Violetty https://www.facebook.com/pages/Violetta-2-už-na-podzim-na-DisneyChannelu/711798915544887?notif_t=fbpage_fan_invite
  • píše se když ne gdys kolik ti je *4* *4* *4*
  • violetta52 dejmi nato heslo *1*
  • -fedelover- ja vím kdo niaký blázen nebo zároven blb víš *8* *8* to je náhodička *1* že jo a gdiš si mislíš žesem to psala já tak nato zapomen dobže protože sem to videla dnes gdibi sem te poznala tak bisme mohli bít kámošky *14* *15* ale múžem bít i tet budeme si psát na osobnosti diego ramos
  • kdo napsal violetta benassi je to violetta castio
  • já sem to napsala mas s tim naky problem
  • kdo napsal že motto je líbání je můj život ne spíš hudba je můj život? *7* *7* *7* vážně to je kravina
  • ja vám chci rict ze na koncert violetty me to moc nebere protoze ty hvezdy ze serialu violetta maji svuj vlastni zivot ktery vlozili do show ale ja bych taky chtela byt hereckou kdo chce byt takovy jako violetta napiste nebo nechte like
  • Ty sis ní píšeš :DDDD hahahaha
  • vijoleto ty si nejlepší pekne spivaš přideš na moji oslavu a daš my tvoje telefoni číslo mam te rada aj leona aj Frederika skaž muto
  • violetta ti si naj speváčka *2*
  • jo
  • pre bych mneli
  • nesimuluj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit