Přejít na výpis diskuzí

Violetta

FILM 14.11.2013 
766 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to ti neverím povedz mi niečo po španielsky kolik ti je pravdu a povedz pravdu či si jej segra *3*
  • ne neví jej šibe ona violetta jej nerozumí
  • co ti šibe ona ti bestak nerozumí a v tom texte máš chyby
    *15*
  • I love leon *14*
  • umíš psát vendulo!!!!!
  • lhaři nejsi sestra martiny ona je z ukrajiny nemluvi cz!! ste se zblaznili?? *12*
  • Violetto mam te moc rada muzes mi nekdy psat ? vis kde bydkim na gajdusove číslo 3 pozdravuj leona i tomase i smoje kamarady pozdravuj tatku i teda svoji učitelku ancy která je moc hodna i svoji skolu pozdravuj tvoje kamosky i teda pozdravuj vsechni která s leem film mam na zdy fotku pappapapapa mam te moccc rada *14*

Vendulka..... *2*
  • jsem ségra martini a to fakt je mi18. *14* *3* *14* *4* *1*
  • ha o maxy káj hi hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *8*
  • Souhlasím s rud123. Violetta je super *1* *2* *1* *15* *2*
  • Jo já to vím ta písnička se jmenuje destinada a brillar... *3* *3*
  • Ja sa tiež volám Violetta *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Destinada a brillar
  • mas naprostou pravdu ona si mysli jaka je superstar a to teda neni.ona je hrozne namyslena.Nevi co chce.chodila s tomasem a chtela leona ted je s leonem a chce tomase
  • Jmenuje se Destinada a Brillar
  • neví někdo , jak se jmenuje ta písnička od Ludmily , která se jmenuje v češtině "Předurčena k úspěchu" ?
    díky
  • Spíš
    Motto- líbání je můj život
    nic proti herečce
  • no vzdyt je to jedno violetta je asi fain nebo kravina natom nezalezi každý ma svůj názor a mi bychom ho měli respektovat at se nam libi nebo ne tim chci rict za všechny kyzdy ma svůj názor a jestli se s nekym nebavíš protože nesnasi violettu tak si hroznej muze (ten dotycny) byt bezva a to je supr a tak prosim všichni spolu vycházejte *4*
  • jo ale chápeš že ona to ma ve scénáří chapej holka priste premyslej!!! *10*
  • Habla si peudes,nuestro camino,mi mejor momento,hoy somas hoy podemos sej mejor, te creo emi mundo , voy portí,ahi stare .you soy asi
    te esperare veo veo , junto so mas ,ven y ,canta,tienes todo , si es por amor *14* *14* *14* Best forever Leoneta *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit